Reisbureau Vietnam Journey
 Individuele Vietnamreizen
» Emerging Vietnam 7 dagen
» Vietnam Panorama 9 dagen
» Vietnam Heritage 11 dagen
» Vietnam Variety 13 dagen
» Vietnam Experience15 dagen
» Hotels
» Veelgestelde vragen
» Reacties van reizigers
» Offerte aanvragen

 Individuele Fietstochten
» Delta Discovery 3 dagen
» Delta Discovery 4 dagen
» Delta Discovery 6 dagen
» Delta Discovery 8 dagen
» Delta Discovery Eco 4 dagen
» Delta Discovery Eco 7 dagen
» Veelgestelde vragen
» Reacties van reizigers

 Groepsreis op maat
» Reacties van reizigers
» Offerte aanvragen

Reisinformatie Vietnam
» Sfeer proeven
» Reisinformatie
» Reisverhalen
» Reisboeken
» Veelgestelde vragen
» Visum
» Ambassade
» Geld
» Duiken
» Links

Reisbestemmingen Vietnam
» Cultuur
» Natuur
» Steden
» Strand
» Bergvolken
» Meer bestemmingen
» Cambodja
» Laos

Gratis
» Gratis fietsroutes
» Gratis nieuwsbrief

Over Vietnam Journey
» Introductie
» De 10 voordelen
» Projecten met een goed doel
» Reactie
» Home


Vietnam Journey in de pers

fietsen vietnam

Fietsen in Vietnam: individuele fietstochten in de Mekongdelta

Zonder twijfel is Vietnam Journey's beste advies voor uw Vietnamreis om een aantal dagen lekker te gaan fietsen. Gesleep met zware fietsdozen is niet nodig! Stap direct op onze moderne sportfietsen en volg een fascinerende route door de Mekongdelta. fietsen mekongdeltaBeleef een sportief avontuur op smalle weggetjes langs uitgestrekte rijstvelden en de vele zijarmen van de Mekong – een weergaloze, verrijkende ervaring! U bezoekt gebieden waar zelden andere reizigers komen.

Landkaart Mekong Delta Discovery Vietnam


Speciaal voor individuele reizigers
Onze unieke, meerdaagse fietstochten zijn speciaal opgezet voor individuele reizigers die niet uitsluitend in de auto, bus of trein willen zitten, maar het land ook per fiets willen ontdekken.

Uiteraard sluiten de fietstochten perfect aan op onze individuele rondreizen. Klanten van Vietnam Journey hebben dus de mogelijkheid een vakantie mét of zonder meerdaagse fietstocht te boeken.

De meerdaagse fietstochten zijn niet los boekbaar.

Volstrekt niet-toeristisch
Fietsend van hotel naar hotel doorkruist u het tropische platteland vol fruitbomen en palmen. Tal van bruggen en veerboten bepalen hier het karakter van de streek. Kinderen wijzen en lachen naar u, ze zien zelden of nooit buitenlanders langskomen. Zou het komen doordat auto's deze mooie route niet kunnen volgen?

Keuze uit maar liefst zes tochten
Onder de naam Delta Discovery biedt Vietnam Journey u keuze uit maar liefst zes verschillende tochten, variënd van drie tot acht dagen. Onderstaande kaart geeft alle mogelijkheden gedetailleerd weer.

Tip: Beweeg uw muis over het aantal dagen van de verschillende tochten.
Klik er op om het reisprogramma van dag tot dag te bekijken.


(Satellietfoto van Earth Vision)

Bij de vier reguliere fietstochten fietst u een flink eind de delta in. Op de laatste dag wordt u vanaf het eindpunt per auto of minibus teruggebracht naar Ho Chi Minh City.

Bij de Eco-fietstochten fietst u een lus waardoor u de terugreis grotendeels per fiets aflegt. Op de laatste dag is er ook een rit terug naar Ho Chi Minh City, maar die is aanzienlijk korter dan bij de reguliere fietstochten. Dit is groener en goedkoper! Om dieper in de delta te komen is uiteraard meer tijd nodig dan bij de reguliere tochten.

NIEUW: Delta Discovery Light
U fietst ongeveer 30 km per dag. De rest van de route wordt met een minibusje afgelegd. Zeer geschikt als u door bijv. medische omstandigheden niet meer zulke grote afstanden kunt fietsen, maar toch de niet toeristische gebieden van de delta wilt ervaren. Bel voor meer inlichtingen.

Delta Discovery Tarieven Comfort Victoria Hotels
Delta Discovery 3 dagen € 210 n.v.t.
Delta Discovery 4 dagen € 270 € 340
Delta Discovery 6 dagen € 380 € 600
Delta Discovery 8 dagen € 420 € 710
Delta Discovery Eco 4 dagen € 230 n.v.t.
Delta Discovery Eco 7 dagen € 350 € 500
Delta Discovery Light op aanvraag op aanvraag

Uitsluitend boekbaar als onderdeel van een complete rondreis. Uw retourvlucht naar Vietnam kan Vietnam Journey ook voor u verzorgen, maar mag u ook zelf elders boeken.

Inbegrepen
 • Een bijzondere route met een nauwkeurige routebeschrijving
 • Moderne sportfietsen
 • Accommodatie plus ontbijt
 • Diner bij Vietnamese familie, u mag zelf helpen koken!
 • Transfer op dag 1 van uw hotel naar het startpunt
 • Transfer van uw eindpunt terug naar Ho Chi Minh City

  Prijzen zijn per persoon bij deelname van twee of meer personen. Reist u alleen, of wilt u beiden een eigen kamer, dan is een eenpersoonstoeslag van toepassing (op aanvraag).

  Huurfietsen
  Vietnam Journey gebruikt avontuurlijke sportfietsen met 27 versnellingen, compleet met fietstassen, stuurtas, kilometerteller en slot (ook grote framematen voor lange fietsers).

  fiets fiets

  Hotels
  Onze Delta Discovery fietstochten worden aangeboden met prettige in Comfort Class. Uitzondering is de overnachting op een zogeheten riviereiland, waar u logeert bij een Vietnamese familie. De omstandigheden zijn hier eenvoudig: airconditioning en een warme douche ontbreken. Gelukkig maken de gastvrijheid van de familie en de tropische omgeving dit allemaal ruimschoots goed. Als u die avond toch liever in een nabijgelegen hotel overnacht, kunt u dit aangeven.

  In Can Tho en Chau Doc is een upgrade mogelijk naar Victoria hotels. Verwen uzelf na uw sportieve prestatie met een verblijf in deze fraai gelegen 4-sterren hotels in koloniale stijl. Beide hotels bieden uitgebreide voorzieningen waaronder een groot zwembad. (NB: de 3-daagse regulier tocht en de 4-daagse Eco-tocht doen deze bestemmingen niet aan.)
  Victoria Can Tho Hotel Victoria Chau Doc Hotel
  Victoria Can Tho Victoria Chau Doc

 • Bovenkant pagina