Reisbureau Vietnam Journey
 Individuele Vietnamreizen
» Emerging Vietnam 7 dagen
» Vietnam Panorama 9 dagen
» Vietnam Heritage 11 dagen
» Vietnam Variety 13 dagen
» Vietnam Experience15 dagen
» Hotels
» Veelgestelde vragen
» Reacties van reizigers
» Offerte aanvragen

 Individuele Fietstochten
» Delta Discovery 3 dagen
» Delta Discovery 4 dagen
» Delta Discovery 6 dagen
» Delta Discovery 8 dagen
» Delta Discovery Eco 4 dagen
» Delta Discovery Eco 7 dagen
» Veelgestelde vragen
» Reacties van reizigers

 Groepsreis op maat
» Reacties van reizigers
» Offerte aanvragen

Reisinformatie Vietnam
» Sfeer proeven
» Reisinformatie
» Reisverhalen
» Reisboeken
» Veelgestelde vragen
» Visum
» Ambassade
» Geld
» Duiken
» Links

Reisbestemmingen Vietnam
» Cultuur
» Natuur
» Steden
» Strand
» Bergvolken
» Meer bestemmingen
» Cambodja
» Laos

Gratis
» Gratis fietsroutes
» Gratis nieuwsbrief

Over Vietnam Journey
» Introductie
» De 10 voordelen
» Projecten met een goed doel
» Reactie
» Home

Vietnam Journey in de pers

vietnam goede doelen

vietnam goede doelenEr zijn honderden, zo niet duizenden hulporganisaties actief in Vietnam, waarvan wij degene met een band met Nederland of België op onze Links-pagina graag vermelden.

Wat u wellicht niet weet is dat ook in Vietnam tal van organisaties en particulieren allerlei projecten uitvoeren om het lot van hun landgenoten te verbeteren. Omdat het voor hen lastig is hun zaak onder de aandacht te brengen, verdienen zij onze steun door vermelding op onze site en met financiële bijdragen.

vietnam goede doelenVoor een school waar kinderen overdag wegens vervuiling geen drinkwater meer kon worden geboden, hebben wij een nieuwe waterzuiveringsinstallatie laten plaatsen.

Ter gelegenheid van de opening kregen kinderen van de armste families een nieuw schooluniform (een verplichting waar niet iedereen aan kan voldoen).

Daarnaast geeft Vietnam Journey bijdragen aan Agent Orange-slachtoffers. Doordat deze mensen, vaak al van de tweede generatie in Vietnam doorgaans hun levenlang binnenshuis worden gehouden, krijgen reizigers de indruk dat dit probleem inmiddels voorbij is. Ten onrechte. Iedere provincie heeft een "Dioxine-comité" dat niet alleen de nood van de zieke helpt verlichten, maar vooral ook hun familie. Zo hielpen wij recent een talentvolle jongen die van school werd gehouden om voor een familielid te zorgen. In alle eerlijkheid is er voor de zieke geen hoop meer, maar het wringt om te zien dat hierdoor ook de kansen van gezonde broertjes of zusjes afnemen. Door professionele zorg voor onze rekening te nemen kunnen wij er voor zorgen dat die jongen zijn school kan afmaken.

vietnam goede doelenZou u ook iets willen doen voor Vietnam, maar weet u niet waar u moet beginnen? Leg uw vragen dan gerust eens aan ons voor.

bovenkant pagina