Reisbureau Vietnam Journey
 Individuele Vietnamreizen
» Emerging Vietnam 7 dagen
» Vietnam Panorama 9 dagen
» Vietnam Heritage 11 dagen
» Vietnam Variety 13 dagen
» Vietnam Experience15 dagen
» Hotels
» Veelgestelde vragen
» Reacties van reizigers
» Offerte aanvragen

 Individuele Fietstochten
» Delta Discovery 3 dagen
» Delta Discovery 4 dagen
» Delta Discovery 6 dagen
» Delta Discovery 8 dagen
» Delta Discovery Eco 4 dagen
» Delta Discovery Eco 7 dagen
» Veelgestelde vragen
» Reacties van reizigers

 Groepsreis op maat
» Reacties van reizigers
» Offerte aanvragen

Reisinformatie Vietnam
» Sfeer proeven
» Reisinformatie
» Reisverhalen
» Reisboeken
» Veelgestelde vragen
» Visum
» Ambassade
» Geld
» Duiken
» Links

Reisbestemmingen Vietnam
» Cultuur
» Natuur
» Steden
» Strand
» Bergvolken
» Meer bestemmingen
» Cambodja
» Laos

Gratis
» Gratis fietsroutes
» Gratis nieuwsbrief

Over Vietnam Journey
» Introductie
» De 10 voordelen
» Projecten met een goed doel
» Reactie
» Home

Vietnam Journey in de pers

vietnam bergvolken

De 10 voordelen van reizen met Vietnam Journey

1. Actief in Vietnam sinds 1995

In 1995 ontvingen wij onze eerste gasten. Sindsdien hebben wij de vakanties van vele duizenden reizigers verzorgd. Profiteer van onze jarenlange praktijkervaring en gespecialiseerde vakkennis. Elke bestemming die wij verkopen hebben wij daadwerkelijk zelf bezocht.
Lau en My

2. Directe verkoop in Nederland

Vanuit ons eigen kantoor op het noordelijkste puntje van de Veluwe zijn wij u graag van dienst bij de voorbereiding van uw reis. Door onze kleine organisatie bent u verzekerd van échte klantgerichtheid.

3. Directe inkoop in Vietnam

Wij staan dagelijks in contact met ons eigen kantoor in Ho Chi Minh City. Wij sturen ons team zelf aan en ontvangen van hen uitsluitend actuele, eerstehands informatie. Dat merkt u aan onze korte responstijd, hoge accuratesse en uitstekende prijs/kwaliteit.

4. Heldere offerte op maat

Ons uitgekiende aanbod Vietnamreizen is het duidelijkste op de markt. Wij bieden volop keus in verblijfsduur, hotelkwaliteit en bestemmingen. Met Vietnam Journey kunt u iedere denkbare reis naar Vietnam maken. U ontvangt altijd een overzichtelijke offerte in heldere taal. U ziet precies wat er in uw reisprogramma is inbegrepen. Ook financieel weet u bij Vietnam Journey precies waar u aan toe bent, want wij rekenen geen onverwachte extra's zoals "administratiekosten" of "boekingskosten".

5. Wij staan u graag te woord

Om een reis te boeken kunt u een afspraak met ons maken voor een telefonisch consult op een tijdstip dat ú uitkomt. Dit kan overdag, maar ook 's avonds tussen 19:00 en 21:00. In een persoonlijk gesprek vertalen wij uw wensen in een aansprekende reis.

7. Exclusieve fietsroutes

Iedere boeking van een rondreis door Vietnam wordt beloond met twee exclusieve fietsroutes in Hue en Hoi An (uiteraard andere dan de gratis routes op onze website). Deze informatie maakt het nog makkelijker om zelfstandig Vietnam te ontdekken. U komt op plekjes die andere toeristen niet kennen.

8. Exclusieve wandelroutes

Iedere boeking van een rondreis door Vietnam wordt beloond met twee exclusieve wandelroutes in Hanoi (Old Quarter) en Ho Chi Minh City (Chinatown). Ook hiermee komt u gegarandeerd op plekjes die niet veel andere toeristen kennen.

9. Professionele ondersteuning tijdens de reis

Bij onverhoopte tegenslag tijdens uw reis appt u even naar ons team in Vietnam. Zij staan direct voor u klaar om u adequate ondersteuning te bieden of eventueel uw reisprogramma aan te passen.

vietnam journey sgr-deelnemer

9. SGR-deelnemer

Vietnam Journey is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld. Overigens betaalt u bij Vietnam Journey pas kort voor uw vertrek.

10. Een bewezen aanpak

Duizenden reizigers gingen u voor. De meesten kwamen enthousiast terug, lees hun reacties. De enkele aanmerkingen betreffen meestal aspecten van het land waar wij niet zoveel aan kunnen doen (drukte, milieuproblematiek). Schort er wel iets aan onze dienstverlening, dan lossen we dat vlot en coulant met u op.

Bovendien steunt u een sympathieke, veelgeprezen website vol reisverhalen en foto's uit Vietnam. Leuk ter voorbereiding of om na uw reis nog eens een kijkje te nemen.

bovenkant pagina