Reisbureau Vietnam Journey
 Individuele Vietnamreizen
» Emerging Vietnam 7 dagen
» Vietnam Panorama 9 dagen
» Vietnam Heritage 11 dagen
» Vietnam Variety 13 dagen
» Vietnam Experience15 dagen
» Hotels
» Veelgestelde vragen
» Reacties van reizigers
» Offerte aanvragen

 Individuele Fietstochten
» Delta Discovery 3 dagen
» Delta Discovery 4 dagen
» Delta Discovery 6 dagen
» Delta Discovery 8 dagen
» Delta Discovery Eco 4 dagen
» Delta Discovery Eco 7 dagen
» Veelgestelde vragen
» Reacties van reizigers

 Groepsreis op maat
» Reacties van reizigers
» Offerte aanvragen

Reisinformatie Vietnam
» Sfeer proeven
» Reisinformatie
» Reisverhalen
» Reisboeken
» Veelgestelde vragen
» Visum
» Ambassade
» Geld
» Duiken
» Links

Reisbestemmingen Vietnam
» Cultuur
» Natuur
» Steden
» Strand
» Bergvolken
» Meer bestemmingen
» Cambodja
» Laos

Gratis
» Gratis fietsroutes
» Gratis nieuwsbrief

Over Vietnam Journey
» Introductie
» De 10 voordelen
» Projecten met een goed doel
» Reactie
» Home

Vietnam Journey in de pers

individuele vietnamreizen

Reacties van reizigers

We hebben zoals je weet onze Mekong Delta fietstocht iets moeten in inkorten, maar dat was een fysieke reden. Miss Y heeft in een zeer, zeer korte tijd de veranderingen geregeld, perfect. Vriendelijk benadering. Een topper. Jouw begeleiding in verband met het coronavirus, snel en vanuit Nederland reagerend gaf ons zeer veel vertrouwen. Dank daarvoor. We zullen jullie zeker aanraden bij kennissen en vrienden.
Hans en Hella Zeelenberg

Vorige week zijn we weer thuis gekomen van onze 3-weekse vakantie naar Vietnam en Cambodja en we hebben het weer uitstekend naar onze zin gehad. We hadden pech met het inreisvisum van onze vrienden, maar daarna verliep de reis naar wens. De hotels waren uitstekend, en de verschillende transfers zijn probleemloos verlopen. Ook de dagen waarbij we gidsen hadden zijn uitstekend bevallen. Daarnaast maakte ons luxe vervoer (heerlijke stoelen en WiFi!) naar Mui Ne, HCMC en de Mekong het wat langere reizen zeer aangenaam. De chauffeur die ons op deze ritten reed verdient een compliment. Ondanks het hectische Vietnamese verkeer en zijn gebrekkige Engels, heeft hij ons uitstekend vervoerd en verzorgd. Ook Cambodja is ons goed bevallen. De Killingfields, het Genocide museum, Angkor Wat en Varen op Tonlé Sap meer waren mooi en interessant. Hiervoor willen we jou en je mensen van harte voor bedanken en zullen ons enthousiasme voor Vietnam en Cambodja en jouw organisatie niet onder stoelen of banken steken.
Henk en Jacqueline

Zondag zijn we weer teruggekeerd van een geweldige reis naar Vietnam. We hebben er ontzettend van genoten. Vietnam heeft al onze zintuigen geprikkeld! Het was geweldig. De reis was uitstekend verzorgd. De chauffeurs stonden overal keurig op tijd op ons te wachten, in de hotels was alles prima geregeld, de gidsen waren uitmuntend. Zelfs de boarding tickets voor de lokale vluchten werden door jullie naar ons hotel verzonden. Wij hoefden zelf amper iets te regelen zodat we alleen maar hoefden te genieten. En dat hebben we volop gedaan! Alleen maar lof voor Vietnam Journey. Ik zal jullie aanprijzen bij familie, vrienden en kennissen.
Fons Spoor

Het was weer goed en volgens afspraak uitgevoerd. Laurens, dank daarvoor. Een volgende keer gaan we wat langer de tijd nemen om een programma te maken.
Jan en Joke Rensink

Zeker aangestoken door het Vietnam virus! En vanochtend ook nog door Confucius' leer. Jullie super bedankt voor alles. Van de eerste seconde tot de laatste TOP!
Maaike de Loor

We zijn weer thuis en kijken terug op een van de mooiste vakanties van ons leven. En wat was alles goed geregeld!! Tot in de puntjes. Vietnam Journey verdient een dikke 10. We zullen je in onze directe omgeving zeker aanbevelen.
Jan Willem Dijkens en Feikje Stellingwerf

Gisteren zijn we thuis gekomen van onze vakantie en middels deze mail willen wij onze waardering uitspreken voor de wijze waarop u de reis voor ons georganiseerd heeft. Het absolute hoogtepunt voor ons was de fietsweek door de Mekong delta, prachtige tochten met een duidelijke routebeschrijving, prima fietsen en dito hotels. Maar ook de overige 2 weken hebben wij genoten van het mooie Vietnam. Daarbij verliep alles volgens planning, taxi's kwamen op de vermelde tijd, busreis en vluchten volgens schema en tijdens wandelingen 2 goede gidsen. Hotels voldeden ook aan onze verwachting. Kortom, wij hebben 3 onvergetelijke weken gehad, mede dankzij de prima organisatie. Wij zullen Vietnam Journey dan ook aanbevelen binnen onze familie en kennissenkring.
Will en Helmy Peters

We vinden dat we met de adviezen en in overleg een prachtige en veelzijdige reis hebben samengesteld.
Hans Staring & Gerda de Wit

We hebben een ontzettend mooie reis door Vietnam gehad dankzij Vietnam Journey. Super goede organisatie waardoor wij heel ontspannen door het land konden reizen. De hotels waren goed en op fijne lokaties! De chauffeurs waren altijd op tijd en we werden in nette auto's vervoerd. We hadden een mooi programma met combinatie van eerste week veel doen, zien en reizen en tweede week meer ontspanning en relaxen op Phu Quoc. Heel veel dank voor de goede organisatie! We zijn super tevreden en raden het anderen zeker aan om een reis met Vietnam Journey te boeken!

Dank voor je mail en uitstekende verzorging van onze vakantie. Mooie ervaring waar we van genoten hebben. Ik zal Vietnam Journey zeker aanbevelen aan vrienden!!!
Monique Nooteboom

We zijn alweer bijna een week thuis maar de herinnering aan onze Vietnam reis zal ons lang bij blijven. Ik weet niet goed hoe ik het zal omschrijven maar wij zijn in ieder heel enthousiast over de manier waarop jullie onze reis in elkaar hebben gepuzzeld.
Gabrielle en Herman

Dit is zeker een van de mooiere verre reizen die we hebben gemaakt! Heel hartelijk bedankt voor de heel goede organisatie, het meedenken wat betreft programma en het geduld bij mijn telefoontjes en vele vragen!
Hannie Verheijen en Jos van de Kamp

Het contact is aangevangen met een persoonlijk en aangenaam telefoongesprek met Laurens. Diverse suggesties zijn uitgewisseld en ingevuld. Het was daarmee niet een 13 in 1 dozijn reis. Wanneer je nagaat hoeveel mensen erbij betrokken waren om afspraken te regelen en in te vullen dan is het knap dat alle afspraken werden nagekomen. En nog stipt ook. De stiptheid en zorgzaamheid overtroffen de verwachtingen.
Cees Tuinman

Persoonlijk vond ik dat ik Halong Bay ook in een dagtocht gezien kon hebben (wij hadden 1 overnachting), de uitstapjes van de boot waren heel erg druk er kwamen kuddes mensen van andere boten bij en niet bijster interessant.
Petra van den Berg en Wiek Peters

Vietnam is een prachtig land en het ondervonden dienstbetoon in hotels en ook restaurants is buitengewoon. Wij vinden dat jullie als reisbureau goed werk hebben gedaan waarvoor onze dank.
Robert en Maarten Klaassen

We hebben een fantastische reis gehad. Een onvergetelijke ervaring van land en mensen.
Peter en Ingeborg Bloemen

De stiptheid van het vervoer en de accommodaties waren zeer goed. Afwisseling in het programma was ook boven verwachting. In Hanoi waren we in eerste instantie bij een verkeerd hotel afgezet. De wijze waarop dit door het kantoor in Saigon werd opgelost binnen een kwartier vonden wij erg professioneel. Totaal bezien: uitermate tevreden over hoe jullie de reis hebben vormgeven: chapeau!
Mireille de Groot

Wij hebben een topvakantie gehad en zijn een prachtige reiservaring rijker. Het land, de reis van noord naar zuid was een hele belevenis. Ook de cadans in de reis tussen verblijf en reizen naar de volgende locatie was voor ons echt prima. Telkens weer een aangename verrassing! heerlijke hotels, prima verzorging! Wij hebben genoten van begin tot eind!
Loek van Laar en Gitta van Kleef

Een top ervaring om nooit te vergeten! Halong Bay overtrof onze stoutste verwachtingen. Super goed georganiseerd. Koffers overbrengen, de speciale hut en het lekkere eten aan boord. We voelden ons in de watten gelegd! En dat allemaal met het mooie uitzicht vanaf de boot.

Alles verliep volgens afspraak en op tijd, perfect en heel prettig. Wij gaan zeker nog een keer naar Vietnam, dan waarschijnlijk langere tijd in het noorden doorbrengen.
Desiree Cleuren

Even een kort bericht om u te bedanken voor het regelen van onze reis naar Vietnam. Wij hebben een geweldige tijd gehad en enorm genoten van het land, de mensen, het eten. Zoals ik u al verteld had, hadden wij nog nooit een reis gemaakt die volledig van tevoren geregeld was. Het was een hele goede ervaring, zeker op dit moment met wat fysieke problemen aan mijn kant. Alles was tot in de puntjes geregeld, verliep soepel, we verbleven op de mooiste plekken en hadden toch ook wat rust momenten. Zeer goed bevallen dus (hoewel je er wel een beetje lui van wordt........:)
Marleen Kingma en Norm MacDonald

Een enorme leuke en inspirerende ervaring met erg veel verschillende indrukken. Jammer dat de chauffeurs en gidsen zo weinig/slecht Engels of Frans spraken.
Joke en Willem Spiers

De toegewijde service zowel vanuit NL als in Vietnam was super. Reis zat uitstekend in elkaar. Hebben prachtige dingen gezien, leuke vriendelijke mensen ontmoet en mooie ervaringen opgedaan. Zouden Vietnam Journey zeker aanbevelen.
Paul en Leontine Van Doorn

Wandelroute Hanoi is een echte aanrader! Daardoor kom je op plaatsen die je zelf nooit zou vinden. Was super.
Fam. Ide (België)

Bedankt voor de perfecte organsatie van de reis! We zullen Vietnam Journey zekere aanbevelen en waarschijnlijk nog wel een andere reis bij jullie boeken. Hartelijk bedankt!
Paul de Wildt

We zijn al weer enkele weken terug van onze individuele rondreis gemaakt door Cambodja en Vietnam en zijn nog steeds aan het nagenieten. Het was een fantastische, bijzondere reis. Wij zijn allebei rolstoelgebruiker en Vietnam en Cambodja zijn natuurlijk niet de meest aangepaste landen. Maar wat hebben My en Laurens van Vietnam Journey dat perfect georganiseerd! De planning van de reis, de activiteiten, het vervoer met de chauffeurs, de gidsen, de hotels; alles verliep erg goed en waar nodig was altijd hulp voorhanden.
Anneke van den Berg en Francien de Rijk

We hebben een ontzettend mooie, gevarieerde reis gemaakt. Alles was perfect georganiseerd!
Bert en Arenda

Het was een zeer geslaagde vakantie. Het hotel in Mai Chau Valley View was fijn. De kinderen wilden graag zwemmen en we hebben toen tegen betaling kunnen zwemmen bij het hotel naast dat van ons.
Judith Willemstein

Snelle reactie en service in HCMC. Stiptheid van de chauffeurs, steeds punctueel en hoewel van te voren bekend: jammer dat drivers nauwelijks Engels spreken en we soms echt veel te vroeg op de airport waren.
Fam. Schoenmakers

We hebben een supergave reis gehad en we willen jullie ook van harte bedanken voor de voortreffelijke organisatie. Behoudens de punten rondom de trekking was alles uitstekend geregeld. Chauffeurs altijd netjes op tijd. Goede hotels, reserveringen die kloppen (zoals dubbel en twin room). Kortom helemaal goed. De afwisseling en de rust en tijd was voor ons ook erg goed. We hebben wel wat mensen gesproken die in een rondreis zaten die na 10 dagen eindelijk eens een dagje niet mee hoefden in de bus en gewoon rustig aan konden doen! Dat is dus niets voor ons.
Marcel Pennings

Het was een zeer gevarieerde reis, van het fietsen in de Delta, wandelen in de bergen, wandelen door steden en cultuurhistorische plaatsen bezoeken tot (eventjes) luieren aan het zwembad. Stilzitten zit niet echt in ons bloed, dus dit type reis past wel bij ons. We hebben ons aangepast aan het ritme, vroeg eruit, op tijd erin. En soms tussendoor een rustpunt, na aankomst in een hotel of tijdens vervoer. Ook onze kinderen hebben zich goed aangepast aan dit ritme. Overall zijn we dik tevreden over onze reis, jullie organisatie in Nederland en organisatie ter plekke! We hebben een zeer geslaagde vakantie gehad! En zullen je zeker aanbevelen bij anderen.
Henk Moerman

We hadden hoge verwachtingen en hadden er zin in. En daaraan werd ruimschoots voldaan. De contacten vooraf waren heel plezierig!
Aleid en Eefke Wolfsen-Reurink

Perfect gedaan. We raden deze reis iedereen aan. Heel veel dank voor alles. We hadden graag van tevoren geweten hoe Halong Bay tegenwoordig door de overheid wordt gereguleerd. Dan hadden we dat onderdeel misschien geschrapt. Het eten aan de boot was trouwens erg goed.
Thomas en Leonoor Joosten-Stange (België)

Was helemaal prima en heerlijk om elke keer tijdig op- en afgehaald te worden!
Nicoline Ader

De verwachtingen zijn qua organisatie en stiptheid overtroffen. Bijzonder dat de contactdame van Tulip ons nog even kwam opzoeken in Saigon. Niet dat het nodig was maar toont wel de interesse en 'drive' aan om het goed te doen. Wij zijn zeer tevreden over de verzorging (incl. voorbereiding) van onze reis naar Cambodja en Vietnam. Eventueel geïnteresseerde vrienden of familie zullen we graag naar jullie doorverwijzen.
Hans Kraaij

Nu we al eventjes terug zijn van onze reis dringt het besef maar goed door hoe geweldig deze vakantie in Vietnam wel geweest is en willen we jou hiervoor toch een extra bedankje toesturen. Mensen reageren vaak vrij snel bij het minste probleem of tekort, maar vergeten wel vaker te bedanken en dit willen we duidelijk wel doen. We zouden al diep moeten graven om min-puntjes te vinden, neen dit was bijzonder hoog van niveau. Alle afspraken zijn rimpelloos nagekomen, taxidrivers waren excellent op tijd en al is het dat hun Engels wel eens ver te zoeken was, we zijn er altijd uitgeraakt en kwamen weer goed toe aan de volgende bestemming. Handen en voeten moesten wel eens ingezet worden, maar dit maakte deel uit van de pret. De timing en de verdeling waren excellent wat ons betreft. Ook de hotels voldeden onze verwachtingen. Deze reis was een voltreffer en aan iedere Vietnam liefhebber aan te bevelen.
Nicole, Jacqueline, Ivo en Henk (België)

Gevarieerde reis vol aangename verrassingen. Alles was erg leuk en bijzonder.
Ari Aminetzah

Persoonlijk vonden wij het enorm toeristische karakter van zowel Trang An als Halong Bay te overweldigend, wat een drukte, het massale karakter stond ons erg tegen, het leidt af van de schoonheid van de plaatsen. We hebben het reizen via uw organisatie als zeer positief ervaren.
Gerard Oosterling en Els de Vos

De enorme drukte overal hadden we niet verwacht, weinig rustpunten. Wat ons betreft had nadruk alleen nog meer op natuur en iets minder op steden mogen liggen, maar dat is persoonlijk. Hotels waren prima, centraal gelegen en goede kamers. We hadden alleen iets vaker op een rustige locatie gezeten en daarmee in willen leveren op de centrale ligging.
Saskia van Berge

We willen je laten weten dat we een bijzondere vakantie hebben gehad. Het fietsen was een hele bijzondere ervaring, wij hebben de derde dag niet meer gedaan. Alles klopte, de transfers, de hotels. Zeer bedankt voor het organiseren van de reis, het was echt super geregeld allemaal.
Monique en Conny

Onze welgemeende complimenten voor de persoonlijke service en begeleiding, vooraf en zeker ook tijdens de reis. Dit betrof de reis en de ondersteuning tijdens de onduidelijkheid en terugreis in verband met overlijden familielid. Naar derden zijn we zeer lovend over Vietnam Journey en de begeleiding.
Rita Vossebeld

Gaan zeker reis in het noorden nog doen en doen dan zeker beroep op jullie ervaring en reisadvies. Jullie zijn profs!!! Ik mag toch zeggen dat ik al wat ervaring heb in de reiswereld. Maar op dit moment zijn jullie de absolute eerste!!!
Leen Vanhoof (België)

Mooi programma! Erg goed georganiseerd; zeker aan te bevelen aan anderen. Jullie persoonlijke benadering is echt top.
Christiaan Roos

In het algemeen een prachtige reis en een aantal van ons wil zeker overwegen met jullie Noord Vietnam te bezoeken.
Jos Rademakers

Al met al kijken we terug op weer een geweldige reis. Bedankt voor het organiseren.
Naomi en Ronald

Snelle service en oplossing bij verandering vluchtplan door weer. Heel goed advies accommodatie Phu Quoc.

Er was werkelijk niets wat niet aan onze verwachtingen voldeed. Jullie hebben een geweldige reis voor ons georganiseerd. Alles was perfect gepland en ook uitgevoerd.
Marlene en Jan Meesters

Een chauffeur die je onderweg bij stalletjes allerlei dingen laat proeven die je niet kende (zelfs gefrituurde kakkerlakken maar daar hebben we ons niet aan gewaagd). Bloemen en taart op de 70 verjaardag van mijn man, het gemak waarmee onze fietstocht veranderd kon worden omdat ik ziek werd. Wij kozen voor eenvoudige accommodatie, wij vonden ze zeer luxe. Een super vakantie met een super organisatie.
Jeroen en Wilma Bijl

Wij vonden alles super leuk op onze reis. Het leukst vonden wij de activiteiten die er allemaal geregeld zijn voor ons zoals: het fietsen, de trekking in Sapa en de boottouren. Meest bijzonder waren de overnachting in de home stay in de trekking in Sapa, heel bijzonder om in het gezin te zijn. Er was een dochter jarig en we hebben een christelijk verjaardagsfeest meegemaakt. Verder was het bezoek aan de Chim pagode in Tra Vinh heel bijzonder.
Familie van Kaam

Al met al superreis, goed geregeld allemaal. Prima hotels, chauffeurs altijd op tijd.
Leon en Dorine Turpijn

U heeft Uw aanbieding ten volle waargemaakt. Een fantastische vakantie! Afgezien van mijn opmerkingen over Saigon is de reis buitengewoon geslaagd. Ook voor iemand van 78 jaar! De free times waren goed verdeeld waarbij ik achteraf liever geen vrije dag in Saigon had gehad maar in die liefelijke homestay in de buurt van Vinh Long waar we onze lunch gebruikten.
Ernst Weber

Veel hoogtepunten. De afwisseling tussen luxe en eenvoud. Grote lichamelijke inspanning en totale ontspanning. Fietstocht in de Mekong Delta was fantastisch. Trekkings ook heel bijzonder. Wel zwaar zo nu en dan. Veel dank voor de fantastische service. Ook toen we spullen vergeten waren uit de bus mee te nemen. Die werden met veel moeite op tijd terug bezorgd. Fantastisch!
Julia van Houten en Henk Pijning.

Hue hotel, naam is me een beetje ontschoten waren de kamers niet geweldig. Het zwembad was ronduit slecht, 5 ligstoelen voor circa 20-30 bezoekers die op handdoeken op de harde grond lagen. Verder prima reis, organisatie. Dank daarvoor.
Familie Spigt-van Hapert

Het schema en het vervoer waren top geregeld, ook het contact met het reisburo was super. Elke vraag en elk app-je werd meteen beantwoord of een klein probleempje meteen opgelost: heel fijn. Achteraf gezien nog meer de natuur in. Verder vonden we de reis echt helemaal super en was alles fantastisch georganiseerd: ik heb je al aanbevolen bij meerdere vrienden en kennissen!
Ine Burgmans

De combinatie je eigen reisprogramma samenstellen en daarnaast zelf zaken daar ter plaatse regelen. Een uitstekende service ter plaatse, hebben wij ervaren met de fietstocht. Zoals u uit onze evaluatie kunt lezen zijn wij heel tevreden over de hele reis en over wat u bureau geregeld heeft. Waarvoor welgemeende dank.
G.H.B. Lange ev Wilcke

Wij hebben een top vakantie gehad. We zijn heel blij dat we op deze manier Vietnam mochten ontdekken. Ook onze dochters van 17 en 15 hebben zich uitstekend vermaakt. Alles was echt heel erg goed geregeld. We hebben ms Y ook bedankt. Wat echt geweldig was dat ze ons hielp toen onze vlucht geannuleerd werd ivm een tropische storm. We hadden de vliegtickets zelf geboekt.
Petra Wollaert

We hebben in het verleden vaker door Azië gereisd zonder kinderen. Toen regelden we alles zelf ter plekke, hetgeen zeker ook zijn charmes heeft. Nu we samen met de kinderen reizen en minder tijd ter plekke hebben was deze georganiseerde reis een andere ervaring waar we zeer tevreden over zijn. Alles was tot in de puntjes geregeld en overal stonden chauffeurs en gidsen op ons te wachten. We kregen de indruk dat jullie kantoor de organisatie uitermate strak in de hand heeft zonder opvallend aanwezig te zijn. En dat is in Azië niet altijd een vanzelfsprekendheid is onze ervaring.
Ron Buskens en Petra Wagemans

We zijn inmiddels weer thuis en kunnen terugkijken op een mooie vakantie. Lekker relaxed de Mekong gevolgd, en aan het eind nog een paar dagen Khmer tempels.
Pim Naarding

We zijn zeer tevreden over jullie organisatie, de keuze van hotels en de reis op zich. Ook het persoonlijke contact hebben we heel erg op prijs gesteld. Al met al zijn we een onvergetelijke ervaring rijker.
Astrid en Gert-Jan Hoogers

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor een fantastische vakantie. De kinderen en ik hebben genoten. Alles was heel goed georganiseerd, wat het voor mij ook zorgeloos maakte. Wat een mooi land is Vietnam, en wat een aardige mensen, heerlijk eten, kortom een geweldige ervaring. Verder wil ik opmerken dat ik de persoonlijke manier van Vietnam Journey heel erg gewaardeerd heb. Dank jullie wel!
Bea Hertsenberg

We vonden jullie ondersteuning tijdens de reis helemaal goed. Goed bereikbaar en duidelijke antwoorden. Al met al een geweldige vakantie die geweldig door Vietnam Journey is verzorgd.
Herman Cock en Aline Pruntel

Langs deze weg willen we jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de onvergetelijke reis. Jullie hebben ons verschrikkelijk verwend en dat waarderen we zeer. Alles was tot in de puntjes verzorgd, op de klok nauwkeurig en allemaal even bijzonder en waar wij steekjes lieten vallen hebben jullie het ook nog voor ons op kunnen lossen. Ook als gezin was het heel bijzonder dit meegemaakt te hebben. Chapeau. Nu eerst uitrusten van de vakantie (-;
Julia en Henk

Wij zouden Vietnam Journey zeker aanraden!
Jasper Moleman

Het was verrassend heerlijk dat alles voor ons geregeld werd, en niet zelf hoefden te zoeken naar een volgende bestemming of slaapplaats e.d. maar dat we toch het gevoel hadden op eigen houtje te zijn en individueel rond te trekken.
Jan en Ineke Rietvelt

Alles was prima geregeld: we willen ook wel even expliciet aangeven dat we bijzonder fijne chauffeurs hebben gehad. Overnachtingsadressen allemaal prima, de door jullie geregelde gidsen ook helemaal goed. Kortom: helemaal top!
Margo Slijkerman

Alles bij elkaar hebben we een onvergetelijk reis gehad. Goede hotels/resort. Mooi programma. alle afspraken, boekingen, alles klopte. We zullen jullie aanbevelen en wellicht tot ziens.
Klaartje Dekkers en Hans de Kruijf

HCMC vonden wij een veel leukere en prettiger stad om te verblijven dan Hanoi. Duidelijk verschil tussen Noorden en Zuiden van Vietnam.
Hans Verschuur

We hebben een fantastische vakantie achter de rug en zijn zeer tevreden over de organisatie van de reis. Het programma was goed gebalanceerd en gevarieerd met een goede mix van bestemmingen en activiteiten.
Daniel Jongtien

De derde keer dat we met Vietnam Journey 3 weken individueel door Vietnam gereisd hebben, dit in combinatie met 1 week Thailand, is ons weer heel goed bevallen. Alles was prima verzorgd.
Ria en Jaap van de Sande

We zijn meer dan tevreden. Suggestie: blijf zo door gaan.
Karel en Hannie Fonk

Wandelroute Hanoi was fantastisch. Die moet je ook voor Saigon maken.
Kees Isendoorn
Naschrift Vietnam Journey - Dit is inmiddels gebeurd.

In Nha Trang geen vriendelijke sfeer. Kwam het door de Russen die onaardig waren tegen het personeel? Te toeristisch voor ons. Achteraf gezien: minder reizen en er meer zijn.
Eef van Creij

Ga zo door!
Fon Sanders

We hebben een heerlijke vakantie gehad, complimenten voor jullie als organisatie! Van de tip om een upgrade voor Phu Quoc te nemen, hebben we enorm genoten! Bedankt.
Rianne de Kroo

Prima georganiseerde reis, afwisselend actief en relaxed.
Wiel Berden

Leuk land met fantastische mensen.
Els en Koos vd Velden

Fantastische reis gehad, veel gezien, goede hotels en prettig geregeld!
José Werkhoven

Veel moderner dan ik verwacht had. (..) Verrukkelijk voedsel, vooral de groenten en het fruit. Kortom: we hebben het ontzettend fijn gehad, ook met dank aan jullie.
Fieny Reimann-Pijls

De vakantie was mede zo fijn omdat die door jullie zo ongelofelijk goed was georganiseerd. Alles was top. Met als hoogtepunt de fantastische fietsen!
Ron Molenaar

De hotels waren deze keer een beetje gewoontjes. Een tandje beter zou ik op prijs stellen. Verder was de reis een succes!
Lorenz Dohle

Wij hebben de reis Cambodja en Vietnam als een hele fijne reis ervaren. De reis zat goed in elkaar en de route was ook perfect. (Treinreis, binnenlandse vluchten, cruise en het busvervoer). De hotels hebben wij allemaal als goed en tot zeer goed ervaren.
Wim en Anny Hegeman

Wij zijn weer terug van een fantastische reis naar Vietnam en Cambodja door jullie perfect georganiseerd ook onze reisgenoten waren een en al lof waarvoor onze hartelijke dank.
Fons

Zojuist hebben we het evaluatieformulier ingevuld. Beter laat dan nooit;) Langs deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor het regelen van deze mooie reis naar het prachtige Vietnam. We hebben het erg naar ons zin gehad alle 5, veel gezien, veel geleerd over het land en zijn indrukwekkende geschiedenis en erg genoten van de vriendelijke mensen en het overheerlijke eten. We zijn allemaal een beetje verliefd :) geworden op Vietnam en het was waardevol om te doen met zijn vijven. We kijken er nog vaak en met plezier op terug! We hebben de aankomst, het vervoer, de mooie accommodaties en het feit dat jullie voor ons gevoel over onze schouder mee keken, zoals bij wijziging in reis ivm slechte weer Halong Bay als prettig en een luxe ervaren. Onze kinderen hebben voorgesteld om over 20 jaar weer met zijn vijven terug te gaan en we hopen dan ook dat Vietnam zijn charme blijft behouden de komende jaren...
Jeanine Frunt

De reis is ons erg goed bevallen en veel hotels overtroffen de verwachting.
Rosalie en Sebastiaan

Alles perfect en klantvriendelijk. Heerlijk om met jullie op reis te gaan. Het is persoonlijk, onbezorgd en jullie geven het gevoel niet bij de massa toeristen te willen zijn. We hebben enorm genoten. Dank voor alles.
Yolanda Lommers

Combinatie van alles was super en super geregeld door jullie! Enkele v.d. hoogtepunten voor ons waren het fietsen in de Mekong Delta (o.a. homestay), wandelroute (van jullie) in SaPa, Halong Bay en nog veel meer.
Alice Mathijssen / Coert Peters

Perfecte reis! We hebben geëvalueerd om jullie te helpen, wat had beter gekund en konden niets bedenken... Hooguit Hue in 1 dag (2 nachten) en extra nacht Hanoi, maar zo ook ok. Heel veel dank!!
Anne Stiggelbout en Cees Vermeer

Zeer leuke vakantie gehad, geheel volgens verwachting. We kijken er met heel veel plezier op terug. Hartelijk dank voor de goede organisatie.
Anne Jonge Poerink

Geweldige reis gehad. Ik raad jullie organisatie zeker aan.
Monique Fennis

We zijn al weer geruime tijd terug van onze reis naar Cambodja en Vietnam. We hebben een geweldige reis gehad, die goed door u was georganiseerd. Vier weken lijkt een hele tijd, maar we hadden toch het gevoel dat we op sommige plaatsen wel een dag langer hadden moeten blijven om alles goed te kunnen zien en ervaren. De busjes en chauffeurs waren prima. Alleen jammer dat de chauffeurs geen woord Engels spraken. Soms misten we een gids die ons wat meer over achtergronden had kunnen vertellen tijdens de reis. Ook de hotels waren goed tot uitstekend. Samenvattend hebben we een heerlijke vakantiereis gemaakt en we vonden het jammer dat het op 30 juli was afgelopen. Onze dank aan jullie en aan de aardige medewerkster, Linh, die we in HCMC hebben ontmoet en die een presentje meebracht.
Debora en Jan van de Water

We kijken terug op een enorm geslaagde individuele reis van 3 weken door Vietnam. We wilden een actieve fiets- en wandelvakantie en wat we kregen was boven verwachting. Mogelijk kreeg je vooraf een punthoofd van ons bij de voorbereiding en uitwerking. Maar terugkijkend is die investering er voor ons dubbel en dwars uitgekomen. Het programma kwam, dankzij jouw adviezen, feilloos overeen met onze wensen. De fietsen en accommodaties waren uitstekend en iedere keer werden alle afspraken met chauffeurs en gidsen stipt nagekomen. Klasse! Ook het fietsen rond Hoi An en Hué was verrassend, evenals de prima gids bij onze wandeling in Bach Ma. De autorit van Sapa naar Hanoi vonden we uniek. Wat een prachtig landschap. We hebben volop genoten van al het moois, natuur en cultuur wat Vietnam te bieden heeft en in het bijzonder van de Vietnamezen zelf, wat een vriendelijke en hulpvaardige mensen. We waren ook heel blij met jullie steunpunt in Vietnam. Mrs Linh informeerde ons ter plekke goed en wees op belangrijke zaken zoals de extra wegenkaartjes naast de routebeschrijving, de deadline voor de busboot, etc. En de enkele keer dat we op een probleem stuitten, was ze er en hielp ons goed. Kortom enorm bedankt! Vol vertrouwen zullen we jullie aanbevelen bij onze fietsvrienden en kennissen. Zo zijn we trouwens ook aan jullie adres gekomen.
René Kanters en Ella Poortvliet

Het was een prachtige reis!!! We hadden een week langer willen blijven en ook naar Sapa willen gaan.
Linda Beimer

Prima reis, kan het iedereen aanraden. Vietnam is een makkelijk land om in te reizen. Mede dankzij jullie inspanningen
Gerbert de Vries

We complimenteren jullie met de uitstekende verzorgde reis, de goede accommodaties (Cabernet Verde en het Ancient House waren top!)
Hanneke van 't Padje

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Zoveel leuke bijzondere dingen gezien. Het fietsen was vooral erg leuk. We vonden het zeer relaxt dat alles van te voren al geregeld was, en zeer voortreffelijk. Bedankt voor de goede organisatie en we zullen jullie aanbevelen bij iedereen die naar Vietnam (en Cambodja) wil gaan.
Jon en Gemma Derksen

We hebben vooral een fantastische reis gemaakt, georganiseerd door een reisbureau dat we iedereen zouden aanraden. Bedankt voor alle goede zorgen!
Liesbeth Kom en Robbert Niemans

Zeer goede reis, alles klopte.
Govert en Liesbeth Hellemans

Ik heb net de evaluatie ingevuld, maar wil je/jullie ook nog even apart mailen. Ik wilde je vertellen dat we een hele mooie en bijzondere reis gemaakt hebben. Vietnam is prachtig, de mensen zijn vriendelijk, het eten was heerlijk. We hebben mooie dingen gezien en bijzonder momenten meegemaakt. Dat komt door het land, maar dat komt zeker ook door de manier waarop jullie deze reis voor ons hebben geregeld. Alles was in de puntjes verzorgd, alle chauffeurs en gidsen waren altijd op tijd, de hotels waren prima. We hebben ons echt verwend gevoeld.
Marie-Jeanne Schier

De voortreffelijke zorg (...) was hartverwarmend! Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor.
Jan Andriessen

We hebben een prachtige reis gehad, heel afwisselend en we hebben hele mooie, bijzondere dingen gezien en meegemaakt. Alles was prima en strak geregeld, we zijn heel tevreden over jullie (persoonlijke) organisatie.
Marcel van de Graaf en Hannie van Wanroij en kids

Al met al een uitstekend georganiseerde reis. De hoge kwaliteit van de accommodaties en de goed georganiseerde transfers maakten dat we al onze tijd konden steken in het bezoeken en beleven van de geplande activiteiten.
Jeroen van den Eijnde

We willen nog even laten weten dat we een geweldige vakantie hebben gehad. De 3 weken vlogen echt om en iedere dag hebben we genoten van alles wat we zagen. Zoveel indrukken en herinneringen. Iets om nooit meer te vergeten. De privé reis is ons heel erg goed bevallen. Steeds op tijd opgehaald en vervoerd in mooie auto's. Kortom, bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer.
Alex en Diana

Inmiddels zijn we een paar dagen terug en we willen jullie graag hartelijk bedanken voor de goede organisatie van onze reis. Alles is voorspoedig verlopen en we hebben een fantastische vakantie gehad. Vietnam vonden we erg mooi. De natuur, de cultuur, de vriendelijke mensen en het heerlijke eten maakte het voor ons een top bestemming. Ook de kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Wybe en ik waren met name erg enthousiast over de bezienswaardigheden rondom Ninh Binh, Hue (prachtig) en Marble Mountains. De kinderen vonden met name Hoi An leuk (strand en gezellig stadje) en natuurlijk het Mia Resort. Halong Bay hebben we slechts een beetje kunnen zien (maar was prachtig) en ook in Hanoi en HCMC hebben we het erg naar ons zin gehad. Enige mindere excursie vonden we Bach Ma National Park, maar dat ligt denk ik aan ons. Wandelen in verlaten gebieden is niet helemaal ons ding. Hotels waren allemaal prima, kamers ook. Uitschieters waren Little Hoi An (knus hotel met mooie voorzieningen, leuke ligging en ontzettend vriendelijke staf) en natuurlijk het Mia Resort (prachtig en prettig om te zijn). Chauffeurs waren vriendelijke en reden goed, gidsen waren prima en konden gelukkig goed Engels. Kortom, jullie hadden het uitstekend geregeld!
Wybe-Jan, Liesbeth, Gijs, Friso en Pieter

Prima, ga zo door.
Dini en Jos van Gisteren

Fantastische reis waar we met zeer veel plezier op terugkijken. Leuk programma met voldoende afwisseling tussen inspanning en ontspanning. We hadden pech met een van de fietsen waardoor we een dag hebben gemist maar desondanks hebben we we zeer veel plezier aan beleefd. Veel dank.
André Romeyn

Hoewel wij ons weinig voorstellingen van de reis konden maken (eerste Azië-vakantie), voldeed over het algemeen alles aan of overtrof de verwachtingen. Verblijf in de steden Hanoi en Saigon fascinerend, natuur Bach Ma nationaal Park prachtig.
Bernard Olgers

De vakantie was prima geregeld en het is ons erg goed bevallen om op deze manier te reizen. Hartelijk dank voor de perfecte organisatie!
Dorien de Graaff

Bedankt voor de fantastische vakantie, het was absoluut de moeite waar om dit via jullie te regelen. Hebben het onwijs naar ons zin gehad zonder stress aangezien alles tip top in orde was.
Simon Coremans en Lindsey Clavaux

Prima verzorging, prima begeleiding.
Cees Langeveld

Wat ons betreft, was het een onvergetelijke reis. En dankzij de 'haperingen' hebben we heel wat leuke mensen ontmoet en onverwachte situaties meegemaakt. En elk nadeel heeft zijn voordeel: omdat we een dag extra in HCMC hadden, hebben we het oorlogsmuseum kunnen bezoeken. We hebben er ruim twee uur in rondgewandeld en we waren zeer onder de indruk...! Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en veel succes met al jullie toekomstplannen.
Dula en Hans Brandsma

Ik hoop van harte dat jullie deze persoonlijke benadering vol houden. Want de persoonlijke ervaring van jullie en de persoonlijke en flexibele benadering onderscheidt jullie in het grote aanbod.
Richard Jongsma en Marja Barth

We hebben genoten van onze prachtige reis door Vietnam en Cambodja! Allereerst bedankt voor jullie goede zorgen zowel voor het begin, maar ook zeker tijdens de reis. Door jullie kennis en kunde een zeer afwisselende reis gemaakt: cultuur, natuur, steden, dorpen, sportief, relaxed. Kortom alles was aanwezig. Hoogtepunten waren: wandelen over de rijstterrassen in Sapa, fietsen door de Mekongdelta, maar ook het geweldige hotel in Hoi An, zullen we niet snel vergeten. Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen, de fijne chauffeurs, professionele gidsen en zeer goede fietsen!
Rick, Corine, Lars en Kai Mulling

Wij hadden een prima programma!
Charlotte Sikkema

Extra dag Hanoi zou prettig zijn geweest. Iets meer gelegenheid om een museum te bezoeken. En iets meer rust in het begin. Hoi An was een prettige ruststop in het midden met een fantastisch hotel. Fietsen naar stad en strand werkte prima. Wandeling in natuurpark vonden onze jongens super. Leuke gids! (..) Wij kijken terug op een fantastische vakantie met een interessant programma en voldoende individuele vrijheid voor al onze gezinsleden. Alle lof voor uw organisatie hier in Nederland, de afstemming van het programma en de mensen ter plaatse die werden ingezet. Kortom wij zijn meer dan tevreden en bevelen uw organisatie aan bij al die mensen die onze verhalen over Vietnam aanhoren en die er zelf ook wel eens naar toe willen.
Jan Muis

Goede service na vertraging treinreis voor vervolgreis naar Halong bai en voor alternatief vervoer in de Mekong Delta. Dank voor de uitstekende organisatie!
Hans en Sanny van der Steen

Alle reserveringen en vervoer waren ons uit handen genomen, waardoor we heerlijk zorgeloos konden reizen, echt heel fijn! Verder werd het heel goed geregeld toen onze dochter toch nog een nachtje langer bij ons in Saigon wilde blijven, mee wilde naar de Cu Chi Tunnels en weer terug ging naar de stad. Kortom, allemaal prima geregeld en een heel aangenaam verblijf. Hartelijk dank Vietnam Journey!
Anne Vrieze

We zijn uitermate tevreden over de organisatie van onze trip.
Cri

Het feit dat wij steeds van deur tot deur werden gebracht was heerlijk. En zonder uitzondering steeds op de afgesproken tijd. Helemaal goed!!
IJ.J.T. Poland

We zijn met ons hoofd nog in Vietnam, maar zelf weer terug in Nederland. We hebben een fantastische reis gehad. Onze complimenten voor de zeer afwisselende reis en de uitstekende organisatie!!! Alles klopte. We hebben ontzettend genoten van de cultuur, natuur, de steden, het platteland en van de zeer vriendelijke bevolking. Deze reis behoort tot de top 3 van onze gemaakte reizen. Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen. We zullen jullie organisatie zeker aanbevelen aan iedereen die het maar horen wil!
Boudewijn & Annelies Aan de Stegge

Op de eerste plaats bedankt voor het mooie programma en de goede zorgen. Wat wij echt een aanrader vinden zijn de lokale gidsen. Zij hebben zo hun best gedaan en veel verteld over het land en zijn bevolking! Ook de chauffeur was prima. Altijd op tijd, auto schoon, vers water en we zijn geen moment bang geweest, kortom, een prima "driver".
Stance van der Meer

Hotelkeuze was uitstekend: resort in Hoi An heel erg relaxed.
Frans Burcksen

De gevarieerde reis die we hebben samengesteld, cultuur, natuur, rust en de combinatie met grote wereldstad aan het einde (Hong Kong). We blijven jullie aanbevelen.
Jos van den Eshof

De fietsen in de Mekong Delta zijn van prima kwaliteit!
Monique Nagelkerke en Dick van Geldere

Erg mooie en veelzijdige reis. Misschien gaan we een volgende keer voor meer binnenland en iets minder steden. BEDANKT
Henk Steenbergen

We hebben een geweldige reis gehad en het fietsen vonden we echt het hoogtepunt! Heel erg mooi! Bedankt voor de goeie organisatie!
Rietje Compiet

Algemene conclusie: perfect georganiseerd.
Johan en Ellen Scholte-Albers

Weer terug in Nederland wil ik je nog even hartelijk danken voor het organiseren van onze schitterende fietstocht. Aanvankelijk was ik enigszins bezorgd over de kinderen in verband met de af te leggen afstand (50 km per dag) maar dit bleek volstrekt geen probleem voor ze, er was zoveel afleiding onderweg in de vorm van mensen, planten, waterpartijen en dieren dat de kilometers voorbij vlogen! Het was voor ons allemaal een onvergetelijke ervaring!
Matthijs Laban

Al met al hebben we een fantastische vakantie gehad, alles was perfect geregeld. De fietstocht is prachtig, dit had ik zelf nooit zo uit kunnen zoeken. Bedankt voor een geslaagde vakantie.
Annemarieke en André Goeting

De chauffeurs waren op tijd en we hadden hierdoor al snel het vertrouwen dat wij alles met een gerust hart aan jullie organisatie konden overlaten. Met name chauffeur Bau was een uitstekend chauffeur. Maar dat niet alleen, hij gaf je het gevoel dat als er iets was je bij hem terecht kon voor adequate hulp. Dat maakt de dagen in de mekong delta heel ontspannen. Dat hebben wij hem, vanwege de taal niet kunnen zeggen.
Agnes van Heel

Bedankt voor de perfect georganiseerde reis door Cambodja en Vietnam. Wij hebben er volop van genoten. We hebben ons geen minuut verveeld. We hebben het gevoel gehad 3 weken in een totaal andere wereld te hebben geleefd.
Bert en Tineke Hengeveld

De visums zeer vlot geregeld. De taxi stond klaar aan de luchthaven met een vriendelijke smile werden we opgewacht aan de uitgang. Amai wat een drukke bedoening om hier te raken!! Brommers die je links en rechts voorbij razen. Getuuter van begin tot einde. (..) Bedankt voor de prachtige organisatie.
Yvo (België)

We vonden de organisatie uitstekend!!
Tanja de Kam & Gerard Kreuk

De ondersteuning vanuit het kantoor was heel goed en behulpzaam. De organisatie was tip top in orde!! Je kon er van uitgaan dat alles klopte. Wij vonden de fiets vierdaagse in de Mekong delta het leukst, ook Sapa en de wandelingen daar waren geweldig. Je hebt dan direct contact met de bevolking en dat is echt een belevenis.
Fam Mascini

In het algemeen zijn we buitengewoon tevreden over de organisatie van de reis. De inhoud van de reiswijzer omvat perfect alle nodige informatie, waardoor je je ideaal kan voorbereiden. We zijn ook zeer tevreden over de samenwerking. Klantvriendelijk en goede opvolging.
Genyn (België)

Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Vietnam, zeker voor herhaling vatbaar. We zijn zeer tevreden over de begeleiding. Het is voor ons een onvergetelijke reis geworden en willen u en uw team heel hartelijk bedanken.
Wim Otterspeer

Super vakantie gehad, alles goed geregeld. Alle chauffeurs die wij hebben gehad hebben heel veilig gereden. Ook een compliment waard, want dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Heb jullie aanbevolen bij collega's en vrienden.
Paula Wiegers

3 daagse fietstocht overtrof onze verwachtingen, prachtige natuur en omgeving en direct beleven van de cultuur en home stays. Een paar programma onderdelen verliepen anders dan gepland. De communicatie hierover had echt anders gekund.
Rob Holdrinet en Tineke Hertsenberg

Inmiddels zijn wij weer veilig teruggekeerd. We hebben genoten van de vakantie en willen langs deze weg graag jou en het gehele team bedanken. Alles was tot in de puntjes verzorgd, heerlijk de transfers waarbij de chauffeur ieder keer ruim op tijd aanwezig was, de hotels waren uitstekend. De privé boot in halong bay was voor ons een van de hoogtepunten van de reis. We werden enorm in de watten gelegd. Chauffeurs waren keurig op tijd en de inschatting van de reistijden akelig precies.
Sabine Straus, Peter Nierop , Maarten, Marijne, Maud en Lex

Smaakt naar meer!!!
Co en Ellen de Vries

Wij hebben een hele leuke, mooie reis achter de rug en kijken er met een heel goed gevoel op terug. Het fietsen in de Mekong delta hebben we als een van de hoogtepunten ervaren. Al was het af en toe wel zwaar (waar vooral de vochtige warmte de oorzaak van is geweest). Op een mooiere manier kan je geen duidelijker zicht krijgen op het leven van de mensen en de natuur in dat gebied. Op de fiets zie je veel meer en ervaar je de omgeving veel intensiever dan in de auto.
Hans Burger en Marita Smits

Juist de combinatie maakt de reis leuk. Uiteraard is het ene mooi qua natuur (Halong Bay) maar het andere weer interessant vanwege de geschiedenis (Killingfields en tunnels). Was het geweldig om in HCM tegenover het appartement echt Vietnamees te eten en daar de ontzettend vriendelijke behulpzame Vietnamezen te ontmoeten. Geen engelse kaart maar meubilair werd aangepast, wij pasten natuurlijk niet in de kleine stoeltjes. Er werd een engels sprekende Vietnamees geregeld die voor ons de kaart kon vertalen en er werd ons voorgedaan wat de bedoeling was van het bereiden van het eten. Leuke ervaring en lekker.
Hermien en Michel van der Stee

Jullie hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en op maat voor ons iets samengesteld wat precies de bedoeling was (en meer). Waarvoor onze dank. Van onze zijde komt er positieve mond-op-mond reclame. Het natuurschoon en de accommodaties (luxe!) overtroffen onze verwachtingen. Ook de wandel- en fietsroutes zorgden voor een extra dimensie, meer dan wij hadden verwacht, vooral de wandelroute in Hanoi bracht structuur en onverwachte plekjes die je zelf over het hoofd zou zien, en voorkwam oeverloos ronddwalen.
Hans en Frieda de Munnik

Om te beginnen: we hebben een geweldige reis gemaakt, waarbij dit evaluatieformulier veel te kort is om dit allemaal te noemen! Over het geheel voldeed de reis (meer dan) aan de verwachtingen. Er zijn vele hoogtepunten, maar in ieder geval wil ik noemen de tempels bij Angkor, Hoi An, de fietstochten in de Mekong Delta en de boottocht op de Halong Baai.
Maarten Faber

Onze rondreis in Vietnam was 1 van de leukste vakanties ooit!

Wij hebben een prachtige reis gehad en zijn een fantastische ervaring rijker!
Joke en Ger Gielen.

Onze complimenten, alles was tot in de puntjes goed geregeld en we hebben genoten van de afwisseling, de rustmomenten die je bijvoorbeeld in Hoi An had ingebouwd, de stoere tocht door het Bach Ma park (waar we inderdaad de bloedzuigers aan onze hielen en in mijn haar hadden, maar ja, dat kan gebeuren) en het mooie appartement met zelfs een pianootje (ik speel gepassioneerd) in de prachtige kamer met uitzicht op de rivier. Dat was zo'n leuke bestemming, doordat we echt midden tussen de lokale mensen waren en kennismaakten met jouw hartelijke familie. Ik kan niet bedenken wat er te verbeteren valt, het was allemaal gewoon heel goed! Houd dit niveau vast en je steekt met kop en schouders boven anderen uit. Goed dat jullie je zo onderscheiden door helemaal te specialiseren in Vietnam en Cambodja!
Lex van Gulik en Ingeborg Rademakers

De organisatie was voortreffelijk. We zijn ook uitermate tevreden over de ondersteuning.
Leo Mimpen

Onze vakantie was geweldig dankzij jullie fantastische organisatie. De hotels waren prima, de ene wat luxe dan de ander maar het was allemaal perfect. Het is een vakantie om niet te vergeten. Sapa was ook erg mooi en leuk evenals de treinreis. Een vakantie naar Vietnam is zeker voor herhaling vatbaar. De fietstour was ook prachtig. Wij hebben erg veel gezien en het leven van de lokalen mensen kunnen aanschouwen. Omdat ik van Indonesische afkomst ben dachten de lokalen dat ik uit Vietnam kwam, dat was wel grappig. Zij bleven mij maar steeds bekijken. Wij hebben ook Vietnamese mensen ontmoet en een avondje mee doorbrachten in Go Vap, dat was erg leuk. Wij hebben ook erg genoten in jullie Studio. En erg vriendelijk ontvangen door de broers en Mrs Thy. Heel erg bedankt! Wij zullen jullie zeker weer contacten.
Joyce Walsarie

Inmiddels zijn wij alweer ruim twee weken thuis van onze reis door Vietnam maar wij willen je nog even laten weten dat we genoten hebben!! Alles was super georganiseerd, de complimenten. Het fietsen vonden we soms best zwaar maar meer dan de moeite waard, wat een geweldig leuke ervaring. Ook de rest van de reis was hartstikke leuk. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan. Tot slot het prachtige Mia Resort waar we genoten hebben van zon, zee en strand. Kortom het was TOP!!!
Cees & Corina Prins en Piet & Joke Prins

Het prettigst was het reizen met zijn tweeën, niet gehinderd door het reizen in een groep.
Renée den Hollander-Fels

We hebben ons in geen enkel land zo veilig en welkom gevoeld als in Vietnam. Ontvangst in HCMC op appartement overtrof ook onze verwachtingen. Heerlijk ontbeten. Met dank aan de "broertjes". Iedere keer als er iemand zou moeten zijn volgens ons reisplan, stond diegene ons al op te wachten. Slechts een keer even moeten wachten. Tel. bracht meteen uitsluitsel.
Mariet en Leo Hendrikx-Rademakers

De betrokkenheid en alertheid van de Vietnamezen was boven verwachting.
Herman en Joke Voet

Alles klopte, alles was perfect georganiseerd! Mijn complimenten! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen. De hotels waren boven verwachting goed.
Margriet van Agtmael

Alles correct.
R. de Nerée

Hulde voor de perfecte regie van VJ van het reizen; iedereen was er altijd en werd onderweg nog gecheckt of alles goed was! Sterk selling punt van VJ! We zijn onderweg weinig andere toeristen tegen gekomen en dat pleit voor uw organisatie!
J. Vrije

We waren al wat gewend aan de prima service van uw mensen zodat je het gewoon gaat vinden, maar nogmaals chapeau voor alles.
J.M. v.d. Sande

Enorm genoten van de afwisselende en enerverende reis van Zuid naar Noord. Perfecte organisatie (vooraf en tijdens) door Vietnam Journey. In Hoi An had ik liever een dag korter geweest, wat mij betreft erg toeristisch voor een langer verblijf. Veel respect voor jullie werk. We komen graag nog een keer terug.
Monic van Eerden

We hebben genoten. Van een eenmalig contact via Skype, en toen wat emails, hebben we (voor het eerst) de organisatie van een reis uit handen gegeven. Jullie hebben alles prima voor elkaar en vooral tijdens Tet hadden wij dit nooit zo goed zelf kunnen regelen. Dat geeft meer tijd om gewoon rustig te genieten. Wat ons betreft doen we het graag nog eens!
Roelien de Jong en Richard Stewart

In deze reis heb ik de kwaliteit waar jullie voor staan op alle vlakken mogen ervaren. Dit komt tot uitdrukking in de punctualiteit, in de gastvrijheid, de begeleiding vooraf en tijdens. Ik ga iedereen die naar Vietnam gaat vertellen over Laurens en My en jullie website noemen!
Astrid Ruigrok

Prima geregeld, aanrader! We komen nog terug bij jullie.
Raymond & Esther Kunstt

De reis was van begin tot eind goed geregeld. Bij de hotels waren ze goed op de hoogte van onze komst. Een pluim voor de fietsroutes in de Mekong.
Anja en Sylvia de Groot

We zijn meer dan tevreden over de organisatie. Programma was perfect volgens onze wens. We hebben gefietst in Hue door de rijstvelden, geweldig. Met gevaar voor eigen leven in spitsuur een enorme rotonde genomen. We zullen onze goede ervaringen met Vietnam Journey zeker doorgeven.
Jeanne Thewessen en reisgenoten

Een goed doordacht reisschema, waar goede uitvoering aan gegeven is. Chauffeurs altijd op tijd aanwezig. Jammer, dat ze zo weinig Engels kunnen spreken. Prima tussenvluchten. Ook buiten Vietnam kunnen jullie een uitstekend reisplan maken!
Mia en Cees Senten

We zijn vandaag sinds 11 u terug thuis na een schitterende reis. Alle deelnemers zijn in de wolken over de prachtige organisatie. Ik wil je daarom in ieders naam van harte proficiat wensen en je bedanken voor deze uitzonderlijke prestatie. In bijlage de evaluatie die door alle deelnemers werd goedgekeurd. Het kan je misschien helpen om hier en daar nog enkele details te verbeteren. Laat het echter zeer duidelijk zijn dat wij allemaal ten zeerste onder de indruk zijn van de prestatie van Vietnam Journey. Jullie zijn meer dan voorbeeldig!
Marcel, Luc, Leo, Lieve, Lydy en Bruno (België)

Alles is stipt verlopen. Foto's en verslag volgt. Alvast bedankt voor de goede organisatie
Linda en Toon

Doe zo verder
Willemsen

Altijd stond er iemand op tijd op ons te wachten. Echt klasse.
Jan en Corrie Zwaagman

Het was een goed ingedeelde vakantie en zeker de laatste dagen in Cambodja met de excursie naar de Ankor tempels waren prettig ingedeeld zodat er tussen de middag voldoende vrije tijd over bleef waar wij plezierig van hebben genoten. We waren ook erg tevreden over de gidsen en de chauffeurs.
Nanneke en Frans Gouw

Treinreis was spartaans, maar dat was ingecalculeerd. Studio was prachtig, we hebben zelfs een nacht extra gevraagd en gekregen! Accommodatie verschilde van goed tot minder, maar dat was wat we besteld hadden. Een keer was een vlucht van Vietnam Airways veranderd zodat we te laat voor de trein naar de bergen zouden zijn, maar Mrs. Thy heeft dat onmiddellijk geregeld. Hulde! We hebben een heel fijne reis gehad, we zijn blij dat we dat via jullie hebben geregeld.
Kees de Hartog

Service was ronduit fantastisch, de vakantie kon op korte termijn worden geregeld en we hebben een super vakantie gehad.
Daniel Kraaijenbrink

Alle lof!!!!!!
Piet Hein & Annette

We zijn veilig thuis en hebben een geweldige vakantie achter de rug. We stonden echt versteld van hoe uitmuntend de reis was geregeld. Grote complimenten daarvoor! Hoewel het schema bij tijd en wijl echt iets te pittig voor ons was, hebben ook onze kinderen een enorm 'vette' vakantie achter de rug.
Freek en Bea

Wat tijdens onze reis minder goed verliep (fietsmankement, vieze hotelkamers in Hue, excursiedag Sapa, verkeerde wagon nachttrein), hebben wij dit in het geheel niet gezien als een slordigheid o.i.d. van de organisatie (of in Nederland, of in Vietnam). We begrijpen dat zoiets kan gebeuren en geen verwijten maken. Wel vinden we dat in alle gevallen, maar zeker na de excursie het uiterste gedaan is om alles in goede banen te leiden. Een dikke tien dus voor jullie organisatie. Het programma was goed afgestemd op ons gezin (ouders met twee volwassen kinderen in de leeftijd van 25 en 21 jaar). Voor ons was dit de eerste vakantie buiten Europa. De zorg en alle extra's hebben we als zeer bijzonder positief ervaren. Onze mooiste vakantie ooit!
Fam. Schilder

Wij vonden de persoonlijke zorg hartverwarmend! Het fietsen in de mekong-delta was voor het gezin echt een "teambuilding". Hele reis was tot in de puntjes verzorgd. Eten in Halong Bay uit de kunst en hotel in Hoi An was super! We hebben 1 nacht doorgebracht in jullie eigen huis in Saigon en dat was geweldig!
Hans, Lana en Anne-Cris Hoekstra

Wij hadden de kwaliteit van de hotels en resorts in Vietnam onderschat en daarom om luxe gevraagd. Het gebodene heeft alle verwachtingen overtroffen. Zoveel luxe hebben we echt nog nooit meegemaakt. We zijn twee weken in de watten gelegd. De meningen over de treinrit waren verdeeld. Door het vroege tijdstip van vertrek, het warme weer en de vuile cabine, voelde niet iedereen zich even comfortabel. Ikzelf heb er wel van genoten.
Dorien van Pelt

We hebben genoten van onze reis. We hebben ruim 3 weken alleen maar mooi weer gehad (wel heet natuurlijk). Regenpakken niet uit de verpakking gehaald. Dank voor deze mooie ervaring!
Familie Levenbach

Onze reis naar Vietnam hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Een geweldig ervaring mede namens de goede zorgen van Vietnam Journey en haar team m.n. ms Thy die er als een havik bovenop zat om ons verblijf zo aangenaam te laten verlopen. Met name dat zij de moeite nam om ons persoonlijk te ontmoeten. Echt fantastisch hoe zij zich inzet voor haar klanten. Het gaf ons een prettig gevoel dat er iemand van de zijlijn onze reis volgde en coördineerde. Complimenten. Op een enkele accommodatie na waren de hotels met zorg geselecteerd en van prima kwaliteit met een goede service. Bedankt voor het verzorgen van deze reis. Jullie goede kennis van Vietnam en de persoonlijke service onderscheidt jullie.
Bernadette Reintjes en Bas Wolters

Alles was weer prima voor elkaar. Een hele fijne reis gehad.
Hanneke Altena

Net weer een beetje bijgetrokken van de enorme cultuurschok die we de laatste 3 weken hebben beleefd, kijken we terug op een zeer geslaagde vakantie. Wat een onvergetelijke reis had moeten worden heeft alle verwachtingen overtroffen, grotendeels door jullie expertise en gastvrijheid. Alles was tot in de puntjes verzorgd wat een redelijke opgave is in een land als Vietnam, denken we..
Familie Harting

Dank voor alle goede voorbereidingen, het was een onvergetelijke reis. We zeggen het voort.
Saskia Kanij / Nico van Hemert

Heel fijn dat alles zo goed georganiseerd was en we 100% konden vertrouwen op het programma, daardoor hebben wij ons geheel op het land etc kunnen richten.
Karel van Velze

Het was TOP!! We hebben een heerlijke vakantie gehad en allemaal hebben we genoten van het mooie land en de mooie mensen. Vietnam heeft onze verwachtingen overtroffen! Jullie hebben alles heel goed geregeld en ook Ms Thy en haar team hebben alles voor ons op een professionele en persoonlijke manier georganiseerd. Het was prettig dat wij veel "freetime" in ons programma hadden, terwijl het vervoer, hotels enz. geregeld al geregeld waren. Hier hoefden we dan ook geen tijd aan te besteden en konden we optimaal genieten.
Familie van der Kraaij, Ton, Terry, Gayle, Vita en Wessel

Alles perfect op tijd volgens het schema; complimenten! Tijdens de fietsroute in Hue als speciale gasten aanwezig geweest op een bruiloft, waar Jeroen zelfs nog een optreden gegeven heeft. Heel erg leuk!!
Ivonne Hendriks-Pappot

Gedurende de vakantie waardeerden we steeds meer de fantastische organisatie. Hotels waren prima. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt dat het vervoer niet tijdig aanwezig zou zijn. Goede chauffeurs! (niet onbelangrijk in Vietnam) Kortom: prima geregeld! Wij zullen Vietnam Journey dan ook graag aan vrienden en kennissen adviseren.
Carin, Frank en de kinderen

Na een informatieve bijeenkomst in Hattem, was ik ervan overtuigd dat Vietnam Journey een goede keus zou zijn om onze reis (gezin met de leeftijden 44, 43, 17 en tweeling van 15 jaar) samen te stellen. Dit bleek achteraf een juiste keuze te zijn. Zij voldeden namelijk volledig aan onze verwachtingen. Wij kijken dan ook terug op een mooie en inspirerende reis door Vietnam. De adviezen van Vietnam Journey hebben wij uiteindelijk (vrijwel) allemaal opgevolgd en de reis bleek een perfecte mix van cultuur, avontuur en rust. Hoogtepunten waren de trekkings en de bezoeken aan de bergvolkeren in Mai Chau/Xo Village, Sapa en (vooral) Bac Ha (met een bezoek aan de lokale zondagsmarkt). Ook de tweedaagse boottocht door Halong Bay is een aanrader, zij het dat het wel zeer toeristisch is. Mogelijk dat drie dagen (en twee nachten) op de boot een betere optie is, omdat je alsdan verder kunt varen. De strandvakantie in Tam Hai overtrof al onze verwachtingen. Een schitterend verblijf op een super locatie met een geweldige uitbater. Lunch op de catamaran en diner midden op het strand. Wat wil je nog meer? Wij hebben ook deelgenomen aan de vierdaagse (discovery) fietstocht. Op deze wijze krijg je echt contact met de lokale bevolking (hetgeen ook het geval is tijdens de trekkings). Deze tocht is niet zwaar en voor een ieder met een redelijke conditie goed te doen. Als het toch te ver is, dan zijn de exclusieve fietstochten van Vietnam Journey een aanrader. Daarbij vind ik de tocht in Hue mooier dan Hoi An, maar dat is uiteraard persoonlijk. Hoi An is ook een schitterende en vooral romantische plek. Voorts wil ik opmerken dat jullie alles tot in de puntjes geregeld hadden. Vroege en late check-in en outs. Gidsen en chauffeurs die altijd op tijd waren en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Soms moesten wij wel eens lachen om al die aandacht.
Ron Crombaghs

Het was een goed en afwisselend programma. Exclusieve route Hue en Hoi An gefietst. Vooral route Hue erg mooi. 50 km fietsen over de brabantse knooppunt-fietspaden is even iets anders dan fietsen in de Mekong Delta, zeker na een paar fikse buien maar de Delta Discovery hadden we niet willen missen!
Nellie van Uffelen

We zijn zeer tevreden met de persoonlijke communicatie. We zijn blij dat we op individuele basis de reis gemaakt hebben. Alles was prima door jullie georganiseerd, we zullen Vietnam Journey zeker bij andere mensen aanbevelen.
Familie Vrijhof

Vandaag de laatste dag van een fantastische reis. We hebben als gezin enorm genoten van een geweldig Vietnam met mooie natuur en allemaal aardige mensen. En alles was perfect geregeld; altijd stond een vriendelijke chauffeur ons weer mooi op tijd op te wachten, hotels prima en ook de fietstocht was een geweldige belevenis om de Mekongdelta te ontdekken. We willen jou en je team enorm bedanken voor de organisatie van deze reis.
Ronald, Ivonne, Bas en Jeroen Hendriks

Wij zijn nu 2 dagen thuis en genieten nog steeds na van een fantastische reis van 2 maanden door Zuidoost Azië. Het verblijf in jullie studio in Go Vap was een hele fijne afsluiting. Wat zijn we daar goed verzorgd en wat was het ontzettend leuk om jou My, te leren kennen, je verhalen te horen en er met je op uit te gaan!!!
Ron van Oostrum en Annemiek van Vliet

We zijn uiterst tevreden van onze trip. De verplaatsingen verliepen prima en het personeel was zeer behulpzaam. Het kan niet beter georganiseerd worden. Eenmaal has de trein 2 uren vertraging maar dit kun je niet voorzien. Uw organisatie mag ons steeds als referentiepersoon doorgeven.
Noelmans (België)

Dat alles zo betrouwbaar en perfect getimed was werkt bijzonder ontstressend: nooit hebben wij ons hieromtrent zorgen moeten maken. Prima organisatie!
De Ridder / Tieleman (België)

Wij zijn in April naar Vietnam geweest. Het was in 1 woord geweldig. Vanaf de eerste informatie die we van Vietnam Journey ontvingen tot aan de laatste dag in HMC toe. Het is een aanrader voor iedereen. Wij gaan zeker terug.
Hans en Wilma Broeders

Door de reis individueel te ondernemen hebben we veel meer mensen ontmoet. We hebben eerder groepsreizen gemaakt en dan schrikt een groep mensen snel af. De fietstocht heeft bij ons de meeste indruk gemaakt.
Edgar Bos

Werkelijk alles klopte en doordat alles van te voren goed was afgestemd en vastgelegd, hadden we alle tijd om zowel in de vrije tijd ons eigen plan te trekken als om het programma te volgen aan de hand waarvan we op diverse bestemmingen kwamen. Al met al hebben we een afwisselende reis gehad waar zeker het fietsen in de Delta en het wandelen in de vallei in Sapa actieve onderdelen waren naast de wandelingen door de steden. My Son met zijn oude Chamcultuur was zeker ook indrukwekkend. Hartelijk dank voor alle maatwerk en..Vietnam is een mooi land met vreselijk lieve vriendelijke en bescheiden mensen met een positieve levensinstelling.
Alfons Nederkoorn en Carine van Luijtelaar

Grote complimenten voor de wijze waarop het vervoer geregeld is en de manier waarop elke afzonderlijke chauffeur hier invulling aan gaf. De wandelroute Hanoi (is een) leuke manier om het Old Quarter te verkennen. Je komt zo toch op meer en andere plaatsen dan dat je het op eigen houtje en op goed geluk doet. Wij zullen Vietnam Journey van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Kees en Marianne Janssen

Het hele reisschema klopte op de minuut. Dat vinden wij een prestatie in zo'n druk land. Ga zo door. Ik gun iedereen zo een fijne vakantie.
Rita Vervoort en Loek Bosman

Het is allemaal top geregeld door jullie en zal jullie zeker aanbevelen bij andere mensen. Wil zeker nog een keer terug en dan nog meer op de fiets doen in Vietnam.
Ingrid en Frank Wester

De perfecte organisatie, rijvaardigheid en beleefdheid van de chauffeurs en de kwaliteit van de auto's buitengewoon!! Een ontzettend mooi land met heel vriendelijke mensen en geen enkele moment het gevoel van onveiligheid. Heel lekkere cuisine! Het is even wennen aan de overmacht van de scooters, maar zo blijf je alert.
Von Flemming

We willen je hierbij bedanken voor het uitstekend organiseren van onze reis. Alle transfers waren prima.
Roel en Anneke Steenge

Een pluim voor de uitstekende fietsen en routes, ook buiten de Mekongdelta. Daarnaast waren de chauffeurs, die u inzette, zeer bedreven en de auto’s van prima kwaliteit, om over de hotels maar niet te spreken. We vielen naarmate de reis vorderde van de ene positieve verbazing in de andere met als hoogtepunten de hotels in Hoi An en Hue. Ook de boottocht in Halong Bay was van begin tot eind prima en een van de hoogtepunten. Wij kijken terug op een reis die voor ons zeer ontspannen was met veel leuke verrassingen en genoeg vrijheid om onze eigen dingen te doen met behulp van uw routes en aanwijzingen, ook van uw site. Als het ons lukt om nog een keer naar Vietnam te reizen, komen we zeker weer bij u terug en we bevelen uw organisatie nu al aan bij familie, vrienden en bekenden die benieuwd zijn naar onze ervaringen.
Ria en Jaap van de Sande

Ho Chi Minh Stad vonden wij veel leuker dan verwacht. Dankzij die fantastisch gedisciplineerde scootermassa, maar ook dankzij de ontmoeting met saxofonist Tran Mahn Tuan in zijn jazzclub SaxN'Art, 300 m voorbij the Rex. Aanrader die club!
Renate van der Bas

Prima reis. Goed georganiseerd en verzorgd.
Gerda Pauelsen

Complimenten!!!
Marieke Schoonakker

De vakantie was perfect georganiseerd! Hulde! Het algemene gevoel van een reisbureau discreet op de achtergrond in de wetenschap dat als er iets is, men voor je klaarstaat, was een heel prettige ervaring! Ik zal VJ aan iedereen aanbevelen. Je kan ons ook als referentie gebruiken! Evt tijdens een voorlichtingsbijeenkomst.
PP Hengeveld & Alet Westra

De accommodatie, voornamelijk comfort class, overtrof onze verwachtingen. We hebben overal van genoten. Zelfs in de regen tijdens een private boat tour op de Perfume River. We hebben daar heerlijk gegeten op de boot van een Vietnamees gezin.
Johan en Anita de Bresser

Complimenten van ons allemaal. Ik heb vrienden en collega's die ook naar Vietnam willen gaan jullie aanbevolen.
Huy Nguyen

Transfers en hotels allemaal goed, alles klopte, taxichauffeurs altijd op tijd!!! alles goed geregeld. Nog veel succes met jullie reizen, dank voor de goede zorgen.
Ans Konings en Ed Valk

Reis groot succes.
Familie van Tets

Een onvergetelijke reis gehad. We hebben nu al heimwee!

Was goede, maar vermoeiende reis!
W.Libeton

Al met al: we zijn zeer tevreden en hebben een uitstekende vakantie gehad.
Kees en Marian Keijzers

Wij zijn erg tevreden over het telefonisch kontakt vooraf, de reisbescheiden, en het kontakt in HCMC. Alles klopte. Wij zullen jullie aanbevelen.
Peter en Ans van Bommel

We hebben een fantastische reis gehad alles liep zoals ik al gewend was op rolletjes. Iedereen stond op elke locatie ons op te wachten. De auto’s chauffeurs, gidsen, hotels en zelfs het weer was overal prima. We hebben erg genoten. U heeft voor ons een vol programma samengesteld en we hebben daardoor dus ook erg veel gezien in een betrekkelijk korte tijd.
Caspar Woudenberg

Wij hebben een geweldige reis gehad. De begeleiding en de gemaakte afspraken klopten altijd. Perfect!! Dank voor jullie inspanningen, om voor ons een onvergetelijke en zorgeloze tijd te bezorgen.
Jac en Petra Sieben

Ga zo door! Ik geniet nog elke dag na van de fantastische reis!!
Renske Terpstra / Wouter van Dijk

Hartelijk dank voor de uitstekend geregelde reis, wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Sharon Coulter en Joop Vlijm

Bijzondere reiservaring, zeer tevreden.
Familie Hoveling

De reis heeft veel indruk op ons gemaakt. Jullie zorg en service was zonder meer uitstekend! Enige conditie tijdens de mekongdelta fietstocht is wel sterk aan te bevelen. Mede gezien de temperatuur.
Tineke, Theo, Elmar en Ruben Kamphuis

te kort!!!
Olga Semeunova

Bedankt voor een super vakantie!!! Was een hele bijzondere ervaring dat ons leven weer heeft verrijkt.
Van der Geer

Ik ben zeer tevreden over alles wat er is geregeld voor mijn reis. Ik heb het erg leuk gehad. Ik vind jullie begeleiding en voorbereiding zeer goed. Ik heb er dan ook vertrouwen in om nog eens een reis bij jullie te boeken of dit aan anderen door te geven.
Betsy Jansen

Uit volle overtuiging zal ik Vietnam Journey aan iedereen aan raden! We hebben een fantastische reis gemaakt en zijn diep onder de indruk van de tolerante mentaliteit van de Vietnamese bevolking!
Else Ringnalda

De hotels lagen allemaal dicht bij de "aktie" wat reuze handig is. Heerlijk het vervoer van A naar B, helemaal geen tijdverlies of wachten op anderen. De chauffeurs waren allemaal heel correct en waren heerlijk rustig. Waar voor je geld, een goed reisbureau voor een individuele rondreis. Het contact met het kantoor in Saigon was heel plezierig. Zowel het persoonlijke contact als de keer dat we iets in de taxi hadden laten liggen. Mijn complimenten.
Hanneke Broos en Ruud Vugts

Niets dan lof! We hadden een super vakantie en alle door jullie aangeraden tochten maakten absoluut het verschil. Hartelijk bedankt daarvoor! We zullen jullie zeker aanraden bij onze vrienden.
Julia von Graevenitz

Hartelijk dank voor de zeer goede organisatie en het perfectionisme van de logistiek.
Gerard van der Wielen

Inmiddels zijn wij aan de terugreis vanuit Hanoi begonnen. En voordat ik in de hectiek van Nederland verdwijn wil ik jullie bedanken -ook namens Erik en mijn kinderen- voor de fantastische reis die jullie voor ons georganiseerd hebben. Wij hadden de reis van ons leven. Wij hebben de voorbereidingen en jullie bijdrage daaraan al als heel bijzonder ervaren. Heel rustig en deskundig gaven jullie advies: om sommige dingen (Nha Trang) wel, en andere dingen (Sapa) niet te doen. Hier ter plekke was alles ook heel plezierig geregeld. De hotels in Cambodja en in Hoi An overtroffen onze verwachtingen en waren een oase in het drukke, overdonderende Azië. Maar ook de andere hotels waren goed: rustig en toch centraal geregeld; en steeds hadden wij het gevoel de beste kamers te hebben. In de buurt van de kinderen en vaak aan de achterzijde. 't Meest heb ik zelf genoten van de fietstochten (vooral die in Hoi An) en van de homestay. Een flesje cola ergens op het platteland, een klein gesprekje... De homestay bleek gelukkig minder primitief dan ik verwachtte (op het moment supreme lijkt het slapen op de vloer in een hut met golfplaten en zonder wc ineens minder romantisch dan in Nederland), en vooral de gastvrouw heeft veel indruk op mij gemaakt. Wat een leven.
Marjolein Schut

De fietsroutes waren zeer leuk. Ze brachten ons (soms ongepland) op plekken waar we zelf waarschijnlijk langs gefietst waren. (..) Als laatste willen we nog melden dat de reis ondanks de korte boekingstermijn uitstekend geregeld en georganiseerd was. Alles was gepland en we hebben ons volledig met het ontdekken van Vietnam kunnen bezighouden.
Erzsebet Oosterveld & Menno van Goch

Ik kan alleen maar complimenten achterlaten voor de zeer goed georganiseerde wijze waarop wij door jullie door deze voor ons onbekende wereld zijn geloodst. En dat geldt zonder meer ook voor Cambodja! Bedankt voor een waardevolle ervaring. Jammer dat Hoi An in het midden ligt, hier eindigen was het mooiste geweest denk ik. Heerlijk even ontspannen. Echt een super reis, bedankt!
Melle Jonker

Buitengewoon goed geregeld en perfecte dienstverlening in Vietnam.
Fon Sanders

Ontzettend bedankt voor de fantastisch georganiseerde reis voor ons!!! Het was in één woord FANTASTISCH!!!!!!!!! We vonden jullie organisatie SUBLIEM. We hebben geen gehaast gevoel gehad en ook genoeg ruimte om zelf wat te doen. Ik raad iedereen jullie ook aan als ze naar Vietnam zouden willen.
Nicole, Isabel, Gérard en Desiree de Kort

Fantastische reis, geweldig georganiseerd, aardige, punctuele en goede chauffeurs, wandelingen, fietstochten geweldig. Alle hotels (bijna te) luxe en oh zo lekker. We hebben ons steeds enorm verwend gevoeld..... Dat zal wel wennen worden....andere vakanties... Iedereen die naar Vietnam afreist zou ik aanraden de reis via uw organisatie te regelen!
Monique de Beaufort

Wat hebben wij een heerlijke tijd gehad in Cambodja en Vietnam!! En wat was jullie support fantastisch. Of 't nu het nabezorgen van de Ipod van Daan was, of iemand om met mij op de scooter door de Mekong Delta te rijden achterop. Het werd allemaal geregeld. We waren er werkelijk van onder de indruk.
Familie Rietbergen-Ponten

Geweldig georganiseerd. We hebben een hele fijne onbezorgde vakantie gehad. Als je je geen zorgen hoeft te maken over het reizen kun je pas echt van het land en zijn vriendelijke bevolking genieten. Onze complimenten!!!
Karel, MarieAnne en Laurens van der Velden
De reis zat heel goed in elkaar zodat de beschikbare tijd optimaal benut werd. Aangezien we met 2 kinderen reisden waren het af en toe -met name in het begin, toen we nog aan het reizen moesten wennen- iets te veel verplaatsingen. Met name jullie deskundige kleinschalige en persoonlijke aanpak en betrokkenheid heeft ons zeer aangesproken. wij zullen jullie zeker aanbevelen!!
Mariet Pricken-Hupperichs

Het was een fantastische reis!
Else Ringnalda

reacties vietnamreisAlles klopte! Altijd waren de juiste mensen op je juiste plaats en de juiste tijd. Ongelooflijk; we hoefden nergens achteraan. We hebben verscheidende andere mensen getroffen die ook via Vietnam Journey had geboekt en vernamen dezelfde reacties. Mede door de voorbereiding door het inlezen van reisgidsen klopten alle tips in het reisprogramma. Het was heel prettig om alle gegevens gedurende onze reis nogmaals door te lezen. We konden heel goed merken dat jullie veel eigen ervaringen hebben ingebracht en die hebben we ter harte genomen. We hebben van alles meegemaakt: gefietst, gewandeld, achterop scootertjes gezeten, kayaken, musea en pagodes gezien, in de rij gestaan voor Ho Chi Min, enz. enz. Kortom: wij zijn helemaal enthousiast. Wij hebben een grandioze vakantie gehad mede door jullie organisatie.
Suzan, Theo, Kirsten en Pascal

We hebben een hele leuke, goed georganiseerde vakantie gehad. Achteraf gezien hadden we tevoren meer overleg moeten hebben over de verhouding natuur/cultuur. Vietnam was toeristischer dan verwacht.
Loes van Keulen/Jilles van den Beukel

Ik vond het erg prettig bij u een reis te boeken en vond de evaluatie op het einde een hele goede service! Ik zal een ieder die naar Vietnam wil reizen door sturen naar u!
Godelief Davits

De mooie herinneringen blijven, maar de reis zit er helaas weer op! We willen jou en je organisatie (ook in Vietnam) van harte bedanken voor de uitstekende manier waarop onze reis was georganiseerd. We hebben erg genoten van de enorme diversiteit van Vietnam. Dat kan vooral als je zorgeloos kunt reizen in de wetenschap dat alles prima is geregeld en je er heerlijk op uit kunt trekken om het land en de mensen te leren kennen. Hartelijk dank en veel succes met Vietnam Journey. Een aanrader!
Nelly van de Wetering, Marjo de Louw

Het is echt een troef ook contact te hebben met lokaal iemand die kan inspringen waar nodig.
Erik & Lien Opsteyn-Bauwens (B)

Service ter plekke uitstekend (en in NL idem). Programma i.t.t. waarschuwingen NIET te druk! Zeer tevreden, dank!!
RJ en H Roorda - Reijm

Prima verzorgd, geen op- of aanmerkingen! Wij zullen u in onze kennissenkring aanraden!
Fam. Mogyorósi

Wij zijn nogal gewend om redelijk veel dingen zelf te regelen, maar de combinatie met jullie adviezen en het vervoer en de accommodaties is een hele goede gebleken. De reis starten in Cambodja en eindigen in Hanoi is een succesnummer, ik wil het iedereen aanbevelen, de afsluiting van de vakantie met een boottocht in Halong bay is erg relaxed.
Arie en Ria Erkelens

We komen terug!
Kees en Reina Blom

De hele reis was een grote ontdekkingsreis.
Robert en Marion v. Teijlingen

Schitterende reis gehad. Alles was zo goed geregeld dat het soms toch verbaasde.
Kees en Mientje van Baar

Wij zijn aangenaam verrast geweest door de stiptheid en de correctheid van de organisatie en de mensen die we ontmoet hebben op onze reis. Wij waren gewoon aan Afrika en aan 'l'heure peut-etre'. Wij zijn zeer tevreden klanten en zouden onmiddellijk terug boeken bij jullie. Chapeau het is echt goed.
Hilde De Nil (België)

Op voorhand was de algemene indruk goed. Echter na de reis en de persoonlijke evaluatie willen wij u bedanken voor de samenstelling van de reis en de werkelijk uitstekende service. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Martin en Lida Heere

We hebben een hele leuke vakantie gehad en het was allemaal goed geregeld alles in vloeiend en vlekkeloos verlopen
Jeanet van der Schee

Bij deze wilde ik je bedanken voor de geweldige vakantie die je voor ons in elkaar gedraaid hebt. Met name de excursiedag in de mekongdelta was een topper. We gaan zeker terug en dan weer met Vietnam Journey.
Anneke, Jan en de kinderen

Wij willen Ms Thy nog hartelijk bedanken voor het regelen van de kaartjes voor de Back Street Boys in Hanoi, dit was ook een leuke ervaring, de meisjes van de receptie vielen bijna flauw toen ze hoorden dat wij gingen.
Marietta van Roon & Tanja Rosema

Zeer goed bevallen. Nog nooit zo'n goede begeleiding gehad.
Mevr. Jakobs (telefonisch)

De meeste hotels waren prima, overtrof onze verwachtingen (gebaseerd op onze ervaringen in China)
A. Liebregt

4 vakantietjes in 1, door het zo verschillende karakter van de vier stukken! Noorden was koud! maar interessant. Boottocht was heerlijk en zeeeeer ontspannen.
Norbert en Lieke Ypma

Dank voor de goede organisatie van onze reis.
Rob Moot en Karin Kemp

Als docent moet ik wel eens cijfers geven en ik ben zeer terughoudend om iemand een 10 te geven. Als het gaat om de wijze waarop u – in samenwerking met mevrouw Thy in Saigon – onze reis heeft georganiseerd, verdient u die 10 ruimschoots. Niet alleen was de reis goed georganiseerd en waren de plaatsen die we hebben bezocht meer dan de moeite waard, maar het zijn juist de details die een goede reis groots maken.
Prof. Dr. Harry Hummels

Compliment, alles is goed verlopen, met name zeer op prijs gesteld is uitstekende afhaal en bezorg dienst.
Ronald Loudon

Ik zou ze afraden in de hotels te eten. Onnodig duur en in de omgeving zijn bijna steeds goed restaurants te vinden. Kijk waar de Vietnamezen zelf gaan eten. Eigenlijk is natuurlijk voor onze Euro niets heel erg duur.
Pieter en Els Prins

We hebben een fantastisch vakantie in Vietnam gehad. Alles wat we erover zeggen zal u bekend zijn, maar toch willen we wat noemen: de enorme verscheidenheid in landschap, sfeer, temperatuur, het waanzinnige verkeer, waardoorheen we op de duur laverend onze weg vonden, de bijzondere stilte in Halong Bay, de Delta met zijn bananen, rijstvelden, slingerpaadjes en roepende kinderen, de schoenen die in één dag klaar zijn en ook nog passen, de schier eindeloze kookpotjes op straat, de ene helft van Vietnam kookt en de andere helft eet het op, de bonte verzameling aan koopwaar op de markten, de wierookgeur in de pagodes en tempels, de heinekenbierblikjes die als offerande bij een beeld staan......en daar als vaste factor die lieve, aardige, vrolijke en behulpzame mensen die het een westerling moeilijk maken om te geloven dat het hun niet om het geld gaat, maar dat hun belangstelling gemeend is. Een verademing! Maar meteen moeten we eraan toevoegen dat onze reis ook zo fantastisch was door de perfecte organisatie van uw bedrijf. Alles klopte, tot aan de dikke boom toe waar we links of rechts af moesten rijden tijdens de fietstocht. We werden altijd verwacht, zowel bij de chauffeurs als in de hotels. De chauffeurs hadden een geruststellende rijstijl, we voelden ons zeker tijdens het vervoer. Een excursie vanuit Hoi An naar My Son met een andere organisatie maakte ons duidelijk dat Vietnam Journey betere chauffeurs in dienst heeft.
Willy Baars en Paulien van den Andel

De transfers verliepen uitermate vlot en alle accommodatie was boven onze verwachtingen.
Marc en Mireille Dewelde-Debersaques (België)

Organisatie van de fietstochten en alle transfers was echt supergoed geregeld.
M. Bannink

Jullie organisatie functioneerde prima!
Harmen Westra

Wij hadden dit al jaren eerder moeten doen. Het was zondermeer een erg leuke reis die we bij wijze van spreken morgen weer zouden doen. Prijs kwaliteit prima. Niets mis mee. We zullen, indien wij weer gaan, bij u boeken, en u ook zeker recommanderen bij kennissen die naar Vietnam willen want u heeft de reis van het begin tot het eind goed verzorgd en die exclusieve luxe was toch wel erg fijn.
Thea en Dick Neijzen

Alle lof voor kantoor Saigon. Hadden wat problemen, maar die werden direct zeer professioneel opgelost. Petje af.

Fantastische reis gehad: vooral veel waardering voor de locatie van de hotels en de kwaliteit. Top: Hue en Siem Reap/Phomh Penh.
Mieke van Dillen

Goed persoonlijk advies gekregen vooraf (gaf de doorslag bij mijn keuze voor vietnam journey). Ook over het weer een goed advies gekregen. Ik ben van mening dat ik met vietnam journey de beste keuze heb gemaakt.
Pieter Haenen

Wat we al eerder zeiden, boek een reis bij jullie, en maak een reis op maat, daar zijn jullie uitstekend in, en dat bevalt ons uitstekend.
Joke van Antwerpen, Frank Boddendijk

Volgens mij zijn wij momenteel de beste wandelende reclame voor Vietnam.
Dirk & Elke (België)

Saigon. Wat een stad. Al die brommers en dat verkeer. Je ziet geen opgestoken vinger. Kunnen wij nog veel van leren.
Paul de Groot

Lang deze weg willen we jullie hartelijk danken voor onze perfect georganiseerde reis door Vietnam. Alles liep op rolletjes. We hebben volop genoten van het land, de inwoners en de Vietnamese keuken met als hoogtepunt de fietstocht. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen!
Annemieke en Arthur

Dat fietsen in Hoi An was de kers op de taart.
Maarten & Linny Seckel (telefonisch)

Wij vonden het allemaal een heel mooie reis en zijn vol lof over de begeleiding. Als je steeds weer naar een andere plek gaat in een vreemd land waarvan je de taal niet spreekt en de weg niet kent is het erg prettig erop te vertrouwen dat de buschauffeur op tijd komt, weet waar hij ons moet afleveren, en de kontakten met de volgende vervoerder regelt. Wij hadden echt het idee dat iemand in de gaten hield of het allemaal goed ging met onze reis. De gekozen route en bezienswaardigheden waren goed afgewisseld met momenten van rust en vrije tijdsbesteding.
Rik Brandenburg, Adelheid Ponsioen, Theo Wortelboer en Jacqueline Loomans

reacties vietnamreisHet is zeker mogelijk om voor een andere groep met mensen met een lichte lichamelijke beperking om naar Vietnam te gaan. Het vervoer en begeleiding naar en op het vliegveld was uitstekend. Er werd goed voor ons en onze rolstoelen gezorgd. De dienstverlening van onze gids Chi en hulp Son (en de rest van het team) was geweldig. Niets was te veel voor ze en alle eventuele obstakels werden goed opgelost. We hebben een geweldige vakantie gehad dankzij al deze mensen. We hadden niet zonder hen gekund! Niets anders dan hulde. // Echt een hele goede reis die jullie voor ons hebben georganiseerd. Met de rolstoelen, moeilijk lopende mensen en lokale hulpen was bijna alles mogelijk. Het is voor mij een onvergetelijke reis geworden, die ik zo zou aanbevelen aan andere reizigers met of zonder beperking!
Marc de Vries, Ivo de Ruiter, Jeroen Rijs, Florens van der Voren

We bevelen jullie bij iedereen aan. Top geregeld voor als je wel wilt rondreizen, geen groep wilt en geen tijd hebt e.e.a. zelf te regelen!
Frederike Roetgerink

Wat ik met name erg plezierig vond is dat ik overal het gevoel had lang genoeg geweest te zijn om alle dingen te zien en doen waar ik zin in had en me dus nooit hoefde te haasten, of iets dacht gemist te hebben. En dat u dat voor mij in zo'n korte tijd heeft kunnen organiseren. Fantastisch! Ik ben dik tevreden. Hartelijk dank!
Caspar Woudenberg

Iedereen die een reis naar Vietnam overweegt zal ik aanraden contact met jullie op te nemen. Zeer tevreden over de reis en de manier waarop contact verliep. Uitstekende service, ook tijdens de reis.
Jorn & familie Kraakman

We zijn weer een weekje thuis en we kijken echt terug op een fantastische reis. Slechts 6 dagen voor vertrek meldden we ons bij jullie en in die korte tijd hebben jullie ons gehele plan geweldig uitgezet en voor fantastische accommodatie en vervoer gezorgd. Van onze aankomst in Hanoi tot en met de vlucht naar Cambodja vanaf HCMC; alles was tiptop geregeld. reacties vietnamreisDe chauffeurs waren altijd stipt op tijd, reden zeer veilig en waren heel flexibel. Ook de hotels waren boven onze verwachting. Maar vooral de wandelroute en fietsroutes in Hanoi, Hue en Hoi An waren een super ervaring en heerlijk tripjes 'off the beaten track'. Onze fietstocht door de Mekong was geweldig en telkens verbaasden we ons weer over de originaliteit van de route en de vriendelijke mensen langs de kant. Ons echte hoogtepunt was het verblijf (op palen!) en het wandelen in Mai Chau, tussen de rijstvelden waar geoogst werd, temidden van de prachtige bergen. Kortom, het was een reis om nooit te vergeten en we zijn superblij dat we zo kort van tevoren jullie aanbod vonden.
Jochen & Birgit

We hebben opnieuw een prima reis gehad. Onze specifieke wensen zijn goed voorbereid en verzorgd door Vietnam Journey. Ook in Laos liep alles op rolletjes. Dus een aanrader voor mensen, die Vietnam willen combineren met buurlanden als Cambodja en Laos.
Cees Senten

Achteraf hadden we moeten beginnen met een rustdag. We hadden behoorlijk last van een jetlag en kwamen daardoor niet snel in de actieve modus. Gelukkig heerlijk hotel. Geef reizigers de tip dat het handig is om vooraf na te denken over evt te laten maken kleding. Wij hebben uiteindelijk een doos vol laten versturen naar Nederland (en is ook aangekomen).
Rosalie Wentholt en Dennis Saaltink

Jullie hanteren een ijzersterke formule, zichtbare en m.n. de onzichtbare ondersteuning is "top". Vasthouden en voorzichtig verder uitbouwen. Pas op dat je niet te groot wordt!
Cora en Laus Volkers

De organisatie van de reis was echt heel uitstekend en ik kan deze zeer aanbevelen. Dank aan alle medewerkers.
Marianne en Paul Cost Budde

De organisatie van de reis was boven mijn verwachtingen. Het is een echte aanrader om met jullie organisatie te reizen.
Karin Hellemans (België)

Hartelijk dank voor de planning van onze reis. We hebben erg genoten van het land en hadden ondanks het volle programma zeker niet het gevoel te veel gereisd te hebben. Dit kwam waarschijnlijk vooral door de tussenstop in Hoi An van een paar dagen. Het hotel daar viel zeker in de smaak.
Wouter Kros

Overigens en in het algemeen: heb me regelmatig gerealiseerd dat alles geweldig goed geregeld was. Had tevoren al tegen m'n kinderen en anderen gezegd dat ik daar het volste vertrouwen had en daar heb ik geen woord van hoeven terugnemen. Integendeel, het was boven verwachting. Het grappige is dat er zeker twee bevriende stellen zijn die nu zeggen dat ze het komende jaar ook willen gaan - en dan is de keuze voor Vietnam Journey een vanzelfsprekende.
Wam Vermeer

De totale service dienstverlening vanuit Vietnam Journey was geweldig!
Han Alferink

Van die kleine dingen waardoor ik jullie als organisatie zeer OK vind.
Sophie Vossenaar

Wij hebben deze zomer met drie kinderen (6, 8 en 10 jaar) een prachtige rondreis gemaakt. Van tevoren in goed overleg met Vietnam Journey een reisplan opgezet. De reis was tot in de puntjes verzorgd! We konden genieten van al het mooie en wonderlijke dat we tegenkwamen. Hoogtepunt voor de kinderen was toch wel een koe die achterop een brommer zat. De mensen zijn heel vriendelijk en onze blonde jongste dochter werd behoorlijk geknuffeld door vooral de oudere mensen. Een aanrader voor iedereen die van een actieve vakantie houdt. Complimenten voor de perfecte verzorging van ons avontuur!
Familie Heijnen

We hebben een prachtige reis gemaakt in 2 bijzonder interessante landen en zouden het als we morgen de kans krijgen direct nog een keer doen! Met dank aan alle medewerkers van jullie die we onderweg ontmoet hebben!
Fam. Kuper

Wat hebben wij genoten!! Veel gezien, veel gedaan. Overal waar jullie voor transport zouden zorgen was het prima geregeld. En de persoonlijke aandacht van jouw collega’s in HCMC vond ik erg bijzonder. Kortom, wij kijken terug op een fantastische reis en willen jullie ontzettend bedanken dat in de korte tijd die er was om alles te regelen alles zo geweldig voor elkaar was. Ik zal jullie bij elke gelegenheid van harte aanbevelen!!! Heel veel dank en heel veel succes met alles wat jullie ondernemen.
Wendy, Meike en Thom

De proactieve persoonlijke aandacht en de flexibiliteit van jullie is heel indrukwekkend. Zowel de snelle reactie bij een niet werkende simkaart als ook bij de ziekte van onze kinderen. Wij hebben dat nog nooit zo eerder meegemaakt. Waarvoor veel dank!
Kathinka Bruinsma

Als we ooit weer gaan, dan gaan we zeker met jullie!
Joyce Toet

We hebben in het verleden al op verschillende manieren gereisd: georganiseerd in groepen en ongeorganiseerd met de Lonely Planet in de hand op zoek naar vervoer en accommodatie. We vonden deze manier van reizen ideaal: fantastische organisatie van vervoer en verblijf en een paar grote excursies, met veel tijd om zelf in te plannen en vooral met veel mogelijkheden tot het ondernemen van activiteiten zoals fietsen en wandelen. De fietsroutes zijn zo mooi en zo goed beschreven. Drie dagen lang geen enkele andere westerling zien... Ik heb al veel reclame voor je gemaakt en zal dat blijven doen.
Marlies Koster

Programma was uitgebalanceerd en voldeed geheel aan onze verwachtingen. Wij hebben ervan genoten.
Madeleine Wolhoff

Uitgebreide complimenten voor jullie! Qua organisatie maar ook voor het meedenken, de persoonlijke touch en de efficiëntie. Het bezoek aan het ziekenhuis was heel goed en nuttig. Dus daarvoor nog een bijzonder dank aan My en Thy.
Taco en Marion

Het reisprogramma, was in overleg met Laurens helemaal naar onze wens ingericht. Laurens luisterde erg goed naar onze wensen, en gaf daarbij zeer waardevolle adviezen. Het werd een persoonlijk en individueel programma voor ons gezin, en bleek ook achteraf helemaal naar wens. Het leukst was het contact met de Vietnamezen. Ontzettende vriendelijke en gastvrije mensen. Verder vonden wij het erg aantrekkelijk om echt alleen met ons vieren op reis te zijn en rond te trekken, waarbij we nauwelijks of geen Westerse toeristen, dan wel Nederlanders, tegen kwamen. Door het zeer plezierige contact met het kantoor in Saigon, voelden we ons niet alleen/verlaten. We hebben het geweldig gehad, veel dank voor de organisatie en de zorgen!
Bertien Hart

Een uitstekende en goed georganiseerde reis.
Cor Mulder

De organisatie van de gehele reis was uitstekend.
Joke en Jos Wennemers

Het was vooreerst een geweldige reiservaring! Volgende keer zouden we het iets rustiger doen, minder plaatsen bezoeken, zodat het wat ontspannender wordt.
Jelle Van Laer (België)

Het was echt een hele leuke reis, het was het helemaal waard. Achteraf hebben we veel geluk gehad met het weer, bijna altijd droog. Wel warm, maar dat gaf niet. Ik ben ook blij dat we lange reisdagen, wat overigens prima ging, afwisselden met een paar dagen ergens zijn. Goed voor kinderen. Een dagje langer op Whale Island hadden we nog wel gewild.
Rene Thijssen en Francine Punt

Een vakantie die diepe indruk heeft gemaakt mede door de mensen van Vietnam. Zelden zulke mooie, lieve en vooral tevreden mensen gezien. Wij gaan graag nog een keer met jullie terug.
Pattij en Fred Hazelebach

Onze reis was geweldig, fantastisch, super enz. Keurig op tijd stonden de taxi's voor de deur. De kaartjes waren op tijd kortom alles was prima geregeld. De hotels waren van prima kwaliteit. De fietstochten waren echt bijzonder. De mensen in het zuiden vonden wij wat vriendelijker dan de mensen in het noorden. Ja, wat moet ik nou nog meer vertellen? Ik zou iedereen aanraden om met Vietnam Journey in zee te gaan.
Jacques en Ineke Spruit

Pas terug uit Vietnam. Een reis van zuid naar noord met onze kinderen. Een zeer goede organisatie. Echt goede prijs-kwaliteit! Je kan zorgeloos op reis, genieten, alles is prima geregeld. Wij kozen voor de middenklasse hotels en deze zijn echt super! Zowel van comfort als van ligging. Ook het bureau in Vietnam is erg attent. Er zit veel variatie in de reis en je hebt zelf voldoende vrijheid om te doen waar je zin in hebt. Bedankt voor de prima organisatie, we zijn content van onze noorderburen! We zeggen dit voort...
Fam Callens (België)

We zijn ondertussen alweer 1 weekje terug van onze voortreffelijke reis door Laos en Vietnam, maar dagelijks denken we nog terug aan de vele prachtige momenten die we gehad hebben. Het was voor ons de 2e keer dat we Vietnam bezochten. Halong Bay we vonden het geweldig, de overnachting op de boot en het eten perfect. Natuurlijk was alles weer perfect geregeld zoals de hotels en de transfers, net zoals onze eerste ervaring. Laos was ontzettend relaxed, we kwamen er echt tot rust. De wandelroute in Hanoi door het gildekwartier was ontzettend leuk. Net zoals de fietsroute in Hoi-An. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en natuurlijk bevelen we jullie verder aan, maar dat deden we al na de eerste reis...
Margriet en Peter Bongartz

Toen we in november naar de presentatie kwamen, was dat in beginsel om wat meer informatie over het land te verkrijgen. Maar na die presentatie waren we zo enthousiast dat we al gelijk hadden besloten om de fietstocht via jullie te laten organiseren en waren we in twijfel gebracht over het organiseren van de rest van de reis. Na wat heen en weer mailen, toch besloten om het geheel door Vietnam Journey te organiseren. En dat is ons zoo goed bevallen, het geeft een hoop rust als vervoer en slaapplaats geregeld zijn. Hierdoor hebben we zo'n ontspannen en relaxte vakantie gehad. Heerlijk! Ik raad het iedereen aan om zo te reizen.
Fleur Eling en Nils Duurkoop

We hebben ontzettend genoten van deze reis, het was zeer goed georganiseerd!!!!!
Wim en Wilma Lengkeek

Verrassend land!! we hebben een prima vakantie gehad en zal eventuele Vietnam reizigers jullie buro aanbevelen.
Wanda Janota

Evenals verleden jaar was het weer een onvergetelijke reis. We hebben enorm genoten van de cultuur en de hartelijke mensen. Het leukst waren de spontane contacten met de plaatselijke bevolking. Men is enorm nieuwsgierig en leergierig en wil graag met je in contact komen. Dit zijn momenten om te koesteren. Cultureel waren de tempels van Angkor natuurlijk het hoogtepunt!
Henk Laaracker en Ron Hoenen

De service in zowel Nederland als in Vietnam was in 1 woord geweldig. We hebben een geweldige vakantie gehad en willen jullie hierbij ook bedanken voor alles wat jullie voor ons geregeld hadden. Het is voor herhaling vatbaar en we zullen jullie graag in onze omgeving aanbevelen. Nogmaals bedankt voor alle service in zowel Nederland als Vietnam.
Jannie en Hilbert Tuiten

De reis was werkelijk fantastisch en de organisatie perfect! Vooraf goed geïnformeerd (informatiepakket), planning en organisatie op locatie buitengewoon. Privé-chauffeurs zeer vriendelijk en altijd op tijd op locatie. Vlak voor vertrek uit Vietnam nog een telefoontje van het kantoor in Saigon. Wat een betrokken en vriendelijke organisatie! In een korte tijd (8 dagen) hebben wij op uitstekende wijze kennis mogen maken met de schoonheid en diversiteit van het wonderlijke Vietnam. We hebben een waanzinnige tijd gehad en zullen jullie zeker aanraden bij anderen. Bedankt!
Fam. Dijk en Fam. Mol

Wij zijn zeer tevreden over de service van uw organisatie, en hebben een geweldige vakantie gehad, bedankt.
Betty en Lau van Hof

We hadden de tussenklasse besteld maar, op het laatste in Saigon na, leken ze eerder topklasse. Wij zullen Vietnam Journey onze vrienden bij gelegenheid zeker aanbevelen.
Pien en Tim Weller

Doordat we samen reizen en zelf de tijd bepalen, hebben we vaak contact met de Vietnamezen zelf. En dat is wederzijds heel erg leuk, ondanks de soms moeilijke communicatie. Dan maar in gebarentaal.
Niek en Mies de Kort

De organisatie overtrof mijn verwachtingen.
A. Rijlaarsdam

We hebben een geweldig mooie en indrukwekkende reis gehad. Ondanks dat we tijdens het Nieuwjaar (TET) reisden en iedereen daar vakantie heeft, was alles toch tot in de puntjes verzorgd. Ook erg attent dat we in Saigon een bezoek kregen van een van uw medewerksters. Alle hotels waren goed of uitstekend. Complimenten, wij kunnen iedereen jullie reisorganisatie aanbevelen.
Fam. Langenberg

De hotels overtroffen vaak onze verwachtingen, de kamers waren prima en het ontbijt was overal goed.
Lilian en Mieke

VJ heeft zorg gedragen voor een perfect voorbereide en uitgevoerde reis. Service en accommodatie op een zeer hoog peil. Ondersteuning vanuit kantoor Saigon uitstekend en zekerheid biedend dat je altijd een goede terugvalpost hebt. Zeer bedankt daarvoor.
Ger Schrijver

Ik vind dat jullie er een geweldig evenement van hebben gemaakt. Alles klopte precies, nergens een dissonant. We werden op de juiste momenten opgehaald en weggebracht. We waren altijd op tijd. We werden verrast op die plaatsen waar jullie het avondeten hadden georganiseerd dat men meteen wist dat Hella geen ei lustte.
Hans en Hella Zeelenberg

Ik wil nog even reageren op die door uw reisbureau georganiseerde rondreis in Vietnam. Zowel dhr. Hendriks als ikzelf hadden onze thaise echtgenotes mee. Wij verzorgden zelf onze vliegreis Bangkok-Saigon en Hanoi-Bangkok. De door uw bureau verzorgde rondreis vond ik uitstekend. Sowieso bezochten wij vele interessante plaatsen en ontmoetten daar vriendelijke mensen. Wat mij opviel was de uitstekende zorg voor ons. Steeds werden we tijdig opgepikt en vervoerd. De hotels waren prima en ook de informatievoorziening was goed. Hartelijk dank voor een onvergetelijke rondreis. Uw bureau heb ik al enkele malen aanbevolen.
Ton van Rijn

We hebben enorm genoten van de reis, het land de mensen! M.n. de vriendelijkheid en de buigzaamheid van dit volk dat toch een historie van onderdrukking en oorlog achter zich heeft, hebben indruk gemaakt. Alles was prima geregeld en is dan ook prima verlopen.
Brigitte Ottenhoff, Anne Urai

Het was in één woord FANTASTISCH !! Alles super verzorgd, geen moment op vervoer moeten wachten, hotels top……… en een heel mooi land! Laagste klasse hotels?? Hoe moeten de duurste dan maar niet zijn.........
Wim en Ellen Verlinde

HARTELIJK DANK VOOR JULLIE ORGANISATIE!!! We hebben een top-vakantie gehad. We zullen jullie graag voorstellen aan onze kennissen en vrienden die naar deze landen zouden willen reizen. Fantastisch door jullie georganiseerde reis, en fantastisch begeleid, mijn petje af. Ook alle hotels waren uitstekend, duurdere zijn écht niet nodig. We hebben veel gereisd, maar jullie organisatie slaat alles in de positieve zin. Complimenten! Aanrader voor vrienden.
Frank Boddendijk en Joke van Antwerpen

Wat een mooie reis naar Vietnam en wat was het goed georganiseerd door jullie zeg! Alles en iedereen was tip top in orde. De hotels waren boven verwachting, en de laatste chauffeur was echt een prima kerel. Hij heeft ons nog heel erg goed geholpen met het zoeken naar het ouderlijk huis van Huy in Vung Tau. De fietstochten waren ook erg leuk om te doen, en ook fijn dat je dan ook op niet-toeristische plekken komt. In Ho Tram hebben we ook jullie vestiging in Saigon gebeld, en bij onze naam wisten ze al meteen wie we waren en waar we zaten en hoe of wat. We hebben gevraagd of we wat eerder terug konden naar Saigon en dat was helemaal geen probleem. Ging allemaal zo makkelijk. Ze hadden ook heel goed in de gaten waar we gedurende de reis allemaal waren, want ze belden steeds de chauffeurs (dat kon Huy dan weer verstaan ;-) ). Echt een prima organisatie hoor! Complimenten ook voor jullie mensen in Vietnam. We gaan zeker nog een keer terug naar Vietnam, en dan zeker weer met jullie. Het was echt een topvakantie! De reis zoals we gehoopt hadden zoals hij zou worden is ook echt boven verwachting uitgekomen! Ik zag er best tegenop zo ver weg, en zo lang en niet wetende waar je terecht komt, maar alles is me 200% meegevallen.
Nicolet Mulder & Huy Nguyen

We hebben ook deze keer weer erg genoten van de reis. Ook nu was de fietstocht weer het hoogtepunt.
Hans Staring & Gerda de Wit

De reis was geweldig. Vietnam was nieuw voor ons, het werd een hele belevenis. De gids was goed, hij wist heel erg veel en wilde ons ook veel vertellen. We vonden het programma uitgebalanceerd en een goed beeld geven van dit deel van Vietnam in een heel korte tijd. Ik heb overal met lof gesproken over uw reisbureau en bemiddeling.
Liesbeth de Jong

We zijn zeer tevreden met hoe de reis verzorgd was. Overal stond de taxi op tijd op ons te wachten. Toen we een keer te vroeg met het vliegtuig waren, kwam er na contact met het kantoor ter plaatse, snel vervoer. Onze complimenten! We zullen jullie zeker aanraden aan vrienden die naar Vietnam willen. Bedankt voor de mooie reis!
Jessica en Ronald Roks

U hebt ons weer een ongelooflijke reis bezorgd!!! Mijn reactie is laattijdig maar niet minder van harte.
Hilde Forier-De Cauwer (België)

Hierbij willen wij je hartelijk bedanken voor de fantastische reis van de afgelopen zomer naar Vietnam. Alles was top georganiseerd, de locaties en hotels waren naar onze wensen. Vooral de homestays waren erg leuk. We hebben daar heerlijk gegeten en werden zeer gastvrij ontvangen. Als we weer deze kant op gaan (Vietnam, Laos en Cambodja) zullen we zeker weer bij jou boeken.
Marga Bohncke en Henk Boot

Geweldige hulp als er iets mis was, Cambodja ging even mis maar na contact met jullie hebben we een vip behandeling gehad.
Diane Jacometti

Wij hebben een fantastische reis achter de rug die onze verwachtingen volledig heeft ingelost. Organisatorisch was alles prima in orde. Alle afspraken werden keurig en op tijd nagekomen. We hebben jullie fietstocht in Hué gemaakt en dat smaakte naar meer. De boottocht naar de Parfumpagode was heel mooi. Ook de tempels van Angkor zijn een absoluut hoogtepunt. Mochten we ooit teruggaan dan zouden we waarschijnlijk een ander soort reis maken, rustiger en beperkter qua bestemmingen.
Frank en Babs Steenput-Bytebier (België)

Geweldig dat jullie hebben doorgegeven bij de boottocht van Halong Bay dat ik geen schaaldieren mocht eten, er was heel erg rekening mee gehouden. De comfortklassehotels waren super en luxe genoeg! De prima transfers, keurig op tijd steeds. We vonden de stadswandeling in Hanoi ontzettend leuk. Alle fietsroutes ook een groot succes. Het was allemaal even geweldig en woorden tekort voor deze schitterende reis. Heel, heel erg bedankt voor de zo persoonlijk samengestelde reis!!
Lieke Beenhakker en Ron Noordhoek

Alle hotels waren erg goed, prima rustige kamers en goede bedden. Ook fietstocht in Hue en het mooie stadje Hoi An vielen erg in de smaak. Dus eigenlijk was de hele reis erg leuk. En we vonden het ook erg prettig dat we tussen de vlucht Phu Quoc en onze terugreis nog even naar een restaurant werden gebracht in Saigon. Bedankt voor de perfecte organisatie en de goede zorgen.
Tineke Hulshoff en Carlo Loos

Van vrienden die enige jaren terug een reis naar Vietnam hadden gemaakt, hoorden wij dat bij hen de vluchten en het autovervoer lang niet altijd klopten. Dit was door jullie uitstekend verzorgd.
Harry Lohmann

We hebben erg genoten van onze Vietnam trip en alles was keurig geregeld. We hebben een fantastische reis gehad. Helaas konden we door de weersomstandigheden niet naar het national park Bach Ma.
Rob van Goor en Gina Lamberts

We hebben erg genoten van onze Vietnam trip en alles was keurig geregeld.
Jan Hendriks

reacties vietnamreisHet was een fantastische reis geworden, nog mooier dan we hadden durven dromen. Heel de reis hebben we op 3 middagen na (van de 33 dagen), zeer goed weer gehad en hebben we in elk gebied heerlijk gegeten. Met onze Vietnamese achtergrond hebben we ons in Vietnam verstaanbaar kunnen maken en de reacties van de lokale bevolking waren overal zeer vriendelijk jegens ons geweest. Ook over de zorgvuldige en zorgzame organisatie zijn we zeer te spreken. In de toekomst, als er weer een Vietnamreis in gedachten is, zullen we zeker weten met dit bureau op stap gaan.
Familie Vo
Van begin tot eind was alles even verzorgd en plezierig. Goed advies gekregen en daar ter plekke was alles keurig op tijd en zeer naar wens geregeld. De hele vakantie was geweldig.
Marguerite Kaptein

Wij hebben het fantastisch gehad waarbij de fietstocht door de Mekong delta waarschijnlijk wel het hoogtepunt was. Heel veel complimenten voor de manier waarop jullie werken: service, persoonlijke aandacht, goede duidelijke informatie en perfecte kwaliteit van fietsen, materialen en routebeschrijvingen. Ook de hotels en de familie onderweg waren allemaal een succes. Zelf heb ik mijn eigen organisatiebureau voor incentivereizen en events voor bedrijven (www.sparkz.eu) dus ik weet goed dat een persoonlijke benadering en nét die extra details het helemaal af maken. Wij zullen jullie service zeker aanbevelen aan vrienden die naar Vietnam gaan (sterker nog in Hoi An hebben wij jullie fietstocht al aan een groep Nederlanders aangeraden die geïnteresseerd waren).
Marieke en Garnt

De reis naar Vietnam was echt geweldig, mede dankzij de goede organisatie van Vietnam Journey. Geen vraag is teveel en ook het meedenken hebben wij als erg fijn ervaren. Het was onze eerste ervaring met Azië, maar het smaakt zeker naar meer! De kwaliteit van de hotels was goed, de chauffeurs waren stipt op tijd en het frequente contact met het kantoor in HCMC was prettig. Erg attent dat iedereen zoveel aandacht had voor het feit dat het onze huwelijksreis was! We zullen jullie van harte aanbevelen bij iedereen die overweegt naar Vietnam te gaan. Nogmaals bedankt voor de betrokkenheid en de organisatie!

Complimenten voor Uw organisatie, we hebben een fantastische vacantie beleeft, kan geen enkel negatiefs vinden gedurende onze 3 weken trip door Vietnam, Hanoi, Halong Bay, Hue, Da Nang, Hoi An (weekje relaxen), Nha Trang (hotel aanrader, wat een luxe), Cu-Chi, Saigon, Mekong delta, Canthó en Tra Vinh, het was adembenemend mooi en indrukwekkend, uitstekend georganiseerd, ook een pluim voor lokale agente, heel attent en betrokken. Dikke voldoende dus en we zullen zowel Vietnam alsook Vietnam Journey zeker verder aanbevelen. Bedankt en vele groeten,
Jos en Rezie Vrancken, Jennie en Cor Sep

We hebben een prima reis naar Vietnam gehad. Dat kwam door de prima organisatie van jullie waarvoor hartelijk dank.
Frans de Beer

Wandelroutes en fietsroutes zijn zeer duidelijk. Door het weer in Hoi An was bij één van de twee fietsroutes de dijk bij de tweede sluis weggespoeld. We hebben een rondje gefietst en de route weer opgepikt.
Theo Beerkens en Sabine Ehren

Wij zijn nu enkele dagen terug van een 19-daagse individuele rondreis door Vietnam. We hebben genoten van het land en de mensen en zijn zeer onder de indruk van de geweldige service van Vietnam Journey, zowel in Nederland als in Vietnam. Door weersomstandigheden (een tyfoon in Centraal Vietnam) moest ons programma worden aangepast. Vietnam Journey heeft hier perfect op ingespeeld en een prima alternatief (de Mekong delta) voor ons geregeld. De hotels en het vervoer waren allemaal perfect geregeld. Een aanrader dus en als wij nog eens naar Vietnam gaan, zal dit zeker via Vietnam Journey zijn.
Francie van de Beek

De reis was heel goed georganiseerd. Onze complimenten.
Jeroen Kramer, Evelien Sangers

Alles was tot in de kleinste details georganiseerd, zoals het stipt op tijd zijn van busjes. Het goed en strak georganiseerde programma gaf rust wat bijdroeg aan een goed vakantiegevoel.
Jurriaan Wijnberg

Heel prettig dat het kantoor in HCMC zo goed bereikbaar is en de bezorgdheid en interesse ivm ons brommer incident. In de toekomst voor Laos en Cambodja komen we beslist naar jullie.
Lucie Orbons

Prima verzorgd. Chauffeurs keurig op tijd en prima rijders. Mijn man was ook erg onder de indruk van de goede organisatie. Ga zo door, we zullen zeker reclame maken voor jullie! De hele reis heeft onze verwachtingen overtroffen. De kwaliteit van de hotels en de busjes (+chauffeurs!) was heel goed, we zijn echt verwend. Dit zorgde er wel voor dat alles heel relaxed was en de 'reis' ook 'vakantie' bleef. Verder complimenten voor de aandacht voor details.
Dorien van der Weele

De hele reis was met 1 woord GEWELDIG! Van a tot z perfect geregeld, leuke accommodaties, goed centraal gelegen, mooie excursies. Overal genoeg tijd; een goede combinatie van natuur, cultuur en strand.
Vera Baggerman

Het was geweldig hoe we de reis in overleg hebben kunnen voorbereiden, waardoor we enerzijds echt veel hadden aan jullie kennis van zaken en tips, anderzijds toch een reis konden maken die helemaal bij ons paste.
Saskia Everts en Harro van Lente en Jowan

Wandelroute in Hanoi is erg leuk. Je ziet echt hoe de stad is opgebouwd en ingericht. Hoe het dagelijks leven er functioneert.
Anita Bomers

Zoals bij jullie bekend hebben wij een fantastische reis gehad.
Marcel, Gerda en Bram Roozen

De organisatie en service gerichtheid overtrof onze verwachtingen. Mix actief en relaxen was precies goed.
Familie Prinsen

We hebben, dankzij jullie programma, een heerlijke vakantie in Vietnam gehad. Goede afwisseling van cultuur en ontspanning, luxe en authentiek. Steeds weer werden we ook prettig verrast door het goed doordachte schema wat jullie, uiteraard met veel ervaring, voor ons in elkaar hebben gezet. Zoals beloofd viel de hotelkeuze ons steeds mee en vooral zijn we te spreken over de betrouwbaarheid van de chauffeurs die ons her en der steeds keurig op tijd stonden op te wachten. Verder willen we nog bedanken voor de flexibiliteit en de goede communicatie toen er door weersomstandigheden (bij terugkeer van de jonk in Halong Bay) een wijziging in het programma nodig was. Wij zullen jullie zeker aanraden bij andere potentiele Vietnam reizigers...
Elles, Jan, Mark en Tom de Wringer

Variatie van cultuur, natuur, afwisseling van drukte en rust, culinaire ontdekkingen.
Bernard Grondhout

Alles is goed geregeld en we genieten echt.
Fam. Luyendijk

Halong Bay was een echte topper, maar verder vonden wij alles super. Hanoi was wennen, erg warm en vochtig. Verder niets anders dan lof! De fietsroute was voor ons erg humor, zijn zeker 5x de weg kwijt geraakt. Daarmee wil ik zeker niet zeggen dat het aan de routebeschrijving ligt.
Joke Markusse

Overtroffen: de kwaliteit van organisatie en "logistiek". Hotels. Veelzijdigheid van de reis. Complimenten voor de fietsroutebeschrijvingen! Zo to the point, exact, geen woord teveel of te weinig!
Wim Smit

Wij hebben met z'n zessen enorm genoten van onze reis. Erg lux om zo een verzorgde reis te maken. Alles was heel goed geregeld. De fietstocht was een grote belevenis. Heel bijzonder! De warmte maakte de tocht zwaar, we hebben nog nooit zo gezweten. MAAR het was het echt waard! Alleen met de fiets kom je zo dichtbij de mensen in de achtertuin, echt geweldig!
Theresia Jongerling

Het programma was afwisselend en goed afgestemd op onze kinderen. Ze hebben het prima gedaan en we hebben geen vervelende dingen of ziektes meegemaakt onderweg. We vonden het erg prettig dat we alles eens helemaal los konden laten en volledig op jullie ervaring hebben kunnen varen. Heerlijk om gewoon een programma te hebben, wat helemaal klopt. Alsof je gewoon elke keer bij een nieuw programma-onderdeel de film weer aanzet en weer gaat genieten van de volgende scenes. Jullie advies om toch echt de Mekong Delta in te gaan en ook zeker de Cu Chi tunnels te bekijken bleek helemaal terecht (hoewel onze jongst, Jasper van 5, het nog twee weken gehad heeft over de vallen...).
Evelien en Martijn Nass

We hebben een prima vakantie gehad, veel gezien en veel nieuwe indrukken opgedaan.
Fam. van Doremalen

Hotels waren super - we hadden 'minder' verwacht in de Comfort klasse, dus overtrof onze verwachtingen.
Nettie van Lavieren

Contact en openheid met de mensen was veel beter dan verwacht.
Paul Vantomme (België)

Het was een uitstekende georganiseerde reis, ook de adressen door jullie uitgezocht waren prima. De gids heeft heel veel voor ons geregeld en niets was te veel alleen maar lof. Als we weer gaan wat er zeker inzit gaan we weer via jullie, ook zullen we goede reclame voor jullie organisatie maken.
Fons Platvoet

Tocht Halong Bay was echt fantastisch. Rit over Hai Van pas was heel mooi maar de stop bij de toeristische kraampjes minder. Fietstocht Hoi An prachtig.
Martin Danko

Het was echt super. Omdat we met kleine kinderen reisden was het erg prettig dat we niet hoefden na te denken over welk hotel, hoe transport etc. Het verliep als een geoliede machine! Eigenlijk hadden we gewoon langer moeten gaan!!
Jenny Verhagen (Taiwan)

Tam Hai was echt fantastisch!!! Evenals alle honeymoon aandacht in de hotels :-) Fietsen is een fantastische manier om een land te verkennen. De fietsroutes hebben hier zeker aan bijgedragen: verrassend mooie tochten! Vietnam Journey bedankt voor een onvergetelijke honeymoon! We zullen jullie zeker aanraden bij andere mensen!
Ivo & Juliet van Vliet (huwelijksreis)

We willen jullie echt complimenteren met de service en de perfectionisme waarmee jullie Vietnam Journey runnen. Het contact was vanaf het begin erg prettig, informatief en vrijblijvend. De organisatie in Vietnam was ontzettend goed geregeld. Alles zat goed in elkaar en daardoor hebben wij een heerlijke vakantie gehad en konden we ons helemaal richten op de plekken die wij bezochten. We hoefden ons niet druk te maken waar we sliepen en hoe we er kwamen. De gehele reis was een ontzettend mooie en bijzondere ervaring. Deze zal ons altijd bij blijven. Wij zullen Vietnam Journey zeker aanraden bij familie, vrienden en kennissen.
Charlotte Wittgen en Remko Hoeks

Wij vonden de reis een perfecte combinatie van cultuur, natuur, ontspanning - allemaal zeer afwisselend en aan een voor ons perfect tempo. Wij zijn onverdeeld enthousiast over Vietnam en de perfecte organisatie van onze reis.
Philippe Dewaegenaere & Anne Meermans (België)

We hebben het reuze naar ons zin gehad tijdens onze reis door Vietnam. Veel nieuwe en leuke indrukken opgedaan. Onze welgemeende complimenten voor de wijze waarop u beiden de zaken georganiseerd heeft! Hartelijk dank voor de plezierige dagen die we in Vietnam hebben doorgebracht en ook hartelijk dank voor de keuze van de rest van de hotels. Sommigen waren ronduit beeldig!
Annette Kwetsie-Abbink

Over de wandeltocht in Hanoi hebben we een hele dag overgedaan, echt genieten. Vooral van zuid naar noord was prettig, in Hanoi was het zelfs fris. Alleen maar lof voor jullie organisatie en we bevelen jullie dan ook aan bij onze vrienden.
Hanny Gloudemans

Summa summarum: het geheel heeft onze stoutste verwachtingen ruim overtroffen en we hadden het voor geen goud willen missen en mochten we aanvechtingen krijgen nog eens terug te gaan dan in ieder geval met Vietnam Journey.
Enneke Sixma & Richard Levy

Alles voldeed absoluut aan onze verwachtingen. Complimenten over de plaatselijke reisorganisatie. Snelle feedback op alle vragen vooraf de reis. Ik heb jullie al aan meerdere mensen aanbevolen aangezien ik vind dat jullie je werk erg goed doen.
Karen Chu en Pieter Paul Wittgen (Hong Kong)

Goede tot prima reis. Bedankt!
Hisko Toxopeus, Loek en Tjerk Veenstra

Ik wil je namens heel mijn familie hartelijk bedanken voor de fijne reis. Wij hebben in Vietnam een bijzondere reiservaring gehad en vonden de planning en de ondersteuning door jullie super!
Bert Leysen (België)

We hebben een mooie reis gehad, die klopt met de beschrijving die jullie gegeven hebben. Toen we tot drie keer toe een arts nodig hadden, is dit tot in de puntjes geregeld door jullie. Hoewel het een keer midden in de nacht was, was niets jullie teveel, de klachten werden serieus genomen en alles werd gedaan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken. Super!

Wij hebben een heel bijzondere reis achter de rug. Vooral genoten van het individuele karakter. Wij hebben meer mogelijkheden gekregen om dichter bij de mensen te staan en de culturen van Vietnam en Cambodja tot ons te nemen. Veel waardering voor de wijze waarop alles is georganiseerd. Begripvol en daadkrachtig handelen toen het even niet goed verliep tijdens de fietstocht. Wij waarderen het persoonlijk kontakt. Niet leuk, maar heel indrukwekkend het bezoek aan de Tuol Sleng-gevangenis en de Killing Fields in Phnom Penh. Ook de autorit van Phnom Penh naar Siem Reap gaf een goede impressie van het provinciale leven in Cambodja, buiten de grote steden. Ook de wandelroute in Hanoi was heel verrijkend. Onze complimenten. Wij zullen Vietnam Journey zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen als zij plannen hebben om Vietnam te willen ontdekken.
Cees en Mia Senten

We zijn meer dan tevreden over Vietnam Journey! Heel dankbaar dat jullie onze reis hebben verzorgd.

Aan de vooravond van ons vertrek naar Hongkong willen wij jullie bedanken voor een perfect georganiseerde reis. Iedere keer was er weer een aardig iemand (op tijd) om ons op te pikken, de hotels waren geweldig en de organisatie hier in Vietnam werkelijk fantastisch. Zowel land als organisatie uitstekend! Willen jullie de mensen hier in Vietnam nog namens ons bedanken?
Margreet, Rene en Nieke van Broekhoven

Alles prima goed geregeld. Hotels in Cambodja waren ook erg fijn.
Joyce van Burk

Vietnam Journey verdient een tien en een griffel. Het land is prachtig net als Indië 50 jaar geleden. Jammer dat je door de mensen steeds belazerd wordt, je moet steeds oppassen.
Olga Huffenreuter

Wij zijn zeer te spreken over uw organisatie. We stonden versteld van de stipte naleving van de diensten van de taxi-chauffeurs. De betrokkenheid van de medewerkers hebben wij als kundig en prettig ervaren. We zullen zeer zeker onze vrienden en kennissen Vietnam Journey aanbevelen. Tot slot, maar dat had u al begrepen "Vietnam" is een geweldige vakantiebestemming.
Ron Hoenen en Henk Laaracker

Het was fantastisch. Volgend jaar gaan we weer en blijven we langer op een plaats.
Mevr. Lemmens (België, telefonisch)
reacties vietnamreis
We hebben bewondering voor de inzet en energie van het Vietnamese volk. De organisatie voor en tijdens de reis was geweldig goed, hierdoor hadden we een ontspannen reis en konden we van alles volop genieten. De precisie van de informatie, het advies en jullie vriendelijkheid, beter kan het niet. De route van zuid naar noord, zoals door u geadviseerd, was prima. Als we het over zouden doen, zouden we hetzelfde doen als nu. Van de wandelroute in Hanoi hebben we genoten, het was goed aangegeven, en de route was zeer de moeite waard. Heel hartelijk bedankt voor de schitterende reis en jullie aandachtige begeleiding.
Thom en Klaske Jaspers

Het was voor ons alle zes een onvergetelijke reis. Dank daarvoor. Wij bevelen uw organisatie graag aan.
W. Tordoir

Een prima combinatie van individueel reizen en toch alles adequaat verzorgd te hebben.
Hugo en Yvonne Klomp

We hebben het fantastisch gehad, ook dankzij jullie hulp & services - alles liep gesmeerd!
Van Til & Davidovich

Enorm bedankt voor alle aandacht die er aan deze reis is geschonken!
Karin Kooijman

De chauffeurs waren op tijd. Het service niveau was zeer hoog. Klasse.
Pierre van der Kleij

Perfecte organisatie wat betreft transport en goede contacten met kantoor Saigon. Het bezoek aan Halong was een aparte belevenis. Citadel in Hue was ook zeer boeiend.
G.J.J.M.Peskes

Vooral de bijzonder goede organisatie van Uw reisorganisatie. Onze grote complimenten, het kon niet beter. U verdient het hoogste cijfer een 10+. Voor iedereen aan te bevelen.
Loes en Ad van Groezen

Zelden hebben we ons in een land zo prettig gevoeld! Voor herhaling vatbaar en uw reisbureau is een ontdekking.
Canoy - IJzermans

De vorige reis was goed, maar deze keer was nog mooier.
Dhr. Smit (telefonisch)

De reis was onvergetelijk. We hebben een paar keer eerder op dezelfde manier gereisd: georganiseerd voor ons tweeën, maar nog geen enkele keer was de organisatie zo goed.
G. van Ewijk

Service in zowel Nederland als Vietnam overtrof onze verwachtingen, waarvoor veel dank. Kerstavond in Hanoi in het hotel samen met het voltallige personeel en andere gasten vieren was een leuke ervaring.
Anne Bogaard (Japan)

De reis is voor mij indrukwekkend geweest en zal nog een tijdje nagalmen. Ik wou U nogmaals bedanken voor de goede ondersteuning bij deze reis zowel in Vietnam/Laos/Cambodja. Alle problemen werden opgelost vaak spannend doch achteraf heeft dit ook iets en geef deze reis dan ook voor mij het gevoel geen schoolreisje is te zijn. Voor U als reisorganisatie geeft dat meer kopzorg dat is duidelijk. Nogmaals bedankt. Sportieve Groeten,
Piet Smit

Totale organisatie van Vietnam Journey, zelfs op de zeer korte termijn, was prima! Fietstochten wel een hele leuke manier om wat verder te komen dan de stad/plaats waar je op dat moment bent.
Ine Heijerman en Harriet Raaymakers

Reis en afwisseling was goed voor een eerste kennismaking met vietnam.
Mevr. de Milliano

Van de klantgerichtheid van zowel Hattem als het kantoor in Saigon kan menig organisatie nog veel leren, in 1 woord SUPER. Inmiddels jullie organisatie met veel plezier en volle overtuiging aanbevolen aan diverse mensen.
Jan en Greet Eissens

Dit was een supervakantie! Wij wensen jullie absoluut te bedanken voor de geweldige klantenservice die jullie leverden. Wij waren op zoek om Vietnam op een individuele manier te bezoeken en het reispakket voldeed volledig aan onze verwachtingen.
Ann en Francis Hamers - De Coninck (België)

Het was een geweldige reis. Jullie hadden alles prima georganiseerd.
Bem Bruls

We hadden een prima vakantie. Zoals Laurens vooraf al aangaf: een vol programma.
Celia Nijenhuis

Jullie hebben echt erg goed naar ons geluisterd en ingeschat wat we leuk vinden. Kwamen op plekken die niet in de boeken staan! De hotels waren erg mooi, hebben ons erg vermaakt. Mensen zijn super aardig en hebben heerlijk gegeten en gedronken op onze huwelijksreis! Inzet was er echt van iedereen! Nogmaals dank. We komen absoluut terug en Pan Hou village was top!
Marc & Christel (huwelijksreis)

De organisatie was uitstekend. Het programma was niet simpel, maar alles klopte. Iedereen was op tijd. Uitstekend!
Hen en Hyldeke Vrolijk

Perfekte lokale organisatie. Alles werkte, alles op tijd, iedereen vriendelijk. Goede hotels, op goede lokalizaties. Alles ok. Jullie organisatie is een aanrader!
Martin Dusseldorp (Polen)

De hele reis was een goeie afwisseling tussen de drukte van de steden, de rust van de kleinere dorpen, pagodes en mooie natuur, eenvoudige en luxueuze verblijfplaatsen. Algemeen waren de hotels erg goed gelegen, waren het transport en de uitstappen perfect geregeld. Ik zal met plezier naar Vietnam Journey verwijzen indien vrienden een bezoek aan Vietnam zouden plannen.
Sam Vermeir (België)

Het tempo was perfect. Ben erg blij dat we overal extra dagen hebben toegevoegd. Perfecte organisatie, super aardige mensen, mooi land, heerlijk gegeten! Al met al een geslaagde vakantie.
Stefan & Roald

Leukst: De afwisseling en het avontuurlijke van de reis. Gecombineerd met het kennismaken van de Vietnamese cultuur en bevolking.
Spanjers/Heetman

We zijn eergisteren teruggekomen van onze 20-daagse reis door Vietnam. Vietnam Journey heeft goed aangevoeld wat voor een soort reizigers wij zijn en een perfecte rondreis voor ons in elkaar gezet. Er valt werkelijk niets op aan te merken. Wij zullen ze zeker aanbevelen bij mensen die ook naar Vietnam willen.
Stef en Yvonnne Jansen

Op alle plekken waar we aankomen staat iemand met een bord met onze namen, we worden altijd op tijd gehaald en gebracht, echt zorgeloos voor ons. De afwisseling maakt deze reis ook zo geweldig. We maken steeds 'reclame' voor jullie.
Annet de Broekert en Marian Kok

Alles heel goed op elkaar afgestemd. Compliment!!! Halong Bay zeer bijzonder, fietsen Mekong Delta een leuke ervaring en Mui Ne was erg relaxed en een fantastisch resort. HCMC gekkenhuis.
Pieter en Brit (België)

Wij hebben ontzettend genoten van de reis naar Vietnam. Wij hebben versteld gestaan van de stiptheid van alle medewerkers met betrekking tot de transfers. Goed geregeld.
Jos Henneman

Het dagelijks leven van de Vietnamees zie je goed tijdens de leuke fietstochtjes en in de mekongroute.
Alex en Linda Kok

In vijftien dagen door Vietnam is op momenten redelijk vermoeiend, maar het goed geregelde reisschema scheelde echt enorm.
Thijs van Veghel

De hele reis was gewoon perfect, goed geregeld alles netjes volgens planning. Complimenten. Alles was leuk, maar de boottocht Halong Bay was grandioos!! Het was precies zoals wij wilden. Cliché, maar vooral zo doorgaan!!

Het was perfect! Dank ook namens Eric en Hylke
Nico Burgers

Ga zo door. Een zeer goed georganiseerde reis. Wij zijn zeer tevreden klanten en zullen jullie zeker aan vrienden en kennissen aanbevelen.
Malcolm Putman / Ria van Dijk

Alles was geweldig geregeld zoals we het nog zelden mee hebben gemaakt. Iemand schrijft op jullie site "Jammer dat jullie alleen reizen naar Vietnam/Cambodja doen" en daar sluiten wij ons van harte bij aan!
Donna Doesborgh

Alle lof voor de wijze waarop vanuit het kantoor Saigon onze reis werd begeleid. De inzet voor ons om toch het uitstapje Halong Bay te kunnen doen, de wijze waarop achteraf altijd even gebeld werd om te informeren of alles naar wens was, kortom, de hele begeleiding, het contact, perfect! Vietnam Journey is absoluut een aanrader!
Francisca Maas en Janny Wegter

Alles volgens verwachting. Mooie reis en door het fietsen veel van de bevolking gezien.
P. de Goederen

De reis was uitstekend geregeld. Overal waren de chauffeurs ruim op tijd. Jammer dat ze niet of nauwelijks Engels spreken. De hotels waren prima, maar nog voornamer was de uitstekende ligging van de hotels. We zijn alle 4 zeer goed tevreden over de reis. De reisbegeleiding vanuit Nederland en vanuit Saigon overtrof al onze verwachtingen. Voor de reis werd snel en accuraat gereageerd op vragen. Tijdens de reis was er een paar maal contact met ms Thy en haar assistente en ook hierover hebben wij niets dan lof! De hele reissamenstelling bleek fantastisch. Juiste balans tussen aktief en rust. De mogelijkheden om te fietsen in Hoi An en Hue vonden wij wel heel erg leuk, omdat je dan toch echt een kijkje neemt hoe men op het platteland leeft. Wij waren zeer tevreden over de hotelkeuzes: schoon en op goede locaties! Jullie chauffeurs waren goed en altijd prima op tijd. Ik zal uw organisatie aan iedereen aanbevelen die van plan is naar Vietnam te gaan. Hartelijk dank.
Rob Barneveld Binkhuysen

We hebben een hele goede en zorgeloze vakantie gehad. We waren echt verrast door de supergoede organisatie van de reis. Alle afspraken en reserveringen klopte. Knap!
Corrie van Arkel

Het is echt allemaal heel schitterend gegaan.
Gerrit Schipper (telefonisch)

De organisatie van de reis overtrof al mijn verwachtingen. Hiervoor heb ik alleen ervaring opgedaan met backpack reizen in Azië, en deze georganiseerde reis bracht het voordeel van eigen indeling van de dagprogramma's terwijl het alle zorgen omtrent logistiek (reizen en hotels) had weggenomen. Hierdoor konden we in twee weken alle belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken zonder dat we ons opgejaagd voelden, alhoewel het een erg vol programma is (vietnam variety reis), zeker als je alles uit elke plaats wilt halen wat erin zit. De prijs-kwaliteit verhouding was meer dan uitstekend. Vervoer en hotels was van hoogwaardige kwaliteit. Ik had het gevoel dat ik deze kwaliteit niet zelf had kunnen regelen voor de prijs die we hebben betaald. Al met al zijn wij dus uitermate te spreken over de organisatie van de reis en de hulp die we onderweg kregen.
Christelle Kapoen

Homestay was geweldig! Bijzonder aardige gastvrouw en erg leuk voor de kinderen (slapen zonder airco iets minder). Afsluiting van de reis in Mui Né was zeer aangenaam.
Fam van Gool

Sorry voor de ietwat verlate reactie, maar toch nog even een bedankje voor jullie bijdrage aan een prachtige reis waarin alles fantastisch was geregeld!
Marc Karremans

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Bijzonder land en zeer gastvrije mensen! Je hebt een mooie formule en een hele goede back-up in Vietnam. Wij zijn zeer tevreden.
Sjoukelien van der Laan

Bij dezen willen we je heel hartelijk bedanken voor je uitstekende adviezen voorafgaand aan de reis. Alles was bovendien perfect georganiseerd, alles klopte, het vervoer was steeds ter plekke aanwezig, de mensen met wie we in contact kwamen waren buitengewoon vriendelijk, voorkomend en correct. Kortom, je begrijpt het al, we zijn buitengewoon tevreden dat we met Vietnam Journey in contact gekomen zijn. We zullen niet nalaten dit ook aan onze (geïnteresseerde) vrienden en kennissen mede te delen. Bij een eventueel volgend bezoek aan Vietnam, zullen we zeker weer contact met je opnemen. DANK JE WEL voor de geleverde service en adviezen. Alles klopte, en het was TOP!!
Peter en Lia Erkamp

Prima vakantie geweest. De kinderen zijn ook zeer tevreden! Bedankt.
Dirk Bergman

Een tot in de puntjes verzorgde reis met een goede balans tussen georganiseerd en vrijheidsgraden; in een fascinerend land waarvan we de diversiteit (landschap, stad/land, vervoer, cultuur) hebben ervaren en waar we ons welkom voelden. Veel lof voor de organisatie en haar product. Zal niet schromen anderen op Vietnam Journey te wijzen.
Henk Visée

We hebben een fantastische vacantie gehad. Ik heb nog nooit zo zorgeloos gereisd. En we hebben in alle opzichten genoten van het land. Mijn partner zal het evaluatieformulier invullen, met inbreng van ons alle vijf. Op die manier kunnen nog veel meer mensen genieten.
Rolien de Jong

Zeer tevreden met heel informatieve en fraaie reis. Alles bij elkaar hebben wij het heerlijk gehad. Heel veel dank. Ga zo door!
Christian Berger, Maureen en kinderen

Een super reis hebben we gehad! Niets dan lof voor Vietnam Journey! Ik vind dat jullie het fantastisch voor elkaar hebben. Met veel dank namens het gehele gezin.
Jacqueline Lemmens

Af en toe dacht ik dat ik een schilderij was binnengestapt. (..) Mijn complimenten over het meedenken bij het samenstellen van onze reis.
Annette de Graaff

Eigenlijk overtrof alles onze verwachtingen. Ik ben super verwend met het reizen wat ik voor de KLM doe. Als ik ergens aankom staat er altijd een bus klaar. Ligt de sleutel van de kamer klaar. Staat de bus weer klaar als ik terug naar het veld gebracht moet worden. Ik zeg dat wel eens tegen mijn kinderen hoe goed dat allemaal georganiseerd is. Wel nu, onze afgelopen vakantie was niets anders! Eén woord: geweldig georganiseerd.
Fam van Veenendaal

Onze keuze om van het zuiden naar het noorden te gaan i.p.v. andersom is ons zeer goed bevallen. Het was voor ons een ontspannen manier om onze reis te eindigen in Halong Bay. (..) We zijn enorm tevreden over Vietnam Journey en zullen jullie zeker aanraden bij vrienden, kennissen en collega's. Onze complimenten! Vietnam is zeker een land om nog een keer te bezoeken.
Henk en Niels Hya

De reis was uitstekend verzorgd. Hoi An is een erg plezierige plaats om te verblijven. HCMC had voor ons niet echt veel te bieden, anderzijds geen reden om het uit het programma te laten, want je wilt het toch zelf vaststellen. De treinreis vanaf Danang naar het zuiden bood mooie uitzichten, maar was verhoudingsgewijs lang. Het programma zat prima in elkaar, geen reden om er iets aan te veranderen. Ga zo door. Wij hebben het zeer naar onze zin gehad.
Pim Naarding

Erg leuk was de afwisseling in het programma. Hoogtepunten Halong Bay, Hanoi, Hue, Hoi An en de fietstocht door de Mekongdelta. Ondanks de eenvoudige accommodatie en het feit dat het erg heet was, was de omgeving en sfeer van Whale island prachtig. Nog hartelijk dank voor de zeer professionele wijze waarop jullie gereageerd hebben op onze mail met onze ervaringen in het hotel in Hoi An. Wij hebben genoten van Vietnam en onze reis en alles was uitstekend door jullie georganiseerd. Het was boven verwachting en wij zullen jullie organisatie zeker aanbevelen bij iedereen die ook richting Vietnam wil reizen.
Janneke, Lex en Nils IJske

Prima samenstelling voor het hele gezin en uitstekende service. Zo doorgaan!
Familie Klok

De punctualiteit van de transfers en andere diensten was buitengewoon goed. We zijn vol lof over de organisatie, met name de snelle veranderingen van hotel in Hoi An en Saigon en het wijzigen van chauffeur voor de tocht in de Mekongdelta. De accommodaties waren prima, de locaties waren goed, meestal op loopafstand van de bezienswaardigheden en de centra van de steden.
Pieter en Elseline Visser

Een perfect georganiseerde reis met goede communicatie.
Ingrid Weijnen

Net terug in Nederland willen wij jullie bedanken voor de fantastische reis door Vietnam die jullie voor ons georganiseerd hebben. Wij hebben Vietnam leren kennen als een prachtig, dynamisch en vooral groen land. We voelden ons gedurende de hele reis zeer goed begeleid: goede chauffeurs, goede auto's, goede hotels en ook jullie familie in Vietnam was bijzonder zorgzaam. Voor ons was de route van Zuid naar Noord dus ideaal, dank voor dat goede advies. Ook de tussenstop in Singapore met de bustocht was een prima idee. Kortom, deze vakantie heeft onze verwachtingen overtroffen en jullie hebben ons uitstekende waar voor ons geld geboden. We zullen jullie zeker aanbevelen.
Marc en Ria Brandon

Allemaal erg leuk en goed georganiseerd. Heerlijk dat je, in een land waar je niets van de taal begrijpt, kunt rekenen op chauffeurs die je op tijd en correct ergens afleveren! Het was voor ons een hele ervaring en zijn erg blij dat we de reis via jullie hebben laten organiseren.
Fam. Vink

Eerst moet ik jullie en het filiaal in Saigon feliciteren met de perfecte afhandeling van onze reis! Alles was tot in de puntjes geregeld en alle afspraken werden meer dan nagekomen zodat we jullie van harte moeten bedanken voor zoveel vakmanschap. Grote klasse waarvoor hulde!!!! Chapeau, zoals wij in België zeggen.
Danny & Dany Lenaerts-De Block + Jeremy (België)

Bedankt voor de fantastische organisatie van onze reis, we zijn echt onder de indruk van Vietnam! We raden zowel Vietnam als jullie organisatie aan bij al onze vrienden!
Dhr. Dalino (België)

Hele goed georganiseerde vakantie. Alles was prima geregeld! Onze complimenten!!! Wij hebben een leuke, veelzijdige vakantie gehad. Vietnam is prachtig!!!
Anton Timmers en Angela Vugts

De hele reis was top; we hebben erg genoten van (het fietsen in) Hue en van uitstapje naar Angkor. Wat een complex! We zijn geweldig tevreden over uw organisatie. Ook alle hulde aan het kantoor in Vietnam. Alles liep gesmeerd en de service was top. We zullen onze tevredenheid ruimschoots uitspreken tegenover vrienden en familie.
Ed Penninx

Good job!! En de afwisseling van accommodaties was verrassend! De homestay tijdens de Delta Discovery overtrof mijn verwachting. Ik had echt spijt (!) dat ik geen tweede overnachting had geboekt. Zo'n fijne en leuke plek om even bij te komen.
Joyce van Burk

Hierbij laat ik u even weten dat wij een prachtige reis hebben gehad en dat alles goed geregeld is door uw bedrijf. Vanaf het moment dat onze reis begon tot en met het wegbrengen naar het vliegveld in Hanoi is alles perfect verlopen. Kortom, we waren blij dat we deze reis via Vietnam Journey hadden geboekt en danken u vriendelijk voor uw goede verzorging en het regelen van onze vakantie!!
Theo van der Kuijl

Wij zijn vandaag thuisgekomen en zijn zeer tevreden over de door u georganiseerde reis. Het kon niet beter. Onze dank, wij zullen uw bureau zeker bij anderen aanbevelen.
Jan Appelboom

Uitstekend geregeld. Punctualiteit van de chauffeurs was uitstekend.
Jet en Laurens Bouwman

Accommodatie, service en eten op de boot in Halong Bay was boven verwachting. De hotels in Cambodja waren heel gezellig dankzij de mooie tuinen. Alles bij elkaar een geweldige reis die perfekt georganiseerd was, hartelijk bedankt.
Ton en Elly Willems

Het was helemaal af. Het was een superervaring.
Irma Sanderink (telefonisch)
Lees ook het interview met deze reizigers in een reistijdschrift 

Zeer tevreden over de correctheid in het reisprogramma, busjes trein vliegtuigen alles klopte buitengewoon goed en heeft daardoor bijgedragen aan een onvergetelijke reis
Henk en Gerdy Aalders

De planning was met kennis van zaken opgemaakt; geen verloren momenten en ook geen tijd over. Het contact met de office in HCMC was uitstekend; kleine wijzigingen aan het programma werden perfect ingevolgd; zeer stipte en correcte service.
Jan Vergauwe

Hierbij willen wij jullie bedanken voor de perfecte organisatie van hotels, fietsroutes en vervoer. We hebben enorm genoten van de fietsdagen (achteraf het hoogtepunt van de reis). Geen toerist te bekennen, heerlijk! Vervolgens goede, centraal gelegen hotels en ook het vervoer liep perfect. De chauffeurs waren altijd ruim op tijd. Dit alles heeft er toe bijgedragen dat wij een heerlijk ontspannen reis hebben gehad en enorm hebben kunnen genieten.
Ria en Wil van Zwamen

Excellent in planning en volgorde. Vol lof voor uw organisatietalent en de chauffeurs/gidsen. Ook lof voor de inspanningen voor het kantoor in Saigon en de goede communicatie aldaar. Hartelijk dank voor de snelle bemiddeling voor vervoer en ontvangst in polikliniek na mijn ongelukje. Ook dit is daardoor toch nog een waardevol onderdeel van onze reis geworden.
Jan Kerkhoff

Even vanuit Hue. Tot nu toe genieten we enorm. Het land is werkelijk te gek voor woorden. Alles klopt tot nu toe qua organisatie en daar zijn we zeer blij mee. We hebben op super locaties gegeten, voor ons is het niet alleen een culturele reis maar ondertussen ook een culinaire reis geworden. Groet uit Vietnam.
Jos Irma Gerdy Henk

Verder waren de chauffeurs steeds op tijd, en vond ik het heerlijk dat de reis goed georganiseerd was zodat we optimaal konden genieten zonder ons zorgen te maken hoe we van A naar B zouden komen. Dank jullie wel om deze mooie reis in zo´n korte tijdsbestek in elkaar te zetten.
Anne van Geel en Natascha Bruggeman

We hebben een geweldige reis gehad, alles was tot in de puntjes geregeld en ik heb me geen enkel moment zorgen gemaakt. Ik ben tijdens deze reis enorm verliefd geworden op Vietnam, haar steden en haar bevolking. Het buitenleven, de kleine straatjes, de winkeltjes, restaurantjes en de scooters. Altijd stond er weer iemand met een glimlach klaar om ons op te halen. Ik ga zeker weten terug naar Vietnam en zal dan zeker weer van jullie diensten gebruik maken. Jammer, dat jullie alleen in Vietnam reizen organiseren, we zouden anders meteen weer bij jullie boeken. Vooral het fietsen overal heeft voor ons veel toegevoegd. Het contact met het kantoor in Saigon, toen onze fietstocht vastliep door een opgeheven pont, verliep ook geweldig. Met zelfs nog een controletelefoontje of we inderdaad in het kantoortje waren terechtgekomen waar we met een busje zouden worden opgehaald. En dat een vlucht vervroegd was (die later weer vertraging had, maar dat terzijde), kregen we ook bijtijds te horen en we werden dus ook keurig eerder opgehaald. Al met al niets dan lof voor de organisatie. En wat is Vietnam een fantastisch land met fantastische, vrolijke mensen.
Jeannette Badoux

Voorbereidende papieren en korte beschrijvingen en achtergronden van de excursies vonden wij prettig. Goed om bijv. bij de parfumpagode te weten, waarom het zo georganiseerd is. Goed om daarop voorbereid te zijn.
Lucy en Jasper Blanken

Wij zijn terug van onze reis in Vietnam en zijn zeer tevreden. Vooreerst waren de hotels goed en steeds uitstekend gelegen om de stad te bezoeken. Alle afspraken voor bezoeken en voor het ophalen in het hotel of het oppikken op de luchthavens waren steeds zeer stipt. De fietstocht was wel zwaar, gezien de soms slechte toestand van de wegen en de kleine tegenslagen, maar alle inspanningen werden beloond door de prachtige landschappen, de ongelofelijke vriendelijkheid van de Vietnamezen, en het goede hotel dat ons steeds op het einde van de rit te wachten stond. Bij de Vietnamese familie werden we in de watten gelegd als koningen. Kortom het was voor ons een zeer geslaagde reis, mede dankzij de zeer goede organisatie.
Fernand en Danielle Dehaene (België)

De 10 dagen rondtrip in het noord-westen kwam als meest authentiek over. Later werd het meer toeristisch. Het fietsen is ons slecht bekomen. Esther werd ziek. De fietsen waren uitstekend, de route was goed aangegeven. De "reddingsoperatie" was prima en het vervangende vervoer uitstekend!
Petro Aarts

We vonden alles leuk, we zijn wel ontzettend blij geweest dat we niet langer in Hanoi en HCMC zijn gebleven omdat het verkeer zo overheersend is. 24 uur per dag lawaai en smog. We hebben in de korte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden gezien. Mede dankzij jullie perfekte organisatie was dit een schitterende vakantie, die ons zeker voor altijd in herinnering zal blijven. De combinatie van individueel reizen met jullie organisatie is heel relaxed en spaart ontzettend veel tijd. Ook de ondersteuning van jullie kantoor in Vietnam bij vragen of veranderingen in het programma is perfekt. Deze vakantie had niet beter georganiseerd kunnen zijn. Alles klopte!!! Daarom willen wij jullie nogmaals bedanken.
Claudia & Thomas (Italië)

Erg bedankt voor de stipte uitvoering van het programma. We hebben erg genoten en zullen jullie bedrijf graag bij anderen aanbevelen.
Maureen van Woudenberg & Jos van Dijk

Wij zijn meer dan tevreden!!! Vietnam Journey chapeau voor jullie organisatie!!!!
Frans en Nancy Verdooren

Wij zijn heel blij dat we voor Vietnam Journey hebben gekozen. Zowel tijdens het samenstellen van de reis als tijdens ons verblijf in Vietnam was de service perfect! Een voorbeeld: toen we overnachtten in Yen Bai en de volgende dag om 5 uur zouden vertrekken hoorden we dat er uit Saigon naar de receptie van het hotel was gebeld. Het verzoek was om te zorgen dat het ontbijt de volgende ochtend op dat tijdstip klaar zou staan voor ons. Dat vonden we heel attent! Nog een voorbeeld: Patrick heeft in Hanoi de tandarts bezocht, en de medewerker van Vietnam Journey had dit vernomen en informeerde bij ons hoe het ging. Alle chauffeurs waren op tijd. Vooral een compliment voor de aardige meneer Bac die ons 9 dagen door het noorden heeft gereden. Een grappige ervaring toen we de laatste dag bij zijn huis stopten, met zijn vrouw kennismaakten en om 6 uur 's morgens wodka kregen aangeboden.
Patrick en Emelie Veneman

We hebben allemaal ontzettend genoten van onze reis. Een van de hoogtepunten was het Kerstdiner in een druipsteengrot in Halong Bay.
Monique Koning

Wat we als bijzonder prettig hebben ervaren was de persoonlijke benadering van iedereen. Pluim! Wij hebben een geweldige vakantie gehad! Dank!
Elly Petri

Een prima chauffeur, die steeds ruim op tijd klaar stond.
Lucie Gipon

Uitstekende hotels en de chauffeurs altijd op tijd. Jammer dat zij geen engels praten.
H v Montfoort

Erg bedankt voor de stipte uitvoering van het programma. We hebben erg genoten en zullen jullie bedrijf graag bij anderen aanbevelen.
Maureen van Woudenberg & Jos van Dijk

Geen idee of jullie deze hele mail lezen, want als jullie dat van al jullie klanten moeten doen worden jullie gek. Maar goed ik wilde mijn enthousiasme toch even kwijt.
Peter en Anneke Beudeker
Naschrift Vietnam Journey - Deze mail was ruim 800 woorden en ja, we lezen alles!

Hierbij willen wij laten blijken dat wij uitermate tevreden zijn over jullie reisorganisatie. Vietnam heeft al onze verwachtingen overtroffen. En een grote dikke pluim voor de wijze waarop deze reis is georganiseerd. Alles liep om rolletjes, een geoliede machine.
Peter en Karin

Ik kom gewoon woorden tekort. Het heeft ons helemaal overweldigd. Uw organisatie is werkelijk fantastisch.
Ellie v.d. Voort (telefonisch)

Wij hebben via jullie in augustus jl door Vietnam gereisd. Direct aansluitend zijn we binnen NL verhuisd en nieuwe baan, scholen etc. We hebben nog niet laten weten dat we het fantastisch hebben gehad. Wat een prachtig land en aardige mensen. Wat was het goed georganiseerd!!! Werkelijk niets dan lof. Ook het contact in Vietnam was zeer professioneel, snel en aardig. Alle complimenten, ik heb inmiddels aan ieder die het wil horen je adres gegeven. Nogmaals veel dank en wellicht tot ziens.
Familie Verhagen

We hebben een hele leuke vakantie gehad in Vietnam. Het was erg prettig dat alle transfer, hotels en vliegreizen al geregeld waren door jullie. Alles was erg goed geregeld.
Elske Kempers

Het programma en de dienstverlening was heel compleet. Cambodja was een hele goede aanvulling op het programma.
J.J.Veenema

Vietnam voldeed in alle opzichten aan onze verwachtingen, behalve het weer in het noorden en midden. Achteraf hebben we het nog niet slecht getroffen. De begeleiding door het kantoor en de chauffeurs was geweldig. In Hanoi waren we nog graag iets langer gebleven.
Herman & Carla Ratterman

De organisatie van de reis was subliem. De hotels waren goed verzorgd, chauffeurs altijd op tijd en toen we een keer 3 uur vertraging hadden met de trein heeft het kantoor Saigon geregeld dat er toch iemand was om ons af te halen. Ga vooral zo door.
Erik van Iterson en Mirande Waldmann

Dat jullie nog maar heel veel reizigers blij mogen maken.
Christel Helderop

De reis was relaxed opgebouwd en van alles gezien op verschillende gebieden.
José Pappot en Paul Schurink

Het contact met de bevolking, al was het soms in gebrekkig Engels was het leukst. Voorbeeld; het beeld van de Vietnamees over het Westen, de beleving van de oorlog, de economische situatie, verschillen tussen Noord en Zuid Vietnam etc. Uitstekende organisatie. Goed contact met het bureau in Saigon (informeerden tijdig dat de binnenlandse vlucht was vertraagd en wij later opgehaald zouden worden). Alle chauffeurs waren prima op de hoogte.
T. van den Berg

Alles was steeds keurig geregeld en de chauffeurs keurig op tijd. Wij hebben zelf erg moeten wennen aan al die luxe aangezien het de eerste keer was dat wij een "georganiseerde reis" hebben geboekt ipv zelf rond te trekken.
Aline van de Haar

Volgens mij kon het niet beter. Mijn complimenten voor u en degenen in Vietnam, uitermate behulpzaam en bezorgd (toen ik mij tickets kwijtraakte) en bijzonder aangenaam verrast toen we nog werden bezocht in HCMC. Het is goed om het land te zien zoals het nu is en het beeld niet te beperken tot de periode van 40, 50 jaar geleden. Bijzonder vriendelijke mensen vooral ook van uw organisatie. Ik kan en zal uw organisatie aanbevelen bij een ieder in Nederland en de USA.
A. Peereboom

Super dat we in relatief korte tijd de vakantie met elkaar hebben kunnen plannen, jullie waren altijd beschikbaar en hadden altijd goede en onderbouwde adviezen, ik raad jullie met plezier aan bij vrienden.
Fam. Witteveen

Niets dan lof. Voorheen nog nooit iets door een ander laten regelen (india, sri lanka, cuba, egypte, marokko); maar dit is prima bevallen; gaf mij rust, vooral toen bleek dat het schema goed nageleefd werd en de chauffeurs altijd ruim op tijd aanwezig waren. Dat de laatste avond het buro uit hcmc ook nog acte de presence gaf,voelde goed en verzorgd.
Marianne Diephuis

Ongelooflijk dat alle afspraken met transfers zo uitstekend geregeld waren! Er is dan ook helemaal niets mis gegaan!
Sylvia Hollanders

Merci en nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van onze reis, was wederom goed geregeld en hebben er mede daarom onbezorgd en volop van kunnen genieten! Door een opkomst zijnde tyfoon viel een dag op de boot in Halong Bay letterlijk en figuurlijk in het water..puur overmacht, maar wat opviel was de snelle en adequate handeling (vervoer/hotel etc) naar "plan B".
Cora Paalman & Guido Swarttouw

Onze dank voor de goede vervanging voor de niet doorgegane reis naar Halong Bay ivm slecht weer. We hadden ons op deze trip HEEL erg verheugd maar helaas de weergoden waren ons niet goed gezind. Jullie bureau heeft 1 dag keurig voor ons ingevuld en we hebben hele leuke dingen gezien. Complimenten voor jullie mensen in Vietnam!!
Margriet en Peter Bongartz

De uitstekende organisatie en de goede keuze van de hotels hebben ons een zorgeloze en comfortabele vakantie geboden. We kijken met groot plezier terug op deze reis. Hartelijke dank voor jullie uitstekende dienstverlening.
Ruud Bos

Hoewel wij eigenlijk nooit twee keer dezelfde bestemming kiezen, heeft Vietnam zoveel te bieden dat de kans groot is dat we nog eens gaan. Vietnam Journey is dan zeker weer de organisatie die de reis mag verzorgen. Geen enkele keer hebben wij het idee gehad ergens teveel voor betaald te hebben. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en overtroffen onze verwachtingen! We waren alleen wel érg op tijd voor de trein naar Nha Trang, die tijd hadden we liever in het Cham museum doorgebracht waar we nu maar 45 minuten waren. Nou ja, goede reden om daar ook nog eens heen te gaan. Het persoonlijke advies en de zorg en attentie tijdens de reis heeft ons zeer aangesproken.
Roel en Sonja Verleun

Wij zijn ongelooflijk tevreden.
Wim van Hattem (telefonisch)

Wij hadden al veel goede berichten over jullie gehoord, maar het overtrof toch nog onze verwachtingen. Alles was super geregeld, alles bleef maar kloppen. Wat een luxe was dat. Son was een geweldige gids! We hebben veel meer gezien en een fantastische tijd met hem gehad. We miste zijn gezelschap. Alsnog heel erg bedankt voor deze fantastische reis en dat Son onze gids mocht zijn.
Familie Schuurman

Wij hebben dit jaar nog meer genoten dan vorig jaar. Maar ja, dat zeggen we ieder jaar weer.
Monique en Rieks Braams

We kunnen met zekerheid zeggen dat u erin geslaagd bent onze stoutste reisverwachtingen te overtreffen. Alles was tot in de kleinste details perfect geregeld. Gedurende de ganse reis is onze enige bekommernis geweest of de bagage wel zou aankomen en ook dat was elke keer het geval. De hotelkeuze was echt wat we ervan hadden verwacht, centraal gelegen in de steden Hanoi en Saigon en pittoresk aan de Mekong delta. Hue en Hoi An waren de up-grade waard. De chauffeurs en gids die we hadden waren zeer behulpzaam en vriendelijk en deden alle moeite om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben iedereen die erom vroeg zeker aangeraden de Vietnam en Cambodja reis door u te laten organiseren. De fietstocht was zeker en vast het meest avontuurlijke deel van de reis. Een echte aanrader voor een gezin met tieners die het land van binnenuit willen leren kennen (al snap ik de profetische woorden "schoenen die makkelijk drogen" veel beter na een lange natte dag). Ook het verblijf bij het gastgezin is een ervaring waar we zeer goede herinneringen aan houden.
Hilde Forier-De Cauwer (België)

Bedankt voor de bijzondere reis, wij hebben genoten.
Margreet Oey

De reis naar Halong Bay was ongelofelijk luxe en heel mooi. Fietsen rond Hoi An was goed te doen, ook met de kinderen. Verder was de reis perfect georganiseerd en ook met kinderen dus prima te doen.
Claudia Lobo

Vertraging trein Danang-Nhatrang van 13.00 naar 16.00 uur. Via contact met kantoor Saigon kon een auto geregeld worden in plaats, zodat we wel bij daglicht de mooie tocht konden meemaken en 's avonds op tijd in het hotel waren i.p.v. in de loop van de nacht met de trein.
F. Stortelder

We zijn weer terug van Vietnam en Thailand en hebben een heel mooie vakantie gehad. Het was allemaal goed georganiseerd in Vietnam. Complimenten.
Cynthia en Dirk Jan

We kijken terug op een fantastische vakantie. We zullen je werkwijze en site aan anderen aanbevelen.
Familie Elbersen

Wij hebben een prachtige vacantie gehad waarbij het ons steeds opviel hoe goed alles van jullie kant uit geregeld was. Heerlijk om op de diverse luchthavens steeds opgewacht te worden door een vriendelijke chauffeur en we hebben genoten van de prachtige hotels waar we gezeten hebben.
Floor Schiffers, Ruben Kuyper

Terugkijkend hebben we met z'n vieren een prima vakantie gehad. Deze manier van individueel reizen is ons dermate goed bevallen dat we waarschijnlijk nooit meer een groepsreis zullen maken.
Chris, Marianne, Kees en Karin

Wij vonden de hele organisatie en de samenstelling van de reis boven verwachting. En wij sluiten ons graag aan bij alle positieve reacties op de website. Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad.
Kees, Tim, Max en Emmy Lammers

We hebben een goede vlucht en reis gehad. Veel gezien en veel geleerd. Goed geholpen door op tijd komende chauffeurs en als ze een beetje initiatief hadden vonden we dat erg fijn. Lekker geslapen en veel keren vroeg op om veel te kunnen zien. Het eten is erg verschillend per streek, maar erg lekker allemaal.
Vincent de Haan

Allereerst is Vietnam toch al veel meer ontwikkeld dan dat we hadden verwacht. Overal vriendelijke mensen en leuke restaurantjes. Verder klopte alles, hotels, vervoer etc etc. Alles wat we van te voren geboekt hadden verliep probleemloos en op tijd. Bedankt hiervoor!! Onze dochter van 8jr vond alle tempels en pagodes echt leuk en interessant en natuurlijk alle aandacht (ze voelde zich net een popster!). De paar dagen Nha Trang vond ze heel leuk vanwege het strand.
Yvonne van Biezen

We hadden niet verwacht zulke goede accommodaties aan te treffen. De hotels waren zo goed als allemaal schoon en de ligging was prima. Het was een geweldige vakantie met enorm veel indrukken van een bijzonder land! We zullen zeker Vietnam Journey aanraden bij mensen die we enthousiast hebben gemaakt.
Trudy Scholte & Tom van der Weegen

Het duiken was een reuze succes en ook de fietstocht hebben wij erg leuk gevonden. We hebben een fantastische reis gehad en alles is op rolletjes verlopen (heel veel dank voor het geweldige organiseren).
Henriette Weimar

Programma was goed uitgebalanceerd. Na fietsen een dag rust in Hoi An. Hartstikke leuk en prachtig strand. Deze dag was een soort relaxdag. Precies op het goede moment in het programma, dat gold later in ook voor de Halong Bay dag. (..) Tenslotte....grote complimenten voor de organisatie, klantvriendelijkheid (ook van de collegae in Saigon), adviezen etc. Het was echt TOP geregeld. We zullen dat ook actief in onze omgeving uitdragen.
Jacqueline en Paul van der Heijden

Wij hebben het heerlijk gehad. Wat is Vietnam een prachtig land. Hopelijk groeit de economie niet te hard dat binnen afzienbare tijd alle prachtige rijstvelden staan volgebouwd. Dank ook voor de goede zorg en prettige hotels die je voor ons geregeld hebt. Wij zullen jullie aan anderen zeker aanbevelen.
Dominique van Hilten en Harry Kang

Wij hebben als uitgangspunt voor onze reis gekozen voor de Vietnam Experience, die we per plaats met enkele nachten hebben verlengd, om zo wat rust in te bouwen. De reis voor ons een geweldige ervaring is geweest ("het voelde als een mini-sabbatical"). Bij de meeste hotels werden onze verwachtingen overtroffen. Daarnaast viel op dat alle details die door Vietnam Journey geregeld zouden worden, ook tot in de puntjes voor elkaar waren. Ook de naam van de partner, die in Vietnam zelf zetelt, bleek bij alle hotels een begrip, en het noemen ervan was voldoende om zeer welkom geheten te worden. Eén enkele kleinigheid waar we tegenaan liepen, werd direct afgehandeld. Een prettig gevoel, als je in zo'n ver weg gelegen omgeving bent. Kortom: Vietnam Journey maakt niet alleen meer dan waar wat ze belooft, maar is ook een solide bedrijf, dat de zaken goed onder controle heeft. Een aanrader, dus!
Ruud Bartels

We hebben alleen maar positieve reacties meegemaakt, zelfs van uniform dragende ambtenaren.
A.Nieuwenhuizen

Wij hebben een prachtige vakantie gehad die uitstekend was georganiseerd. Het overtrof onze verwachtingen.
Familie Hoornaert (België)

De organisatie ter plekke was meer dan uitstekend. Bijvoorbeeld gewijzigd vluchtschema werd perfect gecommuniceerd en opgevangen met vervoer. Laurens, wij willen je bedanken voor de uitstekende organisatie van deze geweldige reis, en voor je meedenken in het proppen van al onze wensen in een goed behapbaar en erg leuk programma. We hebben genoten!
Maarten Timmers Verhoeven en Sandra Kroon

Hoewel een paar kleine opmerkingen, die we overigens in het geheel niet aan u toerekenen, was het een zeer geslaagde vakantie. De reis was zeer goed georganiseerd door u, en dankzij uw goede organisatie en tips hebben we ten volste van onze vakantie kunnen genieten.
Roald Versteeg & Anne Kirse

We [zijn] erg enthousiast over de reis en het land, we willen jullie ook bedanken voor het samenstellen van de reis.
Carin Spaans en Bianca Tetteroo

Vietnam en de Vietnamezen overtroffen onze verwachtingen. De chauffeurs waren in 90% van de gevallen op tijd en het schema klopte als een bus. Zeer plezierig was dat. De afwisseling tussen eenvoudige en luxe hotels was zeer goed gekozen. Reizen door Vietnam met kinderen is geweldig en zeer betaalbaar. We hebben genoten van de jungletochten in Bach Ma. Wat een geweldige natuur en heerlijke temperatuur. Ook de flinke wandelingen hebben ons goed gedaan. Goede afwisseling in het schema. Nogmaals dank voor alle goede zorgen. Geweldig bedankt we zullen jullie aanbevelen.
Pieter Mohr
Naschrift Vietnam Journey - Navraag naar die ontbrekende 10% wees uit: Dat was de laatste rit naar het vliegveld vanuit HCMC. De chauffeur was 30 min te laat maar het kantoor had iemand naar het hotel gestuurd en die hield contact met de chauffeur (die volgens mij vast zat in verkeer).

Ik zal zeker Vietnam gaan promoten bij vrienden/collega's en dan ook zeker Vietnam Journey want het is toch een hele relaxte manier geweest van reizen. Je hoefde je nergens om te bekommeren want alles was goed geregeld.
Justin van Leeuwen

Op voorhand had ik al vele positieve reacties vernomen over jullie organisatie. Nu ik deze reis heb gedaan kan ik deze reacties volledig beamen: prima organisatie van deze schitterende reis!!
Arnold de Graaf

Een nog vrij authentiek land (t.o.v. bijv. Thailand). Je maakt nog onverwachte dingen mee. The land of the smile (waar Thailand om bekend staat), lijkt inmiddels meer van toepassing op Vietnam.
Theo Niemeijer en Janie Meiburg

Een geweldige reis. We hebben enorm genoten van het land, het eten en de mensen. Nogmaals dank voor jullie advies en het regelen van de reis. We zullen jullie zeker aanraden aan mensen die Vietman willen bezoeken.
Chris & Diana Pieneman

Een prima georganiseerde reis met prima informatie vooraf. Altijd stond een chauffeur klaar bij verplaatsingen. Wij vonden vooral de momenten leuk waarbij kontakt is met het landschap en de bevolking bv de fietstochten, de trekking in Sapa, de boottocht in Mekong gebied met lunch en bezoek aan huis.
Frans Smits/Chris Folkers

Onze huwelijksreis was voortreffelijk. We hebben ontzettend genoten van het land, de mensen, het eten etc etc, eigenlijk van alles. De fietstocht was best pittig maar erg mooi en het aantal keren dat we hello gezegd hebben is niet na te tellen! Alles was perfect geregeld, dank daarvoor. Super!
Joris en Ingrid Uppelschoten (huwelijksreis)

Buitengewone complimenten voor de stiptheid waarmee wij door het land hebben gereisd.
Harry & Astrid Leunk

Beste Laurens en My, bij deze nog onze dank en complimenten voor de perfect georganiseerde reis, de kinderen en wij hebben zeer genoten, alles was tip/top geregeld en verzorgd. Ga vooral zo door.
Familie van Nieuwkerk

Vietnam is een heerlijk land om te reizen. De mensen zijn uitermate vriendelijk, positief en behulpzaam, het landschap adembenemend. Samenvattend zou ik Uw organisatie aan iedereen aanbevelen.
Dhr. en mevr. Beelaerts van Blokland

Wij hebben een fantastische reis gehad. Prima vervoer, aardige chauffeurs, altijd op tijd. Geweldige hotels. Kortom, wij vonden eigenlijk alles geweldig. Veel comfort en toch de vrijheid om op onze eigen manier kennis te maken met de cultuur en de lieve mensen. Prima combinatie! Ook heel attent dat we halverwege de reis gebeld werden door de organisatie of alles naar wens was. De treinreis was weliswaar niet zo comfortabel, het was toch een leuke ervaring. Wij zullen uw reisbureau aanbevelen bij iedereen die van plan is naar Vietnam te gaan.
Familie Schrekker

Goed en pro-actief meedenken over de te plannen reisroute vooraf door Vietnam Journey. Uitstekend georganiseerde reis waarbij alles precies volgens de planning verliep. Deze reis heeft onze verwachtingen overtroffen.
Hans Dieker & Mieke de Jager

De reis heeft onze verwachtingen overtroffen. Alles was uitstekend geregeld en alle Vietnamese contactpersonen (chauffeurs, gidsen) waren op tijd. Alle documenten klopten, de hotels waren zeer netjes en altijd op de juiste locatie. Wij zijn zeer tevreden. Wij zullen Vietnam Journey zeker aanbevelen aan anderen.
Erwin Roodenburg

Perfecte reis met een service op maat. Ook het contact met de chauffeurs en het kantoor in HCM was perfect. Een onvergetelijke vakantie waarbij Vietnam Journey een zeer goede dienstverlening heeft verleend. Wij zullen zeker jullie reisbureau aanbevelen bij mensen waarvan wij weten dat ze een reis naar Vietnam overwegen!!!
M.Kieviet & E.Tel

De oplossing geboden voor het boeken van 1 kamer in Halong Bay ipv 2 was geweldig. Ook de attente cadeautjes en het feit dat er zelfs een baby seat voor in de auto werd geregeld gaven echt het gevoel van persoonlijke service. Hoi An was een grote belevenis! Het Life Resort was een super accommodatie! Wij hebben een geweldige reis gehad in een land met heel bijzondere en pure mensen. De begeleiding en uitvoering door Vietnam Journey waren uitstekend.
Igor van den Essen (China)

Even een berichtje vanuit Hoi An. Eindelijk tijd om jullie te mailen. Het is zo mooi in Vietnam, komen ogen en tijd te kort om alles goed op te nemen. Wat een leuke drukte in de steden en de stilte van de delta maar zeker ook de lieve mensen, ook al zijn wij hier al weer een aantal dagen elke minuut is nieuw. En wat goed geregeld zeg, alles klopt precies de vluchten de transfers de afspraken met de hotels en wij worden overal hartelijk onthaald. Wij voelen ons hier erg gelukkig met jullie goede reisadviezen maar ook zegt Doortje geregeld, ik voel mij net een prinses die met een prins op reis is zo lux en comfortabel geregeld. Wij zullen zeker deze reis bij vrienden en bekenden gaan aan bevelen. Met welgemeende hartelijke groeten vanuit een mooi Vietnam.
Piet en Doortje van den Bos

Goede balans met rustpunten aan het strand.
Hans Hijgemann

De vertraging op het vliegveld was het minst leuk, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Wij hebben daardoor een tekort aan tijd in Ho An gehad, dat was jammer! Maar hulde voor jullie begeleiding, super....... Wij vonden het een fantastische reis. Vooral jullie organisatie/planning verdient een grote pluim. Dank jullie wel. We zullen zeker jullie aanbevelen bij vrienden en kennissen. Wens jullie veel succes en nogmaals mede namens mijn zoon bedankt.
Vera van der Wilden

Meer dan voortreffelijk.
Herman Erbé (telefonisch)

De volgorde en duur verblijf op de diverse plaatsen was uitstekend door jullie ingedeeld. Ook het advies in het zuiden te beginnen.
R. Chin-A-Lien mede namens de familie Molder

De hotels met alles erop en eraan, en vervoer met airco waren veel luxer dan we hadden verwacht. Mooi land, vriendelijke mensen, heerlijk eten, mooie cultuur/natuur. Jammer dat de chauffeurs die (neem ik aan) veel toeristen in hun auto krijgen geen engels spreken. Helaas was het met de boottocht in Halong Bay bewolking en regen. Met een zonnetje zou het echt perfect zijn geweest. Alles was goed geregeld. Ik zou het zo weer doen.
Carry van den Heuvel en Marco Scheepens

We hebben geweldig genoten van deze reis die door jullie uitstekend is verzorgd. Overigens ook de complimenten voor onze chauffeur Chau die niet alleen een betrouwbare chauffeur, maar ook als gids onze al het mooie van Noord Vietnam heeft laten zien. Het verblijf op de boot in Halong Bay met prachtig weer en uitstekende verzorging aan boord was een geweldige afsluiting van onze vakantie.
Robert Gerritsen & Monique van Merrebach

Ondertussen zijn we weer terug in Nederland; we wilde jullie nog bedanken voor deze geweldige reis. Alles was goed georganiseerd en liep volgens schema. Het is een prachtig land met een rijk cultuur; wel wat armoediger dan dat ik me had voorgesteld. We hebben ons prima vermaakt.
Leroy Lard

Het was geen vakantie, het was een ervaring! Ontzettend lekker dat alles is geregeld.
Ton van der Poel (telefonisch)

Alles bij elkaar hebben wij een heel goed gevoel over onze reis. Bedankt voor de organisatie.
Hisko Toxopeus

Het was gewoon echt perfect. Mooie auto's, ze waren er altijd op tijd. Het is een heel mooi land, heel anders dan Thailand of Indonesië.
Martin Verspoor (telefonisch)

Door de samenstelling van onze groep en het steeds wisselende aantal mensen was de organisatie van deze reis vrij ingewikkeld, maar alles klopte. U had het dus prima geregeld en wij en onze kinderen in Nederland en Australië zijn dan ook erg blij dat we met Vietnam Journey in zee zijn gegaan. Mochten er in onze kennissenkring in de toekomst door onze verhalen mensen enthousiast voor Vietnam worden, dan zullen wij niet nalaten hen te adviseren via uw organisatie de reis te laten organiseren.
Hielke en Frouwkje Albada

De reis was voortreffelijk en boven onze verwachtingen georganiseerd. Dit is de mooiste vakantie die we ooit hebben gehad, dankzij Vietnam Journey, maar ook door de meest vriendelijke en gastvrije mensen die we ooit hebben ontmoet. We gingen echt met tegenzin naar huis.
Pieter Vroegh & Claudia Bok

Erg strak geregeld allemaal, waarvoor complimenten. Het door jullie gebodene overtrof onze verwachtingen! Vervoer was perfect, goede hotels op goede locaties in de steden. Heb met andere reizigers gesproken en jullie prijsstelling is bijzonder scherp voor het gebodene. Een aanrader voor zelfs de meest verwende reiziger die geen gedoe wil en tijd kan/wil investeren met het uitzoeken van alles! We hebben een topreis gehad mede dankzij jullie professionalisme en ervaring ter plaatse! Laurens en team Vietnam Journey hartelijk bedankt!
Raymond Swelsen

We vonden het allemaal erg goed geregeld door jullie, waren erg blij met jullie concept van reizen op maat en we vonden Vietnam erg indrukwekkend en we vonden de Vietnamezen erg spontaan en vriendelijk! Door het reizen met een kind heb je ook veel meer contact met de bevolking.
Edith Peters en Herman Boerma

Alles was geweldig, goed georganiseerd en alles klopte, de tijden van ophalen door taxi's, de tickets, de beschrijvingen van hotels, goede reistips. Het was helemaal perfect. De wandeling in Bach Ma was vanwege de kou en de regen jammer, want we konden weinig van de omgeving zien. Maar daar kunnen jullie helemaal niets aan doen. Alleen een andere periode aanraden is misschien beter.
Dhr. Kruiper en mevr. Mathot
Naschrift Vietnam Journey - Deze reis was in januari.

Overigens....ik vind het werkelijk geweldig dat ik onze vakantie zo gewoon per email heb kunnen regelen. Niks geen uren bij een reisbureau zitten en toch een directe communicatie, heerlijk! En het keuzepakket wat jullie aanbieden werkt ook gemakkelijk. Bedankt hiervoor!
Yvonne van Biezen

In zijn geheel zijn we zeer tevreden over de reis. Cijfermatig beoordelen wij de reis met een 8.
Ben Buijs

Wij zijn terug van onze reis door Azië. Vietnam, die we voor de eerste keer bezochten, is heel goed meegevallen. We zijn heel goed ontvangen geweest door Hoi, die ons van en naar de luchthaven vervoerd heeft. En ook onze dank aan Thy, die ons stond op te wachten in de hotellobby bij terugkeer van onze fietstocht door de Mekong delta. De hotels waren goed tot zeer goed en vooral in Saigon, wat kleine kamers, maar proper en heel vriendelijk personeel en lekker Frans brood met de beste (Vietnamese) koffie die we ooit gedronken hebben, voor ontbijt. Wij kunnen jullie alleen maar feliciteren met jullie service en organisatie van de reis. Maar toch hebben we enkele kleine opmerkingen in verband met de fietstocht. Door Uw goede organisatie en service, zowel vanuit Nederland als ter plaatse in Vietnam, zullen wij Vietnam Journey zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Wij zijn tevreden.
Marie-Rose Deschrijver (België)
Naschrift Vietnam Journey - Suggesties voor de fietstocht zijn in dank aanvaard en waar mogelijk geïmplementeerd.

Perfect tot in de puntjes uitstekend geregeld, een toegevoegde waarde voor een mooie vacantie. Graag overleg tzt voor herhaling.
JJ Spruijt

Het is weliswaar bijna een jaar na onze reis naar Vietnam; ik wilde je nog bedanken voor een werkelijk geweldige reis in Vietnam. Alles was perfekt georganiseerd maar op een zo relaxte manier dat we alle vrijheid en flexibiliteit hadden. Dat wou ik nog even kwijt, beter laat dan nooit!
Lidwine Goessens

De perfecte organisatie was erg plezierig. Alles klopte. Iedereen van de organisatie was heel vriendelijk. Van de drie fietsen werkte er maar een afstandsteller. De Mekongdelta was voor ons het hoogtepunt. De ontmoetingen met de Vietnamezen hartverwarmend. We voelden ons deel van de bevolking. Geen toeristen maar reizigers. Een subtiel, belangrijk verschil. Minst leuk: Nha Trang. Hartelijk dank Laurens voor de perfekte organisatie van deze onvergetelijke reis. Dat onze koffers nog in Parijs liggen is niet jouw schuld!
Lydia Herremans

Zojuist hebben we de enquete ingevuld en bij deze willen we jullie en het kantoor in Saigon nog eens extra bedanken voor de perfecte organisatie (klein foutje in Sapa, maar snel opgelost vanuit Saigon). Doordat de hotels en de logistiek geregeld was, konden we ons volledig richten op het leven in Vietnam. We zijn erg onder de indruk. We zullen zeker nog eens terug gaan en misschien zelfs de fietstocht nog eens overdoen.
Hans Staring & Gerda de Wit

Er zijn een aantal minder belangrijke details, die voor andere reizigers toch goed kunnen zijn om te weten. Moet dat eerst nog eens op m'n gemak op een rijtje zetten (...) Onze algemene conclusie is dat Vietnam Journey waar voor z'n geld biedt en met kop en schouders boven andere reisbureaus uitsteekt.
Ruud Jansen

De hulp toen Mikky ziek was, was super. (...) We hebben genoten en ik hoop dat we nog wat vrienden en bekenden enthousiast kunnen maken.
Dorien en Pieter Jöbsis

Als je voor het eerst naar Vietnam gaat weet je eigenlijk niet wat je te wachten staat. Het was een behoorlijke cultuurschok, hoe goed voorbereid we ook waren. Wat in de reisboeken enorm gebagatelliseerd was is het eten van hond. Met name in het Noorden werden we er nogal mee geconfronteerd. (...) Hanoi en de Mekong Delta waren voor ons het meest indrukwekkend, en de openheid van de Vietnamese bevolking.
Yvonne Claassen-Thiers

Wij zijn zeer tevreden over de hotelkeuzes. De taxi-chauffeurs waren altijd ruim op tijd aan het hotel, maar ze spreken/verstaan geen Engels. (..) Wij gaan zeker nog een keer...
Jan en Thea Daemen

Echt mijn complimenten. We hebben een fijne vakantie gehad. Mochten we nog eens die kant op gaan, dan bent u de eerste om een reis bij te bespreken.
Dhr. Van der Laan (telefonisch)

Als we ergens wilden blijven, stond het ook op het programma. Als we dachten, ik wil wel weer verder, dan was er ook een verplaatsing gepland. We waren in het verleden gewend om volledig zelfstandig te reizen, maar als je 3 weken gaat dan is het ook zeer makkelijk als onderdak en vervoer geregeld is zodat je meer tijd overhoudt om dingen te bekijken en gewoon te genieten.
P. de Roos

Een dikke 9!! Als het aan ons ligt, zouden we meer landen willen bezoeken op de manier waarop jullie het organiseren.
Ted Deckers

Heerlijk dat het mogelijk is individueel te reizen. (..) Ik geef zeker jullie adres door aan anderen. Met dank voor de zorgvuldigheid.
Monica Westpalm van Hoorn

Erg leuke reis gehad. Goed advies vooraf, goede begeleiding tijdens en toch nog steeds het gevoel dat we de reis 'zelf' georganiseerd hadden.
Teun Schutte

Afgezien van de typhoon, maar die horen bij Vietnam, was de reis perfect gepland en georganiseerd. (...) Zoals het programma is opgemaakt en de keuze voor hotels is dit prima geregeld. Wat ik nog meer had willen zien is voor een volgende reis, maar daar spreken we elkaar nog over.
Gerard Schoots

Iedere volgende dag is iedere keer weer een aangename verrassing. Nog nooit zo'n mooie vakantie gehad. Ontzettend vriendelijke en heel mooie mensen die altijd volop bezig zijn en werkelijk alles recyclen. Daar kunnen wij hier nog wat van leren! We hadden 's avonds af en toe gewoon spierpijn aan onze oogspieren. (..) Fantastisch geanticipeerd op het slechte weer van Halong Bay en snel en voortreffelijk een alternatief georganiseerd. (..) KORTOM: HET WAS SUPER en we zeggen het allemaal voort!
Herman en Mechteld Scholten

Prima programma voor zo'n korte trip. Alles was perfect en volledig naar onze wensen geregeld. Complimenten.
John Kimmel

Van meet af aan een heel goed gevoel gehad omtrent jullie organisatie... Begint al met de site! Het belletje van jullie collega aldaar deden daar nog een schepje bovenop. Naar onze mening uniek, top!
Cora Paalman & Guido Swarttouw

Heel goed georganiseerd, het voelde allemaal heel vertrouwd. De reis zat goed in elkaar. De hotels allemaal centraal gelegen zodat we heel veel lopend konden doen. Echt een aanrader voor iedereen die Vietnam wil bezoeken!
Harm en Inger

Wij vonden het hartstikke goed georganiseerd. (..) Wij hebben weer de vakantie van ons leven gehad.
Rieks en Monique Braams (telefonisch)

Vietnam is een geweldig vakantieland voor mensen die de Aziatische cultuur en natuur willen beleven. Vriendelijke mensen en een verfijnde keuken. De reis was uitstekend verzorgd. Wij zullen jullie organisatie aanbevelen bij diegenen die interesse hebben in een Vietnamreis.
Yvonne op 't Hoog

Zojuist reisbevestiging etc. ontvangen, ziet er goed uit. Daarna de hotels even op internet bekeken, dat verhoogt het enthousiasme om aan deze reis te beginnen alleen nog maar!
Henk van der Laan

We hebben echt een heerlijke vakantie gehad!! Complimenten voor de organisatie!! Alles was heel goed geregeld.
Jeanine Bekhof en Brian Berends

Wij zijn weer terug thuis na een hele fijne vakantie. We hebben ervaren dat Vietnam een fantastische vakantiebestemming is en hebben het idee dat we er, gegeven de beschikbare tijd, erg veel van gezien hebben. Wat ons in het programma erg aansprak was dat er een goede structuur in de opbouw van het programma zat met veel gevarieerde onderdelen, maar tegelijkertijd ook alle ruimte om er zelf invulling aan te geven en eigen accenten te leggen. Het fietsen in de Mekongdelta vonden we heel erg leuk en een prima manier om van nabij kennis te maken met het plattelandsleven in deze regio. (..) Wij hebben nog niet eerder een zo goed en plezierig verzorgde reis gemaakt!
Paul, Agnes, Thomas en Laura Michielsen

We hebben een heerlijke reis gehad. Nog veel dank voor de hulp bij de samenstelling ervan en de voortreffelijke organisatie ter plekke. Zelfs van een vertraagde vlucht werden we op de hoogte gebracht zodat we door een latere transfer iets langer van Hue konden genieten. Helaas was er in Bach Ma veel regen, het heldere weer in Sapa maakte daarentegen alles weer goed. We hadden overigens wel verwacht dat het niet overal in deze tijd van het jaar strak blauw zou zijn, daar gingen we ook niet voor. Hotels waren comfortabel en vooral centraal gelegen met leuke goede eetgelegenheden in de buurt. Een land om nog eens terug te gaan na onze eerste proeverijen. Vriendelijke hulpvaardige mensen, vooral tijdens onze fietstocht door de Mekong Delta. Zo'n fietstocht brengt je direct in het tempo van het land. We zullen het verder met onze herinneringen en mooie foto's moeten doen. Mochten we nogmaals Vietnam kunnen bezoeken dan zullen we jullie zeker benaderen. Succes met Vietnam Journey.
Jan Lindhout & Hanneke Wolf

In 3 weken tijd zijn we volledig ondergedompeld in Vietnam, haar cultuur en niet-materiële rijkdom. Een schitterend land dat boeide in al haar facetten. Nergens hebben wij ons onwelkom gevoeld, en nooit hebben we de druk van massa toerisme gevoeld. Zeker fietsend in de Mekong viel ons die enkele buitenlander direct op. Het noorden vonden we nog net wat authentieker, en in het zuiden vonden we de mensen ietsje vriendelijker. Overal aten we heerlijk en heel sociaal op zijn Vietnamees: alles delen. We hebben alle soorten accommodaties gehad op onze reis: van veldbedden met klamboe, tot kille staatshotels, tot de luxe van 5 sterren. Het hoorde er allemaal bij. Maar wat het ook was, het was altijd perfect geregeld. Veel lof voor Laurens van Kol, en zeker ook voor de lokale mensen van Vietnam Journey. Zoveel wisselingen van vervoermiddel, van slaapplaats, en steeds klopte alles. De chauffeurs waren altijd op tijd, de vluchten bevestigd, en als er iets anders liep werden we meteen geïnformeerd. Het was maatwerk dat wij zochten en hebben gekregen, met steeds die persoonlijke noot. Een absolute aanrader. We hebben nog een aantal dingen op ons verlanglijstje staan in Vietnam, en mocht het zo ver komen, dan kloppen we zeker weer bij jullie aan.
Nicole, Frank en Nicky Teeuwisse

We hebben het in een woord geweldig gehad. Ontzettend veel gezien en meegemaakt in dit boeiende en afwisselende land. We zitten (net thuis gekomen) nog helemaal vol indrukken. Graag willen we hierbij jullie en de medewerkers in Vietnam hiervoor van harte bedanken. De organisatie was voortreffelijk; heerlijk om je niet druk te hoeven maken over transfers, hotels etc, maar lekker gereden te worden (het lijkt ons ook geen pretje om in Vietnam zelf te rijden). De keuze van de hotels was prima; centraal gelegen en goede voorzieningen. Lars en Eline vonden het heerlijk om regelmatig te kunnen zwemmen. De Home stay, tijdens de delta discovery was erg leuk, alleen zou ook een bovenlaken het slaapcomfort vergroten. De (tijds)planning is ook goed bevallen; weliswaar een druk programma, maar niet te. Het was ook goed in het midden even een rustpunt te hebben (Hoi An en Nha Trang). Wat we erg leuk vonden was de afwisseling in het programma; de nationale parken hadden we niet willen missen. De kinderen gingen natuurlijk voor het klim en klauterwerk van de five lakes trail. Bij het fietsen was de aangepaste afstand van ca 30 km voor Lars en met name Eline ook goed te doen. We deden er zo'n 3 a 4 uur over en dat was precies leuk. Prachtig om het land op deze manier te zien; weg van de drukte van de stad. Hoe vaak we wel niet hello of xin chao geroepen hebben! Kortom (volgens de kinderen) een "vet gave vakantie"!
Hans, Margreet, Lars en Eline Croes-van Olst

Het was een heerlijke reis! Daarnet nog eens na-genoten bij het bekijken van de (meer dan 600) foto’s en we kregen allen al weer heimwee, behalve ons jongste zoontje dan misschien, die met zijn lichtblond haar en bleke huid nogal succes had bij de plaatselijke bevolking en dit op de duur een beetje beu was. (We lazen ergens in een reisgids dat je in Vietnam de kinderen niet over hun hoofdje mag aaien – zij doen het anders wel de hele tijd!) De organisatie was op en top in orde, telkens stond een chauffeur klaar, meestal met de glimlach en altijd stipt op tijd. Alle lof voor de gidse van Cai Be die ons begeleidde op de boottocht in de Mekongdelta. De hotels waren veel luxueuzer dan wat we – op basis van vroegere reis-ervaringen met “comfortklasse” - hadden verwacht (waardoor we ook te veel bagage meehadden) en inderdaad steeds heel goed gelegen. Met andere woorden: puike organisatie waarvoor onze oprechte dank.
Familie Ghesquiere (België)

Reeds een weekje terug maar moeilijk om te bekomen hier want we hebben onze meest prachtige reis achter de rug! Hartelijk dank voor de goeie raad en weetjes en niet in het minst voor de perfecte organisatie! Logistieke ondersteuning en opvolging ho chi minh city was gewoonweg fantastisch! Dit verdient de beste reclame; u hebt er ons als onvoorwaardelijke fans terecht bijverdiend! Nogmaals onze welgemeende dank voor alles.
Lieve en Wim De Gheest (België)

Pier en ik hebben een fantastische rondreis door Vietnam gemaakt. Pier zijn favoriete plaats is Hue met de tempels en het paleis. Ikzelf vond eigenlijk alles wel mooi om mee te maken, maar Hoi An vond ik met name leuk omdat we daar hebben gefietst en op een brommer hebben rondgetoerd. Het programma was precies goed, namelijk een goede combinatie van steden, natuur en strand. Het was heerlijk dat alles goed was georganiseerd, zodat we onbezorgd konden genieten van Vietnam. Ik ga hier in Nederland proberen Ca Lau (mijn favoriete gerecht in Hoi An) na te maken en wellicht ook nog andere Vietnamese gerechten. Verder waren we erg tevreden over de chauffeurs en de gidsen van Vietnam Journey. Pier en ik waren nog niet eerder in Vietnam geweest, wel in Indonesië en in Zuid-Korea, maar deze reis is totnogtoe de mooiste reis in Azië geweest. Mochten er mensen naar Vietnam willen, dan zullen we zeker iedereen aanraden om op de website van Vietnam Journey te kijken.
Soon Hee en Pier Santema-Terwee

We zijn uitermate tevreden over de diensten van Vietnam Journey. Alles was prima in orde. Chauffeurs voorkomend en beleefd, goede tot zeer goede hotels. Het was een opluchting voor ons om te weten dat alles geregeld was en we ons geen zorgen moesten maken over de practische organisatie van de reis ter plaatse. We zullen niet nalaten om uw organisatie aan te bevelen bij onze vrienden.
Luc Renson (België)

Bedankt voor de organisatie, prima gedaan en een volgende keer is zeker niet uitgesloten.
Cor van de Lustgraaf en Riekje Waninge

We hebben een hele mooie reis gehad en heel veel indrukken opgedaan. Alles was perfect door jullie geregeld; de chauffeurs kwamen op tijd, de hotels waren prima, we hadden kortom alleen maar tijd om te genieten! Wij vonden het noorden van Vietnam het mooist. Achteraf bekeken hadden we Nha Trang liever geskipped en die dagen ingeruild voor nog een dagje in Mui Ne, want dat vonden we een waar paradijsje en veel rustiger. Maar iedereen heeft zijn eigen voorkeuren op een vakantie natuurlijk. (..) We zullen jullie zeker aanraden bij anderen! "Vietnam Journey is uw beste keus", zo staat het op de website. Wij hebben het ook daadwerkelijk zo ervaren; de reis was vooraf met geduld en zorg samengesteld en bovendien helemaal afgestemd op onze wensen. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het reisprogramma was perfect en alle transfers die er op het programma stonden verliepen geheel volgens planning. Heel fijn, heel persoonlijk, echt genieten! Wij raden iedereen aan dergelijke reis bij Vietnam Journey te boeken.
Annewytske Weber

Wij zijn echt heel erg gelukkig met uw organisatie. Ik denk dat het voor ons de ideale formule was om te reizen. In het verleden hebben we altijd gereisd met enkel een vliegtuigticket en het avontuur. We staken altijd veel tijd in plaatselijke verplaatsingen en zoeken naar hotelletje of pension, sleuren met rugzak... Nu hadden we een zee van tijd om te genieten, te kijken, te leren en te leven. Ik wil er absoluut op drukken dat we correcte en veilige chauffeurs hebben gehad. Beetje jammer dat ze nooit een woordje engels konden spreken. De hotels waren absoluut prima (in zulke luxe hebben we vroeger ook nooit gereisd, maar dat was zeker welkom in die grote hitte). Overal zijn we perfect onthaald.
Gip Van Grimbergen (België)

We hebben een erg mooie reis gehad en zijn tevreden hoe alles is gegaan en geregeld. Deze manier van reizen is ons goed bevallen. We hebben andere mensen al enthousiast gemaakt bij jullie te boeken als ze naar Vietnam willen.
Jeroen en Hong Chau Demmers

reacties vietnamreisDe trip was echt heel gaaf. Vietnam is echt een boeiend land dat zich niet meteen bloot geeft. Na een paar dagen heb je een beetje in de gaten hoe dingen gaan maar dan is 2 weken misschien te weinig tijd om het echt goed te begrijpen. Jullie ook bedankt voor deze ervaring! Op het plaatje staan we ergens op de Hai Van Pas.
Daniel Markides en Cissy van Assendelft

De Mekong en Bach Ma vonden we ontzettend mooi. Bedankt voor de goede organisatie. Alles was goed geregeld, de transfers waren altijd op tijd, er is nooit iets mis gegaan.
Meriam Smits en Gerrit Dekker

We zijn heel erg tevreden over de wijze waarop alles geregeld was; alles klopte en iedereen was steeds goed op tijd. De reis was erg afwisselend en boeiend. De indeling was goed uitgebalanceerd. Kortom we hebben heel erg genoten van Vietnam en de Vietnamezen! We zullen jullie, als zich dat voordoet, van harte aanbevelen bij mensen.
Marlies en Rob Roozenburg

Bedankt voor de geweldig goed geregelde vakantie! Het was heerlijk om eens niks te hoeven regelen en alleen maar te genieten, geweldig.
Rafke Verdier en Frank Selder

Veel dank voor al je tijd en moeite en het reisadvies op maat, erg fijn dat je zo meedenkt!
Mevr. Weber

Even een kort berichtje om je te laten weten dat de hotels die je boekte voor ons helemaal prima zijn. (..) Aardige mensen en de volgende keer ga ik zeker terug!
Mevr. Vlug

Alles was erg goed geregeld, we hebben precies zoals bedoeld was, geen tijd verloren met het reizen zelf. Elke keer stond er een chauffeur op ons te wachten en werden we netjes en snel naar de plaats van bestemming gebracht. (..) Nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen; ik heb je al bij veel collega's en vrienden aanbevolen! Pas op voor een vloedgolf aan klanten!
Mevr. Henneman en dhr. De Vries

Ik wil U persoonlijk feliciteren voor de organisatie van onze 9 daagse trip naar Vietnam. We waren héél tevreden, alles viel erg mee, hotels, taxi's en vooral de boottrip op Halong Bay, werkelijk schitterend. Wij hadden prachtig weer in Halong Bay, daarna was er veel regen en storm, een beetje jammer in Hoi An waar we dat schitterend hotel Resort hadden geboekt, maar ja de weergoden doen nu eenmaal hun zin, ook in Vietnam blijkbaar en daar is niets aan te verhelpen. (...) Ik ben er vast van overtuigd met Uw agentschap nog te reizen, het was fantastisch.
Mevr. Van Acker (België)

We hebben een fantastische reis gehad door twee prachtige landen, Vietnam en Cambodja. Alles was tot in de puntjes verzorgd (en wij stellen dat gemak tijdens vakanties wel op prijs). Wat een luxe vakantie! We hebben jullie al bij vrienden aangeraden.
Mevr. Driessen en mevr. Eijer

De hele reis was prima georganiseerd. Het vervoer steeds op tijd. Wij hebben niets dan lof over de door U georganiseerde reis. Onze hartelijke dank daarvoor.
Dhr. en mevr. Rook

Wij zijn blij dat we met jullie geboekt hebben.
Dhr Braamse (telefonisch)

Gisteren teruggekomen van een onvergetelijke vakantie door Vietnam. Schitterend land, lieve mensen, prachtige natuur etc. etc. Organisatie was voortreffelijk, kon echt niet beter. Heel veel dank aan jullie. Vanaf het begin tot het eind verliep alles op rolletjes, dikwijls voelden wij ons echte VIP's! Halong Bay, Sapa de Mekong wat was en is het mooi. (..) Nogmaals het was fantastisch en we zullen jullie zeker promoten bij vrienden en kennissen. Wij wensen jullie nog heel veel succes met jullie reisbureau.
Dhr en mevr. De Keijzer

Wij zijn weer terug van onze reis door Vietnam en willen je laten weten dat we het geweldig hebben gehad. We zijn niet alleen onder de indruk van het land en het Vietnamese volk, maar ook van de organisatie door jou. Alles is geheel vlekkeloos en volgens planning verlopen. Daarvoor willen we je hartelijk danken.
Mevr. Van Wijk

Vanaf de eerste tot en met de laatste minuut hebben we genoten. De hotels waren, zoals door Laurens aangekondigd, van goed tot perfect. (..) Alle lof hierover. In onze “free time” dagen hebben we meestal excursies gedaan via de lokale bevolking, wat ons prima is bevallen. Met name in Cambodja en het zuiden van Vietnam staat iedereen voor je open, is vriendelijk en behulpzaam en geeft ook heel goede historische informatie. In Nha Trang hebben we een scooter gehuurd, wat een perfecte manier is om de stad en omgeving te verkennen. (..) Bij deze willen we jullie hartelijk danken voor de perfecte organisatie, tips en betrokkenheid. Zoals je begrijpt, zullen we jullie zeker aanbevelen als iemand een reis door Vietnam wil maken.
Dhr. en mevr. Dekens

Zeker de moeite waard om nog een keer heen te gaan. (..) Goed georganiseerd.
Dhr. Pollaert (telefonisch)

Wij willen jullie (en jullie medewerkers in Vietnam) hartelijk danken voor de prima organisatie. De chauffeurs waren telkens stipt op tijd, de hotels waren allemaal prima in orde, en de organisatie is perfect verlopen. (...) We geven aan al onze vrienden met plezier jullie gegevens door in geval ze ook naar Vietnam, Laos of Cambodja willen.
Dhr. en mevr. De Bruyn (België)

Hartelijk bedankt (...) Alle chauffeurs waren ruim op tijd. Perfecte hotels.
Dhr. Van Hoorn (telefonisch)

We hebben een heerlijke reis gehad. Alles was erg goed geregeld. De chauffeurs stonden ons altijd al op te wachten en de hotels waren prima. (...) Al met al hebben we genoten. (...) Bedankt voor de goede service.
Dhr. en mevr. De Boer

We hebben ontzettend genoten van onze reis door Vietnam. Alles was perfect geregeld en iedere keer stond er keurig op tijd weer een chauffeur te wachten. De hotels waren perfect. Ook Ms Thy heeft ons uitstekend geholpen zeker met betrekking tot de achtergebleven tas in Parijs. Het is op zo'n moment zeer plezierig als je op iemand terug kan vallen. (...) Kortom zeer tevreden en zullen Vietnam Journey aanbevelen bij mensen die plannen hebben om naar Vietnam te gaan.
Mevr. Vermeulen

Het programma dat samengesteld was, bracht ons vanuit Hanoi naar het verre noorden in Sapa en terug naar Halong Bay. Via hotels, guesthouse en boot werden we vervoerd in een Toyota Landcruiser met Vietnamese chauffeur. De tocht voerde ons door een onbeschrijfelijk mooi landschap. Je ziet wel foto's in folders maar de werkelijkheid is vele malen mooier. Hoogtepunt was een marktbezoek. Zeer avontuurlijke tocht van 35 km in 2 uur. Het was een bumpy road maar zeer de moeite waard. Als enige buitenlanders werden we geconfronteerd met de Hmong en Dzao bevolking. Wij waren voor hen ook een bijzonderheid. Wat een vriendelijkheid straalde er van hen af. De overnachting in Mai Chau was in een guesthouse waar we door de gastvrouw met thee werden onthaald. Je leeft samen met de familie en heerlijk eten wordt voor je gemaakt. Het guesthouse is een stilt house, dus op palen. Boven slaap je in de klamboe. De enorme rust en stilte is overweldigend. Sapa is heel wat toeristischer maar heeft een bergachtige omgeving met voortreffelijke wandeltochten. Uiteindelijk terug naar de heritage van Unesco: de Halong Bay. Het is er erg tumultueus door vele toeristen die dit gebied per boot gaan bezoeken, maar eenmaal op weg realiseer je je direct waarom dit zo bijzonder is. Dit unieke karstgebergte is een hoogtepunt van Vietnam. Heerlijk gezwommen en veel druipsteengrotten bezocht. Wat ik over de organisatie van dit geheel kan zeggen is dat het perfect geregeld was. Zowel hotels, trein, vervoer en alle accommodaties waren zeer goed. Je krijgt geen hotelvouchers maar je naam was zonder meer voldoende. Het geheel is meer dan een compliment waard door de voortreffelijke begeleiding in Vietnam zelf. Het kan haast niet anders zijn dat je er een vervolg op maakt met de vele mogelijkheden die er worden geboden. Nogmaals hartelijk dank voor de begeleiding van het begin af aan en de vele nuttige suggesties voor en tijdens de reis.
Dhr. en mevr. Schoots

De manier van reizen is ons ook uitermate goed bevallen. Niet op iedere nieuwe locatie weer op zoek moeten naar een hotel en het volgende vervoermiddel richting volgende stop, maar je gewoon lekker op laten pikken van station, vliegveld of boot, naar het hotel en lekker kunnen doen wat je wil! Aangezien het toch een lange reis was in relatief korte periode, was de angst groot dat we alleen maar bezig zouden zijn met reizen en organiseren. Doordat jullie dit uit handen hebben genomen, bleef er meer dan genoeg tijd over om leuke dingen te zien, etc. Waarvoor dank. Kortom: briljante reis, in een kort tijdsbestek zeer veel moois gezien, toch lekker ontspannen en natuurlijk (als nederlander zijnde) voor een zeer acceptabele prijs.
Dhr. en mevr. Van der Burg (huwelijksreis)

We hebben echt een fantastische reis gemaakt en hebben er geweldige herinneringen aan. Nog steeds vertellen we wekelijks aan vrienden en bekenden hoe we hebben genoten van een prachtig land, maar ook van een perfecte organisatie door jullie reisbureau! We verwachten dat jullie er een paar klanten uit Hoorn bij hebben volgend seizoen! (...) Alle transfers in Vietnam waren keurig op tijd en de chauffeurs altijd vriendelijk. De hotels prima en de treinreis was ook een aparte belevenis. Als topper de fantastische fietsen uit Hattem voor onze trip door de Mekong delta (zie bijgevoegde foto) en het vriendelijke gastgezin waar we de tweede nacht logeerden. Ook de kinderen hebben enorm genoten van deze reis, kortom het was top! (...) Namens ons allemaal hartelijk dank voor de perfecte organisatie en de goede zorg in Vietnam.
Familie Weijenborg

Wij hebben twaalf geweldige dagen met Son gehad. Veel van hem kunnen leren, veel gezien, plezier gehad en gezongen, dus hadden we allemaal een beetje moeite met afscheid nemen van Son. Hij is meer dan wat je van een gids verwacht. (...) Vietnam is een prachtig land met zeer vriendelijke en behulpzame mensen. We hadden dan ook heimwee toen we weer terug waren in Nederland. (...) Nogmaals bedankt, wij zullen jullie organisatie van harte aanbevelen.
Mevr. Van Bijssum

Het is allemaal prima verlopen!
Mevr. Van den Bos (telefonisch)

We hebben een prachtige indrukwekkende reis gemaakt! Heel hartelijk bedankt. Alles was prima geregeld en liep op rolletjes. We hebben ontzettend veel gezien en beleefd. Na één week leek het of we al weken weg waren!
Familie Hornman

We hebben een buitengewoon aangename reis door Vietnam gemaakt. Alles was perfect geregeld, zodat wij ons geen moment met de organisatie hoefden bezig te houden, en heerlijk zorgeloos konden reizen. Hartelijk dank, ook voor Mrs Thy.
Dhr. en mevr. De Regt

Ik wens je nogmaals te bedanken voor alle moeite. Qua service kan dit beslist tellen.
Mevr. Van der Sype (België)

Ik wilde je allereerst nog bedanken voor de goede organisatie voor- en tijdens de vakantie. De beslissing om toch de Mekong-Delta door jullie te laten regelen groeide tijdens onze vakantie. Ook gezien de groeiende ervaring met de reeds verzorgde tour door noord-west Vietnam en Halong-Bay. We kunnen wel stellen dat alles tot in detail goed was geregeld. Van afhalen van diverse punten (vliegveld/stations e.d.) tot het afleveren op het vliegveld in Saigon. Onze chauffeur bleek een gedreven persoon en heeft ons naar volle tevredenheid geïntroduceerd in de gebruiken en gewoonten van de Vietnamezen. Kortom: we hebben een voortreffelijke vakantie gehad en hebben nu alweer heimwee.
Dhr. F. Kloosterman

Wij willen u laten weten dat we reusachtig hebben genoten van onze 3 weken in Vietnam, en uitermate tevreden zijn over de bijdrage van u en uw medewerkers aan het welslagen van de reis. Alles verliep zeer stipt en de kwaliteit van het gebodene (hotels, chauffeurs, auto's) was boven verwachting. Ms. Thy was eveneens zeer attent en zorgzaam. Het beviel ons bovendien zeer dat ons (nauwelijks) iets werd opgedrongen (extra excursies, bezoeken aan lokale winkels, etc.). Er bestaat goede hoop dat de aangeboorde contacten in Vietnam zullen gaan leiden tot vervolgbezoeken. In dat geval zullen we u zeker als eerste vragen een offerte te maken.
Dhr. en mevr. Kiviet

Vietnam is geweldig. Door jullie fantastische organisatie van onze reis hebben wij volop kunnen genieten van onze vier weken in Vietnam en Cambodja. Het was een groots sociaal en culinair gebeuren. De ontmoetingen met de mensen hebben de meeste indruk op ons gemaakt. Maite, Olmo en Milou hebben genoten: Ha Noi, de nachttrein naar Sa Pa, de lokale markten, Phi onze gids in Sa Pa, fietsen in Hué, het strand in Hoi An, onze boottochten op de Mekong en nog veel meer! De tijd is om gevlogen en de kinderen zijn het er unaniem over eens dat ze volgend jaar weer naar Vietnam willen. Nogmaals hartelijk bedankt voor de fantastische organisatie van onze reis.
Familie Pereboom

Hartelijk dank voor de schitterende reis. Een pluimpje voor jullie organisatie en communicatie. Iedereen was altijd op tijd, de hotels waren zeer goed gekozen, kortom niet te verbeteren.
Dhr. en mevr. Cappelle

(Vanuit Vietnam) Tot nu toe loopt alles perfect. (..) We hebben het erg naar ons zin en zijn super tevreden. We verbazen ons keer op keer hoe alles zo soepel kan lopen. Bedankt!
(Weer thuis) Mede dankzij jullie hebben we een geweldige huwelijksreis gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Elke keer werden we verrast door weer een bruidssuite en de extraatjes in de vorm van fruitmanden en een bos bloemen met Happy Honeymoon erop. Elke dag was een feestje in dit prachtige land met z'n vriendelijke bevolking. We hebben jullie al bij velen aanbevolen.
Dhr. en mevr. Ennecker (huwelijksreis)
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en de duidelijke instructies.
Dhr. en mevr. Schrauwen (huwelijksreis)
We hebben echt een waanzinnige vakantie gehad, helemaal super!!! Genoten. En... zeer goed geregeld door jou! Ik ga je even bellen, makkelijker om verslag te doen. (Later telefonisch:) Het was allemaal supertop geregeld. Je komt ergens binnen, legt je paspoort neer en ze weten gelijk wie je bent. Je had er geen omkijken naar. (..) Die jonk in Halong Bay was top.
Mevr. Fekkes

Wij hebben een fantastische reis gehad!!! (..) Nogmaals heel hartelijk dank voor alle goede zorgen; ik heb je al bij veel collega's en vrienden aanbevolen!
Mevr. Henneman

Allemaal heel goed verlopen (..) Altijd keurig op tijd (..) Zeer naar onze tevredenheid.
Dhr. Heida (telefonisch)

Even een kort bericht om te melden dat we met ontzettend veel plezier terugkijken op onze vakantie in Vietnam, voortreffelijk georganiseerd. Het programma voldeed volledig aan de verwachtingen, de organisatie lokaal was uitstekend; de hotels waren prima en de logistiek en transporten klopten iedere keer weer opnieuw. De lokale begeleiding was, waar nodig, zeer efficiënt en attent. We zijn na deze reis over Vietnam als vakantieland nog meer enthousiast geworden dan ik al was. Al met al vind ik dat jullie een goed product met een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding afleveren, en we kunnen Vietnam Journey dan ook aan eenieder aanbevelen die overweegt een reis naar Vietnam te maken.
Dhr. Hendriks

Nogmaals bedankt voor de fijne vakantie en perfecte organisatie. Iedereen was altijd op tijd. We weten in ieder geval zeker: Vietnam is ook met een klein kind prima te doen.
Dhr. Sjoerds

De vakantie was geweldig. We hebben genoten en heerlijk gegeten. Alles was perfect geregeld en de hotels waren ook goed. De fietstochten waren ook leuk, veel mooie plekken gezien.
Dhr. Loen

Wij vinden het heel bijzonder dat je zoveel moeite voor ons doet. Wij denken dat deze zorg een goed begin is van de reis waarop we ons erg verheugen.
Mevr. Van Noesel

Allereerst willen we u bedanken voor uw snelle reactie en complimenteren met dit goed op onze wensen aansluitende reisprogramma.
Mevr. Zeggelaar

Alles was goed geregeld; altijd iedereen op tijd, de hotels waren allemaal prima en ik moet zeggen dat de reis zoals je deze voorgesteld hebt echt meer dan prima was. Veel gezien, maar niet het idee dat we als een idioot het land aan het doorkruisen zijn. Goede rustpunten heb je uitgezocht dus.
Mevr. Taverne

Normaal reageer ik niet, maar dit keer wil ik toch mijn waardering uitspreken. Ruim aanbevolen.
Dhr. Spiekhout (telefonisch)

We hebben een leuke vakantie gehad, alles tot in de puntjes geregeld, Halong Bay prachtige boot (met beetje teveel eten) en een mooie afsluiter in Sapa. Dank voor al je hulp.
Mevr. Van Stuijvenberg

Laurens, bedankt voor je goede advies en begeleiding. Je directe aanpak en de correcte manier van handelen heeft ons vertrouwen gewonnen.
Dhr. Hendrikx (België)

Graag laten we je weten dat de organisatie perfect is geweest en dat de meeste onderkomens onze stoutste verwachtingen hebben overtroffen. Ook het niveau van de gidsen en chauffeurs was hoogstaand en prettig. Daarvoor onze complimenten en hartelijke dank! (..) We zijn als vorsten het land doorgereisd.
Dhr. Olof

Als je toch al zoveel indrukken te verwerken hebt en in korte tijd zoveel mogelijk wil zien, is het heel fijn dat het "denkwerk" voor je gedaan wordt. (..) Nogmaals heel hartelijk dank voor de perfecte organisatie (op korte termijn)!!!
Mevr. Brouwers